reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

KUBUSIU W dniu Twojej Pierwszej Komunii Świętej, życzymy Ci, abyś zawsze kroczył drogą Jezusową, czyli drogą prawdy,miłości i wiary, a Dobry Bóg miał Cię zawsze w swojej opiece. Aby Twoje serce było bez skazy, a miłosierny Jezus zamieszkał w nim na zawsze. Abyś ze wszystkich doświadczeń, jakie przyniesie Ci los, wychodził zwycięsko z Jezusem i Maryją, a każdy dzień był wspanialszy od poprzedniego. Kochaj swoich rodziców, jak Bóg umiłował Ciebie, czyli mocno i bezinteresownie. Bądź dumny z tego, że jesteś chrześcijaninem, oraz życzymy Ci, abyś był zawsze uśmiechnięty i szczęśliwy.
Z całego serduszka życzą Ciocia Agnieszka z Victoria.

reklama
Kochany Kubusiu Bóg Cię widzi, choć się kryjesz,
Strzeż się grzechu póki żyjesz.
Każdy dzień co Ci upłynie
Świadczyć ma o dobrym czynie.

Obfitych łask Bożych
na całe życie
w dniu Pierwszej Komuni Świętej
życzy ciocia Justyna z rodzinka

KUBUSIU!!!!!

Komunia dziś sprawiła, że się stałeś
ukochanym dzieckiem Boga
jego łaskę otrzymałeś
z nią jest prosta każda droga
ufaj Bogu nie pytając
co on w zamian dać ci może,
swoje serce mu oddając
wiesz, że zawsze Ci pomoże!!!!!!

hej babeczki jak tam po weekendzie ?dobrze ze kupilam Dominikowi kalosze w sobote w sam raz na dzisiejsza pogode .Jasmina juz sie denerwuje ,a trzymam ja na kolanach wiec napisze cos pozniej

Jasmina spi .Ja juz mam dosyc tego deszczu :no:,dzis zwyubieralam dzieci i siebie a w gruncie rzeczy wcale nie tak zimno jakby sie moglo wydawac patrzac przez okno .
Zaneta - ja nie pomoge w sprawie Majeczki ,Wyglada to na uczulenie -tylko teraz pozostaje pytanie -na co?
Sylwia -a Dominik nadal przychodzi do nas w nocy ,ale to juz wynika z naszego lenistwa :zawstydzona/y::sorry2:
Kasia - oj biedny Oli nameczy sie przy tych zabkach , a Wy przy okazji tez.
Dobra ,nie mulic razem z pogada ,piac pisac .

hej kobitki
Ja na sedkunde bo bylismy od piatku w Londynie i wrocilismy dop wcz wieczorem..no i mala chora a maly str placzliwy:-( Nie wiem ,czy to na zabki znow gorzej ,czy tez go choroba bierze:baffled::-:)-( a w dodatku mam kupe prania itp,no a niedlugo znow przeciez lecimy juz do Pl:baffled:
Wieczorkiem wpadne to postaram sie nadrobic:happy2:

hej ja tylko na chwilkę:) obiecałam wstawić zdjęcia z panienskiego Agi :) nas nudy przez ta pogodę ... która jest nie do zniesienie brrrrrrrrrrr :) pisac dziewczyny :D
DSC01740.jpgDSC01743.jpgDSC01741.jpgDSC01744.jpgDSC01745.jpgDSC01746.jpgDSC01742.jpg

SPOZNIONE ALE BARDZO SZCZERE,Z SERCA PLYNACE ZYCZENIA DLA KUBUSIA Z OKAZJI JEGO 1 KOMUNI SWIETEJ
Ukochane małe dziecię,
Gdy chcesz szczęście mieć na świecie.
Gdy Cię minąć ma zła droga,
Nade wszystko miłuj Boga.
Kochaj swoich rodzicieli,
By pociechę z Ciebie mieli.
Ale pomnij że Bóg w niebie,
Ma w opiece zawsze Ciebie

OPATRZNOSCI BOZEJ ZYCZY GRAZIUL Z RODZINKA

hejka
co tu taka cisza????pisac,pisac bo forum zamrze smiercia naturalna:-(
graziul-super ze wypad sie udal;-)
agaam-zyjesz??kupilas suknie??
sylwia,doris-maja gosci to im daruje:-D
mo2o2-wazylas malego ostatnio??
o ragazze juz pytalam w niedziele:-)
marta-super foty:-)o ktorej Majeczka wstala??moja dzisiaj o 5.50 a wczoraj o 4.20:wściekła/y::szok:myslalam ze zdechne,a maly poszedl dopiero spac o 23 i dzisiaj znow padam na twarz:-(
jstysiak??-jak tam u ciebie cycolku moj??:-D:-D
ja dzisiaj ide do baby clinic zwazyc mala i zapytac o to uczulenie:-(

reklama
hello:-)
Chyba ladny dzien sie zapowiada:tak:...albo ja zle widze:-D ,bo szczerze mowiac to juz nic nie widze prawie na oczy bo mialam pobudke po 4:szok: a poszlam spac 23.30 w tym o 1 karmilam malego:baffled: Mala w nocy ledwo dycha ,tak jej krtan zaatakowalo:-:)szok:
ZANETA- zmartwie Cie ,ale nie licz za bardzo na pomoc w spr uczulenia w przychodni:no:bo zaraz Cie zrypia po pierwsze ze juz jej diete rozszezylas,bo dla nich to za wczesnie:shocked2::confused: a po drugie mnie zbyla mowiac ze to sucha skora ,podraznienie przejsciowe bla bla...:sorry2: i wiem ze tak z reguly wsz zbywaja ,nawet jak dziecko ma poczatki AZS:baffled:no chyba ze u Ciebie jest inaczej;-)a jakie kupki maja robi,i jak czesto??co do koszyczka,to E juz dawno w nim nie spi,jak skonczyl 3 mies to mu kojec rozlozylam ,bo tam juz bylo niebezpiecznie ,a teraz to on juz do siadania sie podnosi :tak:
MARTA- fotki super..tylko ja na tych wsz zdjeciach z wypadu jakos tak grubo wygladam:dry::dry: wyslalam Ci zapr na NK;-)
Wlasnie ,dziewczyny co z Wami ,czemu znow nic nie piszecie:confused::baffled:
zmykam na druga kawe bo dzien jesz mlody a ja juz ledwo zyje ,a raczej na drzemke nie mam szans:baffled::dry:

Do góry