reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej,hej!!!!
Fajnie ze wieczorek byl udany,ja niestety nie moglam poniewaz moj luby szedl na druga zmiane do pracy!!!:-:)-:)-(U nas wszystko po staremu,dzieciaczki ok,chociaz Ola mnie dzis tak z rownowagi wyprowadzala ze myslalam ze wyjde z siebie!!!Ale wzielam gleboki oddech i jakos przeszlo!!!:tak:Jak ten czas leci,jeszcze nie tak dawno sie urodzila a teraz juz pyskuje!!!!:szok::szok:Filipa juz samego nie mozna na kanapie zostawic bo obraca sie wokol siebie,i juz taki jest silny ze jak lezy to probuje siadac!!!:-D:tak::-D
Wredotka-gratulacje!!!!
Marta-to sie najezdzilas!!!A Majeczka jaka juz duza!!!:szok:
Sylwia-sorki ze nie dotarlam na ta kawke!!!Nadrobimy
Kasia-tylko kup dobry materac zeby sie sprawdzal bo dobry materac to polowa sukcesu!!!!!:-D:-D:-D
Dobra uciekam bo synek sie przebudzil!!!

reklama
to i ja cos napisze ,mam chwilke wolnego czasu ,choc moglabym pomyc naczynia albo wziasc prysznic ,ale mi sie nie chce :sorry:musze sobie jeszcze chwile posiedziec w ciszy przed spaniem .Jasmina budzi sie cos ostatnio w nocy i turla sie w lozeczku ,a ja chodze jak zombi pozniej .Widze ze panienski sie udal ,ale jakze moglo byc inaczej .
Tynia - zdrowka dla Natalki .
Asiunia - juz za nieglugo to bedziemy musialy miec oczy dookola glowy .
Wredotka - gratulacje .
Graziul - i jak wazylas Eryka ?

hej dziewczyny:-)
ja dopiero teraz ,bo ciągle coś .Jak nie Amelka to tel sie urywal cały dzień.Ale o tyle dobrze ze kimnełam sie z Amelka :-D.
Ja równiez babolki dziekuje za imprezkę ;-);-);-)
Marta To czyli ze mnie nie taki zly kierowca.Bo wyobraz sobie ilekroć jechałm do sylwi z nawigacją to tez za karzdym razem lądowałm na autostradzie:-D:-D:-D:-Dale juz sie nauczyłam bez i jest oki.Chodz teraz zmieniła mi adres i znowu bede miała zonka:szok:
Aggam Licze ze wszysto zostanie ładnie wykorzystane:laugh2:
Tynia Zdróweczka dla Natalki
Powiem Wam ze teraz jak spojzałm na suwaczki maluszków to:szok::szok::szok:jak ten czas mija.
Emilka miłego urlopu
Oki zmykam sie połozyc bo jakaś zakrecona dzisiaj jestem

czesc wszystki co za pogoda paskudna a ja dzis musialam prac
Asiunia a mialam pytac o ciebie bo dlugo sie nie odzywalas
REnuska Jasminka dzis ma 5 miesiecy ale czas zapiernicza dopiero co rodzilas
oki ide dzieciarnie ubrac bo za niedlugo do szkoly trzeba wychodzic

Co tam dziewczyny?? Nie spać....pisać:-D:-D

Asia spoko, co się odwlecze.....;-) Teraz pewnie nie będę miała kiedy bo kuzynka cały przyszły tydzień będzie ale potem nadrobimy

Renuska ja zeszłej nocy miałam prawie 2-godzinny atak histerii. Marcel o 23 obudził się i chciał do nas do łóżka ale my właśnie oduczamy go spania z nami i to baaardzo mu się nie podobało. Ja już wychodziłam z siebie z nerwów, nie mogłam słuchać tego wycia. Wkońcu zasnął:baffled:

Kasia8118 bo tam na bd5 jest własnie ich magazyn, mówiłam Ci kiedyś o tym:-p

Wredotka serdeczne gratulacje:-) Jak daliście synkowi na imię??

Graziul niezłą miałaś nockę po imprezce. Odespałaś już trochę?? Ja nie:rofl2:

Marta masakra że ta nawigacja tak Cię poprowadziła, przecież to było w zupełnie innym kierunku. Mogłyśmy my Cię jakoś poprowadzić:zawstydzona/y:

Agaam a mąż zadowolony z prezentów?:-p Kurde, no i nie zatańczyłaś wkońcu na tej rurze:-D

Witam.
Ja niestety wpadłam tylko z jednym pytaniem bo nie mam głowy do pisania bo Olinek strasznie marudny przez te zęby nawet wymiotował.Tylko w sumie nie wiem czy to nie przez R i jego ekspresowe mycie zębów.
Nie wiecie gdzie można oddac GPS do naprawy???

sylwia.m materac właśnie przed chwilą zamówiłam.Jak przyjdzie to go szybciutko przetestuję i dam znac czy dobry.

Hej:-)
A ja dzis strasznie mulilam caly dzien i chetnie zaraz poloze sie do lozka:-p Jakas taka jestem niedorobiona dzis:-D
Jutro jedziemy na zakupki zeby w koncu niunce sukienusie kupic:tak: Juz nie moge sie doczekac jak ja zobacze moja Gwiazde w calej okazalosci:tak::tak:

Kasia, wspolczuje Olinkowi no i przy okazji Tobie tez:tak:. A duzo mu jeszcze zostalo zabkow do wyjscia?:sorry2: Jesli chodzi o nawigacje to niestety nie pomoge ja caly czas tez mysle gdzie z tym moim aparatem sie wybrac:baffled:
Sylwiam ojj tak maz byl bardzo zadowolony, wrecz powiedzial ze na takie imprezy powinnam czesciej chodzic:-D Ciekawa jestem jak Marcel "przezyje" ta nauke spania osobno:-p Cierpliwosci Wam zycze:tak: Ahaa a jesl chodzi o rure to nawet nie wiesz jak sie ciesze ze mi sie upieklo:-D:-D
Wredotka Gratulacje dla Rodzicow a maluszek niech zdrowo rosnie:tak:
Jstysiak moj mi nie odpusci jak tego nie wykorzystamy w nalezyty sposob:-D

Dobra Spadam do lozeczka bo jakos nic mi sie nie chce oby jutro bylo lepiej:tak: Dobrej nocki Wam zycze:tak:

KUBUSIU-
Promieniejące serce
Jezusa dziś swym blaskiem
objęło Cię, przytuliło do siebie
i zaopiekowało się Twą duszą.
To dobry Anioł Stróż, w dniu
Komunii Świętej przyprowadził
Cię przed ołtarz z żółtą
świecą w ręce, abyś dał
schronienie i opiekę
Jezusowi, co zawsze będzie
kochał Ciebie.

W uroczystym dniu Pierwszek Komunii Świętej
obfitych łask Bożych życzy ciocia Żaneta z dziećmi.:-)

dzien doberek:-)
my juz od 5 dni mamy pobudeczke o 5 lub 6 wiec jest poprostu gicior:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wczoraj bylismy u znajomych i Majeczka dostala takiego ataku placzu ze :szok::szok:normalnie jakby ja ktos ze skory obdzieral,nie wiedzialam co robic,juz do domu mialam sie zwijac,bo moze obce miejsce i czesto tak dzieciaki reaguja,ale moj oczywiscie niedopity i przeciez jak wodka sie nie skonczy to gdziez tam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiec musialam im pomoc i sama obalilam chyba ze 4 kielony i pysznego drinka z zubrowka,7up i ogorkiem zielonym!!pyszotka:-):-):-)

agaam-kupiliscie sukienke??ja musze sie za kreacja dla mojej tez rozejrzec i Pawelkowi tez chce kupic cos na chrzest Majeczki,ale mysle tylko o lnianych spodniach albo o fajnych jeansach,zadnego garniaka;-)
wredotka-gratulacje serdeczne
sylwia-jekju podziwiam cie ze wytrzymalas 2 godziny,ja to mieczak jestem:-(ale musze sie ogarnac:-(
ragazza-co tam u Ciebie?
kasia-ja niestety nie pomoge,wspolczuje bardzo z tymi zebami,ja mam teraz dwojke na karku,bo Paelek tez tak rece pakuje,ze malo nie wymiotuje,ale juz jedna 5ka mu wyszla,wiec jeszcze 3:szok:
graziul-czy twoj E spi jeszcze w koszyszku??bo moja juz tak kopie nogami,zeaz sie boje.a jak zabki??
o mam jeszcze jedno pytanko,jakies 2 tyg temu zaczelam podawac malej deserki i obiadki,dalam jej jablko z czyms tam i wyskoczyly jej czerwone place pod oczami i na skroniach,odczekalam pare dni i i znow jej dalam jablko z czyms tam i syt.powtorzyla sie,wiec myslalam ze to od jablka,ale wczoraj dalam jej kurczak z marchwia i dynia i znow jej sie tak zrobilo:-:)-(moze to bys od pestkowych owocow??i po godzinie wszystko znika .

reklama
KUBUSIU-Dzisiaj jest Twoja I Komunia Święta,
każdy z nas dobrze ten moment pamięta,
bo jest to chwila wielka i uroczysta,
pełna radości, przepiękna i czysta.
We wspomnieniach Twoich pozostanie,
ten dzień, gdy włożyłaś odświętne ubranie,
w kościele widziała rodzina droga,
jak do serca przyjęłaś Ciało Twego Boga.

Błogosławieństwa i wiele łask Bożych
W Dniu I Komunii Świętej
życzy CIOCIA KASIA Z CHŁOPAKAMI.

Do góry