reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej dziewczyny:)
ja dzisiaj chodze rzęsach.. Maja zrobila mi pobudke o 5.30!!!!:( pozniej mleczko i leżała z nami na łożku zaczepiając a to mnie a to mojego M. Poźniej zasneła i spała do 9.30 ale i tak wytrącila mnie ze snu więc czuję sie fatalnie. Dziękuj e wszystkim za super imprezkę. Ja wracalam do domu dobre 20 minut bo nawigacja poprowadzila mnie na okolo i nagle znalazlam się na motorway:(
Graziul, m0... - miło bylo Was poznac. Szkoda Marta że musialas tak szybko uciekac bo nawet nie mialysmy okazji chwilkę pogadac.
zdjecia rowniez wsatwie ale chwilke pozniej bo teraz majka marudzi...e chhhhhhhhhhhhhh

reklama
Witam sie i ja;-)
Rowniez b .serdecznie dziekuje za super wieczor wczoraj!Dawno sie tak nie usmialam!Extra!
Marta- bar milo bylo Cie w koncu poznac i dzieki wielkie za podwozke:-)
Ja jak weszlam do domu i spojrzalam na zegar w livingu to byla dokladnie 24.30:szok: a mialam wrocic o 21:-D
Ale co tam raz sie zyje ,dzieciaczki grzecznie spaly od 19.30 wiec luz ,a tatusiom tez sie troche prawdziwego tatusiowania przyda!!
M0205..fajne zdjecia ,tylko malo:-(moglysmy wiecej pstrykac.
Ktos jesz robil..na szczescie,czekamy wiec na reszte. A wywalili nas dlatego ze juz pub zamykali..ogolnie bylysmy grzeczne...chyba;-):-D
Ja niewyspana ,bo mala marudzila pol nocy:wściekła/y: uslyszala ze przyszlam i wolala mamo ,mamo,a jak poszlam do niej do pokoju to mowila tato mama jestw pracy:-D:szok:nie wiem co jej do glowy przyszlo;-) potem chciala do mnie sie przytulic to ja wzielam do sypialni ale ona chetna do spania nie byla! i co chwile cos mowila:szok: Maly smarczal noskiem jak spal a N mowi-Eryk no co Ty wyprawiasz:szok::-) wreszcie miarka sie przebrala i ja zanioslam spowrotem do jej pokoju ,ale bylo juz grubo po 2,a o 5 maly mnie zbudzil:-( wiec jestem cicho ciemna;-):crazy:

HEj:-)
Oj ja tez slabo sie czuje:-D I do tego moja Gwiazda zrobila sobie pobudke juz przed 7:szok: No i co za tym idzie jestem nie do zycia:no::-p Ale wybaczam jej bo na dzien dobry zaspiewala mi Waka Waka (Shakiry)(czy jak to sie tam pisze) i od razu oczy szerzej otworzylam:-D
A teraz trzeba jaka kawke wypic bo inaczej to nie przezyje tego dnia:-p

DZIEKUJE DZIEWCZYNKI ZA SUPER IMPREZKE I ZA PREZENCIKI;-) FAJNIE MNIEC TAKIE SUPER KOLEZANKI:tak::tak:

A teraz ide wstawic wode na kawke ;-)

Dziewczyny ja na sekunde z zapytaniem, wiecie moze gdzie tu jest jakis serwis gdzie mozna oddac aparat cyfrowy do naprawy?:dry: Dokladnie padla lampa blyskowa i tak sie zastanawiam gdzie zaniesc aparat i czy wogole bedzie sens go naprawic:confused:

AGAAM- ja znam taki jeden sklep ze sprzetem do robienia zdjec,tzn..wiesz aparaty ,lampy i wsz inne czesci do nich,tylko ze pojecia nie mam czy naprawa sie tez zajmuja:eek: to jest na tej uliczce co byla kiedys agencja Toryen,,jakbys szla z manningham lane do ryneczku ,prosto;-)

hej :)
My wreszcie osobno :D
Oskar urodzil sie 31.05 o 4.16, sam porod trwal 50h, ale na szczescie juz niczego nie pamietam :p

Teraz czasu malo, 100% uwagi poswieca sie Brzdacowi :)
pozdrawiam Was

Czesc :)
Ja tak szybko bo jestem w trakcie sprzatania jeszcze,a tak mi sie juz nie chce,padam na twarz,rak juz nie czuje .....

Ja tez dziekuje za wczoraj,czas jak zwykle tak szybko zlecial,

MARTA1979-ja tez dziekuje za podwozke,troche okrezna droga Cie nawigacja wywiozla :(troszke sie najezdzilas

KASIA8118-To dobrze ze przypomnialas mi
to jest ten nasz materac
6ft Super King Size Mattress - 6ft Single SUPERKINGSIZE Tufted ORTHOPAEDIC MATTRESS

WREDOTKA-gratulacje :0

ZANETA-zdrowka dla Ciebie :)

Wredotka gratulacje niech się synek zdrowo chowa.

Doris78 dzięki za stronkę chyba jeszcze dziś zamówimy przez internet bo chyba nie ma sensu do nich jechac.Zdziwił mnie tylko ich adres bo to niby na bd7 a wy przecież kupiłyście na bd5 i my tez tam byliśmy.Chyba że tam jest magazyn a sklep na bd7.

reklama
czesc kobietki ja prawie nie spalam Natalka ma katerek i nie mogla spac pewnie od wiki zlapala ale przejdize nic jej nie ebdzie nie pierwszy i nie ostatni raz
widze ze imprezka sie udala to super
Wredotka gratulacje
i koniec pisania bo juz placze :( postaram sie odezwac pozniej wieczorkiem

Do góry