reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny potrzebuje PILNIE pomocy!
Gdzie moge znalesc w Bradford sklepu gdzie mogla bym kupic zasilacze do drukarki KODAK ESP 5250, niechcacy wyrzucilam taki zasilacz do smieci myslac ze to moja stara ladowarka do laptopa i musze szybko kupic by maz nie zauwazyl...

reklama
kasia,marta my nie chcemy kupywac domu tylko wynajac ale interesuje nas tylko shipley ewentualnie jeszcze bolton woods, a tam wogole jest malo ladnych wolnych domow,w dodatku ja szukam czegos zeby bond byl ponizej 600f bo jednak ciezko jest go potem odzyskac.no i chcialabym tez zeby bylo juz tam troche mebli albo przynajmniej sprzety kuchenne bo w tym mieszkaniu praktycznie tylko meble z salonu sa nasze.
werkamirek moze pomoze ci ten link tam jest dostawa w ciagu 2 dni nie wiem tylko czy do twojej tez pasuje USB Printer cable/lead for the KODAK ESP3 / ESP 3 | eBay UK

Marta1979 - jejku nawet moze byc nawet na kawe z ciastem specjalnie upieke!! Mieszkasz w Bradford?? Bo ja na BD4. Pomimo ze meiszkam tu od grudnia nie znam prawie wogole tego miasta. Uratowalabys mi skore przed moim M. Bo ja glupia mu ten kabel do smieci wyrzucilam dwa tyg temu a juz dwa razy kosz oprozniany byl...

ja tylko na chwile-natalka ma angine i dostala penicyline:crazy::-:)-:)-:)-:)-(
A moje Gp oczywiscie odmowilo przyjecia nas dzis ,bo ponoc nawet wsz emergency apoitm "wyszly" z samego rana(dziwne bo dzwonilam zarza po otwarciu:baffled:)
Musielismy jechac na bd3 do walk in centre:tak:
maly narazie niby oki...moze cudownie nie zlapie od niej
zmykam ,bo galabki robie ,potem zajrze,paaaaaaaaaaaaa:happy2:

Hej:-)

Ale leje. Przez to tv nawet nie mam:wściekła/y::wściekła/y:
Dzisiaj byłam w white rose centre i nieźle zaszalałam, a teraz mam wyrzuty sumienia:-p:-D Olivia od dwóch godzin chodzi w moim sweterku bo jak wróciłam i zaczęłam rozpakowywać to ona koniecznie chciała przymierzyć:-D
Marcel za to ma ospę z Davidem do towarzystwa:baffled: Krostek jak narazie nie za wiele ale ma gorączkę i jakiś taki zamulony chodzi:-(

m02....ja już kilkakrotnie przeprowadzałam się i nigdy nie miałam problemu z odzyskaniem bondu. Może powinniście wynająć przez agencję.

Graziul przynajmniej teraz szybko Natalii przejdzie. Zdrowka:-)

czesc
Wrocilismy z parku przed sama ulewa .Niby dobrze ze nam sie tak udalo ale z drugiej str.czy musialo padac ?:crazy:
Marta - Ty to masz jeszcze ten komfort ze mozesz sie przekimac z Maja ,a przy dwojce to juz nie ma ze boli :-D
Graziul - zdrowka dla Natalki .A Ty pisalas ile wazy Twoj krolewicz czy przegapilam ?
Zaneta - te deserki to wystarczy zrobic kleik ryzowy z mlekiem lub bez dodac owoce czy co tam chcesz ,w zaleznosci od wieku dziecka i gotowe .Przynajmniej wszystko jest "swieze" i masz satysfakcje ze sama zrobilas :-D.

reklama
czesc mnie dawno nie bylo wiec cos skrobne
Graziul zdrowka zycze Natalce i ja oby szybko jej przeszlo
moja krolewna wazy juz 4750 przybiera dobrze na wadze tak stwierdzila hv a teraz czekamy na szczepionke tzn na wezwanie za jakies 3 tygodnie i konirc pisania bo P wrocil narazie kobietki

Do góry