reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej
Ja tylko na chwile bo u mnie masakra.chorobsko sie skonczylo ,ale za to maly na zabki jest strasznie zly:wściekła/y::wściekła/y::-:)-(
jeju Nata tak nie miala nawet w polowie,az sie boje jak wytrzymam z nim zanim wsz wyjda:eek:
wszystkim bobaskom tym duzym i tym malym i srednim ;-)wsz.naj...naj ..z okazji swieta.duuuuzo zdrowka i usmiechu na pieknych buziaczkach:tak:

My tez chetni na "Listera";-) jesli pogoda dopisze faktycznie to bedziemy ok 11:tak:
zmykam bo maly niby spi ale co chwila krzyczy:-:)szok:

reklama
WITAJCIE LASKI MY SIE ZAMELDOWAĆ TYLKO I POWIEDZIEĆ ZE TEŻ BENDZIEMY W LISTER PARKU GODZINKA PASUJE!!!!!
GRAZIUL kochaniutka pocieszam cie że moja natalka też tak przechodzi ząbkowanie :-( wiec nie jesteś sama dzisiaj to tak płakała ze nie wiem :wściekła/y::-:)szok:
NA PANIEŃSKIE TEŻ MOGĘ SIE PISAĆ:-):-DWSZYSTKIM NASZYM DZIECIACZKĄ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!
oki uciekam lulu bo jutro rano pobudka napiszcie gdzie się spotkamy w tym lister parku to do jutra o 11 .:-):-):-):-)

EMILKA-my jak zawsze ,spotykamy sie na placu zabaw :)

A moj David dzisiaj zostal u Marcela na noc,tzn chyba zostal ,bo jak na razie Sylwia nie dzwoni zaebym po Niego przyjechala :)

hejka laseczki
wybaczcie ze nie bede odpisywac kazdej, ale wpadlam tylko na chwile powiedziec ze jestesmy juz w Pl. bylismy 2 dni w niemczech u mojej rodziny a wczoraj wieczorem zajechalismy do s-cy.
AAGAM- WRACAM 23 CZERWCA, TAKZE JA WROCE A TY POJEDZIESZ :-)

ja uciekam bo zaraz R z tesciowa wroci i jade zapisac sie do fryzjera i mu koszule na weselicho kupic(na dwa:-))
caluski dla was

hurraaaaaaaaaaa mamy ciepełko:-):-):-):-):-):-)wstawać śpiochy!!
ja oczywiscie chetna na park,ale niestety za daleko:wściekła/y::wściekła/y:poltorj godzinki jazdy to za duzo:-(no ale wy sobie pogadajcie babolki,ja przejde sie do b&q obczaic tapety:-D

:-)
Czesc
U mnie znow wrzaski...wrzaski i wrzaski:szok: ech....zawsze najgorzej z rana maly daje w kosc a rano najwiecej do zrobienia mam:-( i ciezko sie nawet gdzies wygrzebac,bo co chwila wrzeszczy:-(
Ja wlasnie wstalam i taka nie pewna jestem co do pogody bo tu u nas slonca zero:dry::dry: no ale moze sie rozkreci:tak:
To postaram sie wygrzebac na 11;-) ,paaaaaaaaaaa

Hejka
Faktycznie pogoda zapowiada sie ciekawie.Wiec i moze my sie skusimy na lister park;-)chodz opowiem Wam ze ostatnio jakoś staram sie omijać to miejsce.
Doris i Sylwia Ale Wam dobrze z tym podzucaniem dzieci
A powiem Wam ze za trzy tyg na mies. przylatuje kuzynostwo amelki i tez bede miała ją z glowy:-Dmoze przestanie wkońcu marudzić ze nie ma sie z kim bawić.
Agnieszka Miłej zabawy:-p
Graziul Olej połowe obowiązków, zrób sie na lale i przybywaj:-)

Czesc:-)
My juz po parku:tak: Dzieki Laseczki za pogaduchy:tak:
Moja Gwiazda zasnela w aucie w drodze powrotnej i spi a ja delektuje sie cisza:tak::tak:

Sylwiam wspolczuje ospy:-( Szczegolnie teraz kiedy robi sie ladna pogoda:-( Trzymajcie sie Laski;-)

Dzisiaj tak rozmawialysmy z dziewczynami na temat naszego wypadu i tak strasznie ciezko jest ustalic jakis termin zeby wiekszosci pasowalo:dry:
A jak dziewczyny pasuje Wam w srodku tygodnia?? widadomo ze nie chodzi tu o to zeby wypic nie wiadomo ile, ale spedzic przyjemnie czas;-):tak:
Najlepiej niech kazdy sie okresli jakie dni ewentualnie im pasuja:-D i moze cos wybierzemy:confused:

A ja dzisiaj mam wolne od gotowania bo maz zaprosil mnie do restauracji mojej ulubionej czyt. Chinska:-D Mamy dzis 4rocznice:szok::szok: ale ten czas leci:shocked2:
Dobra a teraz spadam na kawke Paaaa

reklama
hej ja tylko na chwileczke:) super ze miałyscie udane spotkanie w parku:) widziałam was z daleka bo akurat tamtędy przejeżdzaliśmy na mój zabieg :)
co do wieczoru to pasuje mi każdy dzień oprócz wtorków ( mój M ma trening) i czwartków ( ja mam trening)
buziaki:happy2:

Do góry