reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

WITAM WIECZORKIEM TEŻ DZIĘKUJE ZA SPOTKANIE BYŁO MIŁO :-):-):-)
ALE DZIŚ POGRZAŁO CO :-):szok:NO SŁONKO MNIE NAWET ZŁAPAŁ TROSZKE :-D
AGAAM mi też kochana pasuje środa przyszła bo w czwartej już lecimy na urlop :tak: to myślę ze może coś wypalić WSZYSTKIEGO DOBREGO ,super ze wypad z męzem udany :-):blink:
MARTA szkoda ze cię nie było ale na panieński dotrzesz :blink::-):-):-)
DORIS no super masz mały u dziatków :-):-) jak powrót autobusem zleciał:tak:
KASIA to super by było jak by twój R miał wolną tą środe , bo jak by mogła być impreza bez ciebie:-):-);-):tak::-D
SYLWIA współczuje ospy biedulka mała :-( dobrze ze nie tak zle przechodzi :tak:szkoda ze cię dziś nie było ;-)
justyniak ta twoja mala już taka duża panienka , no ja też myśle ze polska ci służy :-):tak::cool2:
graziul też dzieki za ploteczki . malutki słodziutki , biedny zmęczony po naszych plotach :-D:-D:-D a jak natalcie wytrzymała powrót do domu?:tak:
oki uciekam miłego wieczorki kobietki:-p:-)

reklama
Hej!!!
Wczoraj napisalam mega posta i go wcielo!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:
Pogoda dzis super wiec caly dzionek spedzilismy w shibden parku i dlatego nie moglam byc na spotkanku z wami!!!!:-(Ale nic straconego,mam nadzieje ze pogoda sie utrzyma jak najdluzej i bedzie jeszcze okazja!!!:-D:tak:
Graziul-tak filip juz zajada sloiczki i bardzo mu smakuja czego nie moge powiedziec o obiadkach!!!:-)Nawet nauka jedzenia lyzeczka szybko poszla!!!:-D
Agaam-ja oczywiscie jestem chetna na wieczorny wypad ale niestety nie wiem jak moj bedzie pracowal!!!:-(
Sylwia-biedna Oliwka oby jak najlzej przeszla ta ospe!!!!;-)
Monia-gratuluje pierwszego zabka,my czekamy z utesknieniem bo filip sie tak slini i lapki do buzi pcha ze szkoda gadac!!!

Moj wlasnie pojechal do pracy na nocna zmiane,dzieciaczki nie chca spac bo jest tak goraco ze nawet pootwierane okna nic nie daja!!!:shocked2:dobra uciekam papa

hejka
Ja wczoraj nie pisałm bo wpadłam w szał sprzatania:szok:jak zaczełam o 15,00 to koniec dopiero o 22,00.Ja rózwniez Wam dziekuje za wczorajsze spotkanko:tak:.
Graziul i Emilka Dzieki za komplement:-)ale powiem wam ze niewiedzieć czemu ale ja sie czuje jak lalka szmacianka:zawstydzona/y:
Sylwia dobrze ze mała jakoś to przechodzi;-)a swoja droga my chetnie byśmy przyjeły ospę :-Dno moze nie teraz bo pogoda faktycznie zaczyna sie rozkręcać.
Aggam Ja tak jak Asiunia :-(Nie wiem jak moja druga połowa bedzie pracować.
Oki zmykam na kawusie
A monia gratuluje zebola:-D

dziewczyny mam pytanie = czy do baby clinic moge sie udac tak z ulicy ,nie musze sie umawiac i nie musze byc pacjetem tej przychodni gdzie to sie znajduje ?

Hej dziewczyny:)
Fajnie, że Wam się wypad do parku udał. Trzeba korzystać ze słoneczka póki jest:tak:

Renuska na pewno nie musisz umawiać się wcześniej ale nie wiem jak to jest gdy nie jesteś zapisana do przychodni:eek:

Helllo£ kobietki:-)
Jak tam -zmeczone upalem?:sorry:
Ale pieknie dzis bylo:tak:
My rano zaliczylismy ost ter szczepienie E-ale plakal malutki:-( a potem rodzinny piknik w parku.Bylo milo choc wrocilam b zmeczona,bo jednak slonce potrafi zmeczyc ,zwlaszcza jesli trzeba sie dziecmi zajmowac caly dzien:tak:
RENUSKA- ja wlasnie dzis tez pytalam pieleg na szczepieniu czy baby clinic to jest cos w rodzaju dropp in..i tak okazalo sie ze mozna przyjsc bez wczes umawiania:tak: A co Wam sie dzieje? czy tak tylko chcialas isc ,zwazyc itp?
AGAAM- a na ktora mialybysmy sie spotkac w chinolu we srode?
SYLWIA- cale szczescie ze mala sie nie drapie:happy:
MONIA- wspolczuje balaganu przy remoncie:sorry: Gratki za zebulka dla Sarci:tak:
JUSTYSIAK-hmm..tzn,ze sie sobie nie podobasz?? cos w tym rodzaju?:eek:
DORIS- bo mialam sie Ciebie juz dawno pytac,co robisz z wlosami ,ze masz takie fajne lsniace i "cienkie" a nie "szope" ?? bo ja to mam takie jak ty ale dop jak mam bar .bar.tluste:crazy::-:)-:)-D A Twoje mi sie b podobaja,masz jakies odzywki czy Cus?:eek:;-)
Oki zmykam pod prysznic i mala wygonic spac bo jesz wojuje:szok: ta to ma sile:szok::szok:

witam ,nareszcie mam chwilke ,ale padam na twarz .Upal dal popalic ,mam nadzieje ze choc troche opalilam moje biale cialko .
Graziul - Jasmina w dalszym ciagu ma katar ,zaczyna nas to juzniepokoic ale lekarze mowili ze pelen luz ,pluca czyste :crazy:.A jak niunka dzis kaszlala to miala az lzy w oczach .
Asiunia -syszalam ,ze juz od niedzieli ma byc brzydka pogoda i cale lato ma byc deszczowe
Matra - Majeczka juz tak ladnie siedzi? Normalnie zonk ,bo ja przez te choroby to nawet nie probowalam sadzac Jasminy samej ,ale po tym jak zobaczylam zdj.to sprobowalam i siedziala :-D
Matko juz mi sie przez ten caly upal mozg wypalil i nie wiem co komu ,jutro meska polowa rodziny idzie na basen ,a babeczki udaja sie na zakupy dla J.(oby udane) to juz bedzie rozmiar 9-12 :eek:,modelka mi rosnie jak nic :cool2:.no nic milego weekendu zatem zycze .

reklama
Czesc Sobotnio:tak:
Ale pogoda:-( a wczoraj jeszcze bylo tak ladnie:-( ehh no ale coz zrobic niestety to juz chyba koniec takiego ladnego sloneczka:sorry2:

Graziul odpowiadajac na Twoje pytanie na ktore juz wsumie po czesci odpowiedzialam Tobie:-p Mysle ze pewnie nie wczesniej niz 17 ale jeszcze niech dziewczyny sie wypowiedza jakie godziny im odpowiadaja:tak:
Wiec Laski czekam na propozycje;-)

No to sie rozpisalam wzywaja obowiazki:sorry2: zerkne jeszcze pozniej, a teraz uciekam Paaaa

Do góry