reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
sylwia-jejku wspolczuje,ale w sumie im wczesniej tym lepiej(chyba):-(
marta-jaki zabieg??upiekszalas sie??;-)
my juz tez po dlugim sapcerku,az sie spocilam cala taka rundke zrobilysmy:-Dteraz dinner time tzn gotowanie dinnera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
agaam-jeszcze dlugich lat zycze razem:-)4 rocznice macie bycia razem,czy slubu??nam stuknelo 5 w kwietniu:szok:nie wiem jak wytrzymalam :-D:-D:-D

hej ponownie:-)
Tez dziekuje Wam za mile ploty:happy2: Mala mi sie tak wymeczyla ,ze padla i spi:tak:kurcze znow wieczor pozno pojdzie lulu:-(
A mnie cos glowa rozbolala,kawke sobie robie i wyciagne nogi na chwile ...obuiad mam na dzis wiec z glowy:tak:
AGAAM- wsz .naj..naj z ok rocznicy:happy2: Ani sie obejrzysz i juz Wam 10 stuknie:-D Tak jak nam zlecialo...w tym roku juz 12!!:szok:
SYLWIA- szkoda ,ze Cie nie bylo:-( Biedna Olivcia,mocno sie drapie:confused: A Marcel juz mial ospe? Teraz sie zastanawiam ,czy nie zdazyla moich popradkowac:-D;-) ale chyba nie ,bo bylyscie juz ponad 2 tyg temu..zdrowka dla mlutkiej i Tobie cierpliwosci:tak:
JSTYSIAK-bardzo ladnie wygladasz..chyba pobyt w pL Ci tak posluzyl:tak::-D
MARTA_szkoda ,ze Cie nie bylo,bo znow sie nie poznalysmy:-( A co za zabieg mialas..jesli mozna zapytac:confused:
no nic ,zmykam bo woda sie gotuje ,paaaaaaaaaaaaa

Hej:)

Ale lato nie?:-):-):-)

Dzisiaj chłopaki pojechali na noc do babci.

Olivia ok, nie drapie się w ogóle, przynajmniej ja nie zauważyłam. Nie ma ani gorączki ani żadnych innych objawów, chodzi wesoła.Na ogród wychodzimy i tak, więc jak na razie nie cierpimy strasznie, a przynajmniej z głowy będzie:tak:
Marcel nie chorował wcześniej więc tylko patrzeć jak i jego wysypie, Davida zresztą też:-D

Jeśli chodzi o wypad wieczorny to my właściwie mogłybyśmy tylko w środę:sorry2: R ma już lekcje poumawiane a rodzice tylko wtedy mają wolne bo wcześniej mają popołudniową zmianę.

Kasia8118 a R będzie miał szkołę bo ja zaczynam dopiero 13 czerwca a też mam w środy

Marta a co za zabieg miałaś??

Agaam wszystkiego naj naj na kolejne lata:-)

Czesc :0
Ja tez dziekuje za park,bardzo szybko zlecial czas :0
A my dzisiaj znowu sami w domu,dzisiaj pojechali do babci na noc,ciekawe jak tam bedzie.
Wogoel Davidowi tak sie wczoraj spodobalo u cioci ,ze nie chcial dzisiaj do domu wogole wracac,ale do babci chetnie pojechal :)

MARTA1979-to trzeba bylo wpadac do parku po drodze :)

KASIA8118-mam nadzieje ze R jednak bedzie mial wolne od szkoly ,tak jak my :)

AGAAM-wow juz macie 4 rocznice,ale ten czas leci.Zycze Wam jeszcze 100 takich rocznic.

hej..
jesli chodzi o zabiego to usuwali mi dzisiaj dwa pieprzyki. bałam sie strasznie .... byłam na sali operacyjnej i mnie sparaliżowało ale poza tym że bolało jak dawali mi znieczulenie to wszystko :)
sylwia m - a co to za szkoła?
doris85 - wracałam dopiero po 14.00 wiec juz was pewnie nie było.
monia - no nareście odezwałas sie:)
Graziul - też bardzo załuje że nie miałysmy sie okazji jeszcze poznac..:(
koncze bo za 15 min wychodze na trening .
papapap

Czesc:-)
Ale dzis jest ruch tutaj:tak: Super:tak::tak: Oby tak dalej:tak:
A my wlasnie wrocilismy z Chinskiej, ale sie objadlam az wstyd:zawstydzona/y::-p
Dziekuje Wszystkim za zyczenia:tak: to jest nasza 4rocznica bycia ze soba, a po slubie to minelo nam dwa w kwietniu:-) Ojj strasznie ten czas szybko leci:tak::tak:

Dziewczynki widze ze duzo z Was pozytywnie wypowiedzialo sie na temat srody, wiec moze wstepnie na ta srode sie umowimy co Wy na to?
Fajnie by bylo sie z Wami zobaczyc bo pozniej juz Panenskiego nie bedzie:-p:-D
Oki uciekam polozyc Vicky spac a potem na winko:-p:tak:
Milego wieczorku zycze:tak::tak:

reklama
MARTA- moj maz mial tez cos takiego na nosie i plecach i pierwszym razem mu wycinali tak jak i Tobie ..ale to byl blad bo zostala duuuuza blizna u niego ,a potem zdecydowal sie prywatnie na zamrazanie i efekty lepsze sa o niebo:tak:
AGAAM- smacznego winkowania..oby niunka dala WAm posoedziec sobie;-) Ja zaraz jak tylko moj wroci z treningu spytam czy moge wziasc "wolne" we srode;-):-D
Zmykam pod prysznic,paaaaaaaaaaaa:happy2:

Do góry