reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hejka
Sorki babeczki ze ostatnio jestem nieobecna,ale naprawde totalny brak weny i checi:-(do tego pomału szykuje sie do PL;-)a tak poztym to nie mam o czym pisać poprostu nuda:sorry2:
Spóznione zyczonka urodzinowe dla maluchów:-)
I oczywiście wielkie gratulacje dla rozwijających sie maluchów:-p
Agaam moze chcesz namiary na mechanika;-)
Monia a na ile konkretnie godzin potrzebujesz???? i w jakie dni????Moze mam kogos dla ciebie:tak:
A i mam pytanko czy jak wysyłaliscie akt urodzenia dziecka do benefitów to musi byc przetlumaczony na j.angielski ???czy mozna wysłac w j.polskim???z góry wielkie dzieki za odp.

reklama
agaam niestety dziadka jeszcze nie ma wtedy na 100% bylby wykorzystany
jstysiakjesli chodzilo ci o mnie (mam na imie marta:-D:-D)to ja potrzebuje kogos tylko na jeden wieczor poprostu mam urodziny i bardzo chcialabym wyrwac sie z domu i troche psychicznie odpoczac od tej mojej dzieciarni:tak:a jesli babeczka by sie sprawdzila to pewnie czesciej bym sie do niej zglaszala.a kogo bys dla mnie miala?

Ostatnia edycja:
hej,hej:-)
Jejku jakie pustki:szok: Co sie dzieje dziewczynki:szok:
ja przyznam ze sama tez nic nie pisalam bo jakis mam normalnie "pustostan" w glowie:tak:
No iw dodatku jestem ter "slomiana" wdowa z powodu czego strasznie ubolewam...bo niesamowicie tesknie za mezem:tak::-( choc to w sumie tylko pare dni ale okazalo sie ,ze oboje b zle znosimy rozlake i obiecalismy sobie ze juz nigdy wiecej;-):-)
KASIA-no faktycznie w obecnej sytuacji to chyba my naprawde sie bardziej wysypiamy z naszymi brzdacami niz Ty przy Olinku:sorry: Kiedy jedziesz Kasiu?
RENUSKA- ogromne brawa dla malej zdolniachy :tak: ciekawa jestem kiedy moj E zacznie sie sam przewracac na brzuszek:tak:
AGAAM- widzisz jak fajnie Wam poszlo odpieluszanie..zobaczysz jaka to ulga:tak:
M0205...mam nadzieje ze u was juz calkiem zdrowo:tak: co do wypadu -tylko Ty i mezus to uwazam ze naprawde swietny to pomysl:tak:bo tak jak wspomnialam sami czesto mamy ochote do kina wyskoczyc czy na kolacyjke ,jak to bylismy przyzwyczajeni robic zanim dzieci sie pojawily..a teraz lipa:-(
JSTYSIAK-ja niestety nie pomoge bo wysylalam akty brytyjskie;-) a Ty kiedy lecisz do Pl? i na dlugo? bo bede maila dla Ciebie zamowienie ..ale to dop w czerwcu:tak:;-)
No nic ,przepraszam ze wsz nie odpisuje ale jakos nie mamglowy ,tymbardziej ze moja rodzinka w Pl wlasnie zaczyna sie bawic na weselu szwagierki i nie moge sobie miejsca znalezc:-:)-:)-(
paaaaaaaaaaaaaa

Witam kochane.
cisza tu przeokropna.Aż samej mi się nie chciało pisac ale Grażynka mnie zmobilizowała chyba hihi.
u nas nic ciekawego ja juz coraz bardziej nerwowa bo lada dzień wyjeżdżam i mam stresa i jak to kobieta juz myślę co zabrac jak się zapakowac itp.Nie wiem jaką będę miała pogodę więc dylemat jakie ciuchy spakowac sobie i chłopakom tym bardziej ze jedziemy tylko z bagażem podręcznym a dokładnie dwoma czyli mamy 20kg oby było Ok.
Właśnie znajomi od nas wyszli bo byli u nas kawce a teraz to będzie trzeba chłopaków zapędzic do wanny i spac a rodzice sobie jakiś filmik obejrzą na dvd.

agaam i asinka to wielka szkoda że nie udało się wam dotrzec na kulki ale nic straconego jeszcze nadrobimy.

Graziulxxx my ruszamy w środę wieczorem.

sylwia.m jeszcze raz dzięki za kuleczki dobrze ze chociaż tobie udało się dotrzec.

Dalej pisac dziewczyny co u was!!!!!

WITAJCIE KOCHANIE ZBIERAM SIĘ PISAĆ I JAKOŚ NIE MAM WENY !!!! U NAS OKI MAŁA ZDROWA !!!! JA JUZ DO PRACY WRÓCIŁAM :-)ALE OKI NAWET NIE JEST ZLE :tak::-D;-) dziś byliśmy na spacerku w parku w leeds nawet fajnie pospacerowaliśmy troszkę :-) sorki ze nie dotarłam na spotkania ale już bym chciała się z wami spotkać i pogadać ;-):tak:
kasia o kochaniutka to cię czeka wylot do polski :szok:wierze ze jesteś w stresie jeszcze sama z dwójką :-(ale przeżyjesz !!!!;-)
graziul współczuje rozłonki z mężulkiem !!!!a ksie znam bo to znajoma mojego brata i byliśmy kiedyś razem na sylwestrze!!!!:tak:
agaam super ze ,malutka tak szybko robi na nocniczek ,masz być z czego dumna:-)
sama nie wiem co pisać nie mam coś weny wezne się za prasowanie troszke !!!! oki trzymajcie się laski miłego wieczorki życze !!!!!:-):-);-):-):-)

Czesc ;)
Jejku przepraszam ,troche Was zaniedbalam :(
Ale mi ostatnio chronicznie brak czasu :( Calymi dniami siedzielismy u Sylwii na ogrodzie,a potem Kuba okupowal laptopa,no ale od wtorku wszystko wraca do normy ,dzieci do szkoly :)ale fajnie :)

KASIA8118-lyszalam ze David z Krystianem mieli na kulkach spiecie,kolejne,jejku wstyd mi za tego mojego urwisa,sorki,ale ja juz sama nie wiem jak z nim postepowac,momentami mam takie zalamanie wychowawcze i przez to tez mi sie wtedy pisac nie chce :(jedyna nadzieja ze kiedys z tego wyrosnie...chyba.

Tak ten materac chcemy kupoic tam gdzie Sylwia,a Wy wkomcu tam kupiliscie?
Tego materaca jeszcze wkoncu nie kupilismy,bo wtedy co pisalalam ze jedziemy ,zadzwonili po J z pracy zeby wczesniej przyjechal,wiec nie zdazylismy,potem te wolne ,mam nadzieje ze w wtorek uda nam sie kupic.

GRAZIUL-to Ty sama z dwojka dzieci teraz zostalas?na jak dlugo A pojechal?

EMILKA-A Ty na caly etat wrocilas?

Hej laski.
Ja dzisiaj potwornie połamana nie wiem co się zemną dzieje wczoraj coś zaczęło mnie brac trochę nos miałam zapchany i gardło mnie bolało i cała szyja a dzisiaj mam straszny ból pleców i coś mnie boli pod żebrami normalnie się sypie.

Doris78 spoko ja nie wierzę w dzieci ideały.Wiesz jak to chłopaki.Ja tez już mam dosyc tych ferii.Pierwszy tydzień był super ale w drugim Krystian zaczął już szalec i mam już dosyc.Kurcze a ja gapa nie jestem pewna czy jego przedszkole rusza od wtorku czy środy.Stawiam że to była środa ale pewności nie mam.Materaca nie kupiliśmy bo ja ciężki klient jestem.Byłam w tym magazynie gdzie Sylwia kupiła ale jakoś ciężko tam cokolwiek zobaczyc i dotknąc bo tam wszystko jest na kupie.Ale nie wykluczam że tam jeszcze wrócę.Widziałam jeszcze materace w dobrej cenie w b&m i mam w sumie dylemat gdzie kupic.Myślę że jak wrócę z pl to już na pewno kupimy.

Emilka oj nie ładnie tak zanedbywac koleżanki.

Hej dziewczyny:-)

Ja tylko na chwile, bo zaraz jedziemy na wcieczke- niespodzianke. Nie wiem dokad, ale tak wieje, ze nie wiem czy gdziekolwiek na dworze da sie wytrzymac. No nic, musze sie podporzadkowac, bo K wymyslil ten wypad, wiec nie chce narzekac. W piatek i wczoraj bylismy w kinie na filmach, a potem zaliczalismy restauracje. Musielismy wykorzystac ostatnie chwile, bo mama juz jutro wraca do PL. Jest mi strasznie przykro z tego powodu. Normalnie mam zalamke.:-( Nie wiem jak to bedzie. Coraz lepiej idzie mi jazda autkiem - ostatnio wszedzie jezdze z K. Na zakupy, do parku etc, zeby sie nauczyc. Najgorzej mam z parkowaniem. Nigdzie sie nie miesze i staje na dwoch miejscaxh parkingowych - wstyd normalnie. :-( Ale nie moge sie nauczyc. :-:)wściekła/y:

Kasia - a nie patrzyliscie za materacami w Ikei? My mamy z Ikei i jestesmy bardzo zadowoleni. I tam tez mozesz polozyc sie i wyprobwac jaka twardosc i w ogole.

Emilka - w jakich godzinach pracujesz? I co z malutka wtedy robisz? Masz opiekunke?

Dobra lece na rosolek, a potem w droge. :-)

reklama
hej :)
Dziekuje Wam za slowa otuchy, jakos to bedzie, jak to moja mama mowi, weszlo to wyjsc tez musi :D
Za tydzien mam wizyte u poloznej, moze dowiem sie czegos nowego :D

Milej niedzieli :)

Do góry