reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Alexnow możemy spotkac się koło tej poczty jak idzie się pod górkę w moją stronę.Tylko nie wiem czy ty wiesz gdzie to jest???Musiałabyś isc cały czas prosto główną ulicą(Haroggate rd)aż zobaczysz pocztę albo mnie bo mnie pewnie pierwsza zobaczysz ha ha.Możemy spotkac się np.o 10.45.Daj znac czy będziesz pózniej tu luknę.

czesc kobietki ja dzis bylam u mv i powiedziala ze mala bedzie wazyla okolo3-3,5 kilo wiec zobaczymy czy jej przepowiednie sie spelnia ;) ja z kulek odpadam bo jak mnie zlapie w autobusie to by byly cyrki ale nastepnego razu nie odpuszcze Wiki zaraz do szkoly bedzie troche spokoju bo odkad babcia jest to ja strasznie energia roznosi teraz juz sa obydwie na dworze a ja odpoczywam sobie ile sie tylko da

hej :)
Pogoda znowu nam dopisuje, wiec tylko sie cieszyc..
Tynia-Wiki - odpoczywaj ile mozesz, pewnie lada chwila wszystko sie zacznie :)
Zazdroszczę Ci, ze juz masz koniec, to czekanie mnie po prostu dobija.. czuje sie ciezko, spac nie moge, tylko mysle kiedy mnie najdzie.
Gdzie rodzisz?
W ogole jest tutaj dziewczyna, ktora rodzila w BRI?

Hej hej :)
A moje dzieci dzisiaj pospaly do 9 tej ,ale bylam w szoku..
No tak niedlugo czas do szkoly ,a oni tak dlugo spia...

Ja tez jakos tych swiat nie odczulam ,moze dlatego ze tutaj tak nie swietuja ....

AGAAM-wielkie gratki dla Viki,zdolan dziewczynka to teraz masz z gorki ...

KASIA8118-Ja nie bede na kulkach ,ale za to moi chlopacy beda..
Ja musze jechac kupic materac i do lekarza musze sie zapisac ,bo jakas wysypka mi na twarzy wyskoczyla..
Ale masz fajnie z ta Polska.ja jak zima byla to jakos mi sie nie cchialo jechac ,ale jak teraz coraz cieplej to wieksza mnie ochota bierze na ta Pl :)

RAGAZZA-Wszystkiego najlepszego dla Lenki :)

hej wam
spoznione zyczenia dla jubilatow
u mnie swieta minely chorobowo najpierw Kornelka wymiotowala,potem ja a na koncu jeszcze moj L sie pochorowal.w dodatku mala przez 7 dni miala goraczke:szok:i to prawie 40stopni.ale oczywiscie od lekarza dostalam tylko paracetamol:wściekła/y:takze w lodowce cale swiateczne jedzonko jeszcze stoi i czeka az ktos sie skusi.
mam pytanko znacie moze kogos zaufanego kto moglby zajac sie wieczorem dziecmi za pieniadze?chodzi mi dokladniej o to ze ja uspilabym dzieci i chcialabym wyjsc ale wrazie czego musi byc ktos w domu kto potrafilby sie nimi zajac przez jakies pol godz zanim ja bym wrocila

reklama
Czesc Wam:-)
Fajnie ,ze pogoda jednak jest nadal ladna..bo wczoraj jak sie ochlodzilo to juz sie zdolowalam ze bedzie znow zimno:crazy:
ALEX-jak malutki Danielek Ci sie sprawuje:confused: czy Aga nadal tak bardzo zainteresowana pomaganiem przy braciszku:confused:
KASIA-mam nadzieje ze z Olinkiem lepiej:tak: kupilas moze te granulki:confused:
A wiecie moze od jakiego wieku to mozna stosowac:confused: ja narazie uzywalam bonjela a ter kupilam dentinox bo kiedys tez polecalyscie z tego co pamietam:happy:
DORIS- fajnie masz ze "ktos "dobry zabierze Twoich smykow na kulki a Ty bedziesz miala spokoj aby zrobic to co musisz:tak:;-)
WREDOTKA-ja 2 razy rodzilam w BRI:tak: 1 szy porod normalnie zaczelam ale niestety b dlugo trwal i zakonczyl sie CC a drugi cc planowane,no ale tak czy owak urodzenie dziecka to urodzenie dziecka ,przy obu sposobach bolesne -i musze przyznac ze opieka byla naprawde extra:tak: ja bym sie na pewno na Twoim miejscu nie obawiala..jesli juz cos to raczej porodu w PL:tak:Pozatym wsz zwiazane z porodem jest darmowe,czyli znieczulenia roznego rodzaju ,prywatny pokoj tylko dla Ciebie i partnera itp.jedyne na co ja narzekalam to jedzenie bo po cc bylam dlugo w szpitalu a karmiac piersia nie sposob objadac sie fasola ,groszkiem i innymi ciezkostrawnymi potrawami jak curry i sok pomaranczowy:no::crazy:
ASIUNIA-jak tam u Ciebie?
MARTA- wlasnie kiedy wracacie bo mi umknelo:zawstydzona/y:
M0205-o jej ,to wspolczuje WAm chorobska:-( dobrze ze Michalka ominelo:tak: zdrowka zycze.co do odpowiedzialnej osoby to niestety nie pomoge bo sami czesto zastanawialismy sie nad kims takim na 2 -3 h aby do kina wyskoczyc itp i chyba tylko child minder-ka pozostaje -co jak wiadomo jest b kosztowne wieczorami i zwlaszca w weekendy:-(
Ja tak od kilku dni zamierzam sie Wam pochwalic...ale sie boje ze ja to napisze to bedzie zaraz placz:tak::szok: ..Bo maly sam zasypia po 19:happy::happy: klade go do kojcaz pieluszka przy twarzy no i tyle!! spi..budzi sie kolo 3 na am am i spi do 7!!:happy::happy: Puk..puk..odpukac:-p:tak:

Do góry