reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
wielkanoc.jpgWielkanoc to czas otuchy i nadziei.
Życzymy, aby Święta Wielkanocne przyniosły radość i wzajemną życzliwość.
Wesołych, pogodnych Świąt w prawdziwie wiosennym nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół.Życzy Jstysiak z rodzinka:-)

Asiunia Wszystkiego Najlepszego dla Oleńki:-):-):-)

Witam.

I już po świętach.U nas smutne święta a co za tym idzie ,mało ciekawe.Oli gorączkował i to konkretnie szczególnie kiepsko było w piątek i sobotę.Temperatura przekraczała 40 stopni.I co udało mi się zbic mu kilka kresek to znowu w górę.Chyba ząbki mu idą chociaż nic ciekawego nie wypatrzyłam w jego buzi.Ale strasznie jest marudny i czasami paluszka wkłada do buzi więc to chyba to.

Czy któraś może orientuje się czy jest dzisiaj otwarty ten mięsny koło centrum.Bo mięsko mi się kończy i trzeba zrobic zapasy.

I mam jeszcze jedno pytanie jedna z was pisała że miała jakiś fajny proszek na ząbkowanie.Możecie mi podac nazwę?

Renuska ja nic nie przytyłam po świętach bo wiecznie tańcowałam z Olim na rękach i jakoś nie było mi jedzenie w głowie.

Może macie ochotę na kuleczki te na bd2 w tym tygodniu???Ja proponuję czwartek.Dajcie znac czy są jakieś chętne.Pozd

Hej:-)
Swieta swieta i po swietach:tak:
U nas minely szybko i przyemnie ale jakos tak nie odczuwalam ze te swieta wogole byly:sorry::baffled: W niedziele zjedlismy sniadanko a potem poszlismy na grilla do Asiuni dzieki kochana jeszcze raz:tak: Za to w poniedzialek bylo troche nudno bo moj maz po grillu na drugi dzien byl nie do zycia:-D i bylismy tylko na spacerku i odopoczywalismy w domku:tak:
Dzis juz niestety szara rzeczywistosc P w pracy a my z niunka mulimy w domku:tak:
Chialabym sie pochwalic ze od kilku dni Victoria chodzi bez pampersa:-) dzis jest chyba dzien przelomowy bo nie bylo jak do tej pory zadnej wpadki:-)pff pff:-p

Kasia wspolczuje przejsc z Olinkiem:-( Oby bylo juz lepiej:tak:Jesli chodzi o kulki to zalezy czy bede miala auto juz do tego czasu:sorry:

Dobra uciekam wysadzic niunke na nocniczek:-p

Witam po swietach

Dziekuje wszystkim dziewczynom, ktore pamietaly o urodzinkach Lenki za zyczenia :-) Wczoraj byla mala imprezka dla znajomych, tort i szampan i prezenty. Az mi sie wierzyc nie chce, ze juz mam takie duze dziecko. :-) A tak poza tym to w swieta duzo sobie pojezdzilismy 'na spacery' tzn bylismy w Wakefield w Pugneys Country Park, w Tropical World, w Saint Ives w Bingley. Bylo super bo pogoda dopisala. Oby na nastepny weekend tez bylo ladnie. :-)

Kasia - ten proszek to Nelson's Teetha - kup sobie, bo nie warto sie meczyc. Dostaniesz w kazdym markecie i aptece.

Renuska - ja na wszelki wypadek nie stawalam na wage, bo objadlam sie niezle i mysle, ze pare deko przybylo. :-(

Agaam - to super, ze juz Victoria bez pampersa:-) Gratulacje i wytrwalosci zycze :-)

Dobra spadam na kawke z mama, a potem mam troche prasowania. :-) Papa!

reklama
Dziewczyny sorki ze Wam to pisze ale musze:-D
Moje dziecko zawolalo kupe na nocnik:szok::szok::szok: i zrobila bez zadnego problemu:szok::-D
A slyszalam od wielu mamusiek ze kupa to bedzie na szarym koncu:-p:-D
Ale jestem dumnaaaa:-p:-p:-D
To tyle ode mnie hehe;-)
Milego dnie Wam zycze:tak: a ja biore sie za obiadek:tak:

Do góry