reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej ja dzisiaj od rana jestem do d...Oli obudził mnie o 6 a cała noc biegałam do ubikacji bo strasznie mnie pędziło i w sumie nie wiem po czym.Sikałam jak opętana i przez to nic się nie wyspałam.Teraz czekam jak R wstanie i jedziemy kupic chłopakom prezenty bo jeszcze nic nie mam i ogólnie zero zakupów świątecznych.Standardowo zero pomysłu na prezent dla Oliviera.

Emilka no wiesz jak mogłaś o nas zapomniec.Oj nie ładnie proszę więcej nie zapominac.Powodzenia w pracy.

Ja tez dziękuje za kuleczki.

reklama
Ranyyyyy ale tu cisza .W sumie to sie nie dziwie ,bo pogode mamy super i komu sie chce siedziec w domu przed kompem .Ja jutro bede piekla i z Dominikiem bedziemy farbowac jajka -tyle atrakcji swiatecznych :-D.G.idzie dzis na nocke do pracy i zostaje jeszcze jutro na rannej zmianie -on zwariowal .No ale kasa ,kasa ,kasa .Chcielismy sobie w koncu zrobic piekny ogrodeczek ,ale nie wiem juz co robic ,bo byle ogrodniczyna za sama ziemie i trawe liczy sobie Ł300 :szok:.MATKO przeciez to jest 30 m kwadratowych socjalnego ogrodka ,a oni sobie spiewaja Ł300 -500.Moze chce mnie ktos odwiedzic w przyszlym tyg .albo jeszcze nastepnym .Ja wiem ze mieszkam kawalek od Bradford i licze sie z tym ze spotkanie nie wypali :-(,ale zapraszam .Mam peacocksa ,lecz nie wiem czy to jakas zacheta :-D:baffled:.

Rany ale cisza.Słońce już dawno zaszło a wy się dalej opalacie?U mnie nudny wieczór dzisiaj bo mój R dzwonił że zostaje w pracy do 3 a za to jutro ma wolne.Mi to na rękę bo przynajmniej będzie można jutro razem gdzieś ruszyc oby tylko pogoda była łaskawa.

Renuska mi trochę daleko do Ciebie więc nic nie obiecuję a na peacocksa jestem chętna.A od kiedy do kiedy ważne?

Graziulxxx co tam u Ciebie?

Cześć dziewczynki.

U nas po staremu. Pogoda prześliczna także większość czasu spędzamy na spacerach.
Moja Sara oszalała, zamiast uczyć się raczkować za wszelką cenę chce wstawać na nogi.... posadzić jej się nie da.
Akcja ząbkowanie trwa, choć jest już lepiej (może wreszcie wyjdą jej te zęby, bo już czuć pod palcami).

Nic zmykam pomóc mamie w przygotowaniach do świąt.

Wszystkim Wam i Waszym rodzinom życzę zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy:)

Papa

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja życzy Żaneta z rodziną.

nie wiem,czy bede miala pozniej czas,wiec juz dzisiaj skaldam Wam życzonka.:-)

Żeby śmiały się pisanki,
uśmiechały się baranki,
mokry śmigus zraszał skronie,
dużo szczęścia sypał w dłonie! ;))
_▒▒____________▒
_▒▒▒__________▒▒
▒▒░▒________▒░▒
▒▒░▒▒_____▒▒░▒
▒▒░░▒____▒▒░ ▒
▒░░░▒___▒▒░░▒
▒░░░▒__▒▒░░▒
▒░░ ▒__▒░▒▒░▒
▒▒░▒__▒▒▒░▒▒
_▒░░░░░░░░▒▒
__▒▒░░░░░░░▒▒
__▒▒░░░░░░░ ▒
__▒░(◒░░░░░(◒ ▒▒▒▒
_▒░░░░░░░░░ ▒░░░░▒
_▒░░░░;░░░;░░▒░░░░░▒
_▒▒░░░;█ █;░▒▒░░░░░░▒
▒░▒▒░░""█"░▒▒░░░░░░░▒_▒
▒░░░▒░░░░▒░░░░▒░░░▒ ▒░
▒▒░░░▒▒▒▒░░░░▒░░░▒▒░▒
▒░░░░░░░░░░░▒▒░░░░▒░▒
▒▒░░░░░░░▒░▒▒░░░░░▒░▒
_▒▒░▒▒░░░▒░▒░░░░░░▒░▒
__▒▒░▒▒░░▒░ ▒░░░░░▒░▒
__▒▒░░▒░░▒░░▒░░░░░▒▒
__▒▒░▒▒░▒░░░ ▒░▒▒░░▒
_▒░░░▒░▒░▒░░▒▒▒▒▒▒
▒▒░▒░▒▒&&▒▒▒▒▒▒

Ja co prawda bez wierszyka ale tez z zyczeniami:

Slonecznej pogody, mnostwa usmiechu, radosci, obfitego zajaca i mokrego poniedziałku ( byle nie od deszczu;-)) z okazji Wielkanocy zyczy Amparowa z rodzinka

Kochane zycze Wam i Waszym rodzinkom wspnialych Swiat Wielkiej Nocy ,smacznego jajeczka,niech zmartwychwstaly Chrystus Was blogoslawi-G z rodzinka;-)

reklama
Hej u nas lipa Oluś straszne dzisiaj gorączkuje i w sumie nie wiem co mu jest.
Wpadłam tylko złozyc wam zyczenia i uciekam do bidulka chorego.

Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania zyczy Kasia z chłopakami.

Do góry