reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

czesc kobietki ja raz mamneta a raz nie ale maja wymienic kabel i bedzie oki

dzis swietna pogoda i z tego wszystkiego wypralam dywany na dole bo juz patrzec nanie nie moglam o czywiscie z przerwami takze teraz sie relaksuje bo domek posprzatalm o biadek ugotowalam i czekam na P
Asiunia biedna Olenka smarujcie je to mascia dziwne ze wam nie przepisal lekarz boszwagierka dla corki dostala chyba ze macie a ja zle doczytalam
m02............schudniesz kobietko nie masz sie czym przejmowac i dobrze ci ze masz przy sobie meza i mamusie wykorzystuj ich na maxa i odpoczywaj

reklama
dobry wieczor:)
cisza na forum pewnie przez tą pogode:) moj r robi nadgodziny wiec ja sama w domku z Amelią i kurde gazu nam zabrakło no ale mrozu nie ma damy rade.
w ogole z tym gazem to cyrki mamy strasznie duzo nam idzie a grzejemy tylko w nocy (30f na tydzien) dzisiaj r rozmawial z sasiadka i ona placi 65 na miesiac wiec roznica jest z tym ze ona nie grzeje w nocy przez całą dobe grzeje tylko 2 godziny. Oczywiscie moj kochany wymyslil ze my tez nie bedziemy grzac tlumacze mu ze mamy dziecko male i chociaz troche trzeba, przeciez Amelia nie spi przykryta kołderka zawsze sie odkrywa. no i doszlo do kłótni nie wiem czy ja wymyslilam a on ma rzeczywiście racje :( czy odwrotnie, Wy grzejecie w nocy?
najgorsze jest to ze gdy sie pokłócimy on ma tu brata mieszka z nami moze sie wygadac a ja placze w poduszke :(;/

tynia i wiki masz dywany czy wykladziny? ja wlasnie sie zastanawiam jak ta wykladzine wyczysci kupowalam rozne srodki ale nie sa skuteczne.

Graziul xxx zauważyłam ze w Anglii na niczym sie nie znają no mojej znajomej gdy jej sie bojler zepsul pszyszedl 'fachowiec' popatrzyl na bojler i stwierdzil ze nie powinno sie nic zle dziac , doslownie staną i popatrzyl tak to i ja mogla bym to zrobic, dobrze ze twoj maz wpadl ze to moze byc router.

dobranoc ;):-):-):-)

cichutko tu dzis:tak: ja tez zaraz zmykam spac,jutro planujemy jakas wycieczke rodzinna oby pogoda byla ladna:tak: Ide jesz pare ksiazek sobie sciagnac do poczytania bo ostatnimi czasy mam zaleglosci i straszne byki zaczelam walic piszac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:masakra:-(
milych snow:happy:

Witam.Słoneczko za oknem świeci na maksa i tak się zastanawiam czy jest ciepło.
Jeśli tak to trzeba by jakiś wypadzik zaliczyc bo szkoda siedziec w domku.

Mo25...oj rozpieszcza Cie synuś.Tylko zazdrościc.a kilogramami się nie przejmuj jest teraz wiosna więc pewnie łatwiej Ci będzie je zgubic.

Lumena my grzejemy o każdej porze dnia fakt że z głową ale jedna grzejemy.Ale 30f tygodniowo to jak dla mnie trochę dużo chociaż ja jeszcze nie wiem ile ja będę płacic bo króciutko mam ogrzewanie gazowe więc może to wcale nie jest dużo niech wypowiedzą się to co mają dłużej.Zależy pewnie czy tylko grzejesz gazem czy tez gotujesz bo ja np.kuchenkę mam elektryczną więc tylko gaz mi jest potrzebny do ogrzania mieszkania.Wiadomo tez ze więcej wyda się na ogrzanie domu niż mieszkania.

kasia8118 tak, 30 tygodniowo to duzo ale mamy kuchenke gazowa, prysznic nie wiem czy to tez sie zalicza:pno ale codziennie 4 osoby biara kapiel ta wode tez trzeba ogrzac, :)
user-offline.png

Hej:-)

Słoneczko niby świeci ale jest dosyć chłodno. U nas nawet przez chwilę padało.

Lumen ja płaciłam 30 tygodniowo ale zimą jak grzałam właściwie na okrągło więc jeśli grzejecie tylko w nocy to chyba jest troszkę drogo:baffled:

m02...spokojnie malutki Ci wyssie kilogramy razem z mlekiem;-)

reklama
czesc my juz po spacerku
lumen ja mam wszedzie wykladziny ja robie miesznke nie piore tylko samym plynem dodaje do niego jeszcze troche proszku i sode a jesli chodzi ogaz to bardzo duzo placicie

Do góry