reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
hejka
My dzisiaj pobódka 7,00:-)Wiem ze to i tak wczesnie,ale dla mnie to zawsze 2 godz dłuzej spania:-D.Niz ostatnio:sorry2:
Ja równiez dziekuje za wczorajsze pogaduchy,ale niestety ja z dzisiejszego spotkania odpadam :-(z wiadomych przyczyn:tak:.Ale w przyszlym tygodniu bardzo chetnie:tak:
Renuska Nic mi nie mów o eabayu,Ja dwa dni temu tez miłam podobna sytuacje:wściekła/y:
Oki spadam bo praca czeka buziole dla Was i maluchów i do uslyszonka w poniedziałek

Czesc :)

Ale pogoda :((

Ja do Lister parku jednak nie dojade,a szkoda bo dzisiaj akurat mam auto,po 1 -to wieje dalej ,a po 2- ide do lekarza z Davidkiem ,bo chyba ma zapelenie oka ,a zbliza sie weekend ,wiec wole to zalatwic teraz.

MARTA1979-ja tez zawsze nie moge z tych ludzi to sie tak spiesza na tym lotnisku,a najbardziej mnie smieszy to ze np.samolot jest dopiero za 30-40 a ludzie juz stoja w kolejce ,zeby byc pierwszym :)))
tylko szkoda ze kazdy tylko widzi czubek swojego nosa :( i polacy nie sa wogole pomocni.

Hej!!!Ale mamy dzis pogode,wieje jak nie wiem!!!My dzis idziemy do baby clinic na bilans i na pierwsze szczepienie!!!Ole wysypalo jeszcze bardziej,cala noc nie spalismy bo tak sie drapala ze tzreba bylo jej rece trzymac zeby tego nie robila:szok:.jak narazie jest juz lepiej ale juz boje sie kolejnej nocy!!:no::-(
Oprocz tego moj tez jest chory,wiec caly dom na mojej glowie!!!Moj ostatnio przesadzal kwiaty i wszystkie moje dracenki-szlak trafia!!!!ale jestem zla!!!!
Marta-wspolczuje,wiem przez co przeszlas,tez keidys lecialam z ola sama!!!katastrofa!!dzielna kobitka zciebie!!
Renuska-ja na szczescie narazie nie narzekam na zakupy na ebayu!!!ale pewnie do czasu!!!
Graziul,Tynia,ragazza-co a wami????

Hej:-)

Chyba z parku nici co?:sorry2: Pogoda beznadziejna u nas co chwile pada:wściekła/y: Ale niby jest cieplo bo tem 13st:tak:

Dzieki dziewczynki za wczorajsze kulki:tak: Jak zwykle bylo milo:tak::tak:

Asiunia
kurczaczki biedna Olcia:-( Domyslam sie jak cierpi:-( Zdrowka dla niej:tak: Powodzenia na szczepieniu;-) No i zdrowka dla P:tak: Nie ma chyba nic gorszego w domu niz chory facet:szok::-D Duzo sily dla Ciebie Kochana:tak:
Doris zdrowka dla Davidka oby to nie bylo nic powaznego:tak:
Marta wspolczuje przejsc podczas lotu do Pl ale niestety nasi rodacy nie sa zbyt rzyczliwi jesli chodzi o te sprawy:baffled: Udanego wypoczynku:tak::tak:
Monia spokojnego lotu i udanego wypoczynku:tak:
Sylwiam jesli chodzi o kulki to czas zawsze szybko leci w milym towarzystwie:-)

Ehhh nie wiem co komu:baffled: Spadam jakas kawke wypic Byee

SYLWIAM wiem gdzie sa te kulki funsters to w zasadzie blisko mnie nigdy tam jeszcze nie bylam wiec mozemy sie kiedys wybrac chodza tam jeszcze jakies dziewczyny z foorum ???? aha i tam sie cos placi czy nie ??? bo to hcyba dosc duze ejst widzialam zdjecia na internecie musi byc fajna zabawa dla dzieci ????? pozdrawiam

Hej.
Wieje dzisiaj okropnie więc z parku nici a szkoda bo już myślałam że chłopaki się wyszaleją.
Mój zaspał dzisiaj do pracy więc musi zostac trochę dłużej żeby to odrobic.ale i tak szybko wróci więc nie narzekam.

Doris78 a co się stało Dawidowi?Zawiało mu oko?

Asiunia biedna Ola to się namęczyła w nocy a wy razem z nią .

Mam pytanie do tych dziewczyn co mają domy.Czy macie ubezpieczenie jeśli tak to ile płacicie miesięcznie?

reklama
hej kasia mam domek ubezpieczony miesiecznie placimy 18 za sam dom to jest od wszystkiego nawet jak mi sie lodowka popsuje i mi sie rozmrozi jedzenie ;) hihi do tego mam na zycie ,utrate zdrowia itd nie wiem dokladnie co cie interesuje pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry