reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej:-)

Fajny dzionek się zapowiada. Chociaż mroźno to i tak czuć już wiosnę w powietrzu, ptaszki fajnie świergolą:tak: Po chłopaków pójdę na piechotkę i prosto na plac zabaw, trzeba korzystać ze słońca.

Kasia8118
ja nie wiem czy będę na imprezce. Mogłabym być dopiero na 20 i nie wiem czy to ma sens:-(
Emilka poszukaj na ebayu, często można trafić wcale nie zniszczone okazy a za połowę ceny:tak:
Graziul najważniejsze to znaleźć przyczynę a później to już z górki bo wiadomo jak pomóc.
Ragazza jak wypad? Zaszalałyście?

reklama
sylwia.m mi sie wydaje że ma to sens bo ja planuję dłuższą imprezkę i liczę że nikomu nie będzie śpieszno do domu:tak:;-).Albo wez maluchy ze sobą a R może by po pracy podjechał i je odebrał wie gdzie mieszkam:tak:.Przemyśl jeszcze:tak:;-).

CZESC

Ale dzisiaj ladnie bedzie ,super.

A ja wczoraj na gosci od drzewi sie nie doczekalam ,nerwa mialam niesamowitego,ale dzisiaj o 9 tej sie pojawili i cos tam robia...

KASIA8118-mam nadzieje ze dzisiaj Ci te drzwi wstawia ,a nie za tydzien......zartuje oczewiscie
Wow 15 dziewczyn sie uzbieralo,no to fajna imprezka sie szykuje do bialego rana....

M02.....-ta ksiazeczke przywioze Ci do Agiam,tak?chyba bedziesz u niej.tak?

EMILKA-ten robot juz wczesniej poszedl ,sorki

DOMI85-Witaj,ja tez wlasnie mialm pisac o tej dziewczynie z blizniakami z bd 4 ,co wczesniej pisala.

ASIUNIA221-to z Philipka maly klopsik sie robi..

A ja na sobote zrobie mozarelle z pomidorami,moze byc?

Czesc Babeczki:tak:
My tez juz na nozkach od dluzszego czasu:tak:
Mloda sniadanko zjadlA i tez zaraz sie zbieramy na spacerek korzystac z pogody:tak:
Ale widze ze Sylwiam tez sie wybiera na plac wiec pewnie sie spotkamy;-) Asiunia moze i Ty do nas dolaczysz?

Sylwiam ja mysle ze to ma jak najbardziej sens:tak: Przeciez nie bedziemy siedzialy do 21:-p Wpadaj smialo:tak:
Doris a Ty chcesz sie zabrac ze mna? Moj P bedzie mnie zawozil wiec jesli ccesz podjedziemy po Ciebie:tak:
Kasia oby drzwi Ci szybko wstawili:tak:
Domi mi tez przyszlo na mysl to ze kiedys juz jakas dziewczyna z blizniakami pisala ale to moze zbig okolicznosci:sorry:
Emilka jesli chodzi Ci o chodzik to ja mam do sprzedania:tak: taki jak ten Baby walker on eBay (end time 01-Mar-11 14:10:05 GMT)
Ragazza jak sie wypad udal? ;-)

Dobra Laski ja uciekam sie szykowac na spacerek:tak:

Hej:)
ja wczoraj miałam koszmarny dzień.. najpierw szczepionka na której to ja bardziej panikowałam niż Maja a pożniej problemy z kolka.. Mała darła się w niebogłosy i nie wiedzielismy jak ją uspokoić, pomagało tylko huśtanie na rękach ale te nam po 2 godzinach odmawiały posłuszeństwa. około 20.00 wpadłam na pomysł zeby uruchomic suszarkę do włosów i w koncu podziałało. Mała uspokoiła się i o 21.00 zasneła. Z tego zmęczenia to spała do 6.00 !!!!Jej rekord!!!
Domi - zazdroszcze ci tych bliźniaków - zawsze chciałam mieć .
Agamm - dzięki za adres napewno sie zjawię
Kasia - z miłą chęcią dołączyłabym do was ale mój mąż jedzie do Londynu na mecz i nie mam z kim Majki zostawic..
uciekam bo mała zaczyna marudzic i nie pozwala mamusi siedzieć przy kompie :)

hej dziewczyny ale dzis piekny dzien , bylam na spacerze z moimi blizniakami troche poszalaly i padly takze mam chwilke zeby cos napisac tak sobie czytam forum i widze ze sie od czasu do czasu spotykacie ??? fajnie tak czasem sie rozerwac i poplotkowac ja zanim sie zbiore z moimi dziecmi to minie godzina heh a jest ktos z formu kto mieszka na bd4 ale blisko bowling parku ??? RAGAZZA- RENUSKA -Jak to mowia grunt to rodzinka .W jakim wieczk macie swoje dzieci ??? EMILKA13 - mam chlopca i dziewczynke SYLWIA.M -tak pisalam kiedys juz na forum ale jakos czasu nie bylo i przestalam sie odzywac ale z tego co wiem to byla jeszcze jedna dziewczyna z blizniakimi z bd4 a ty jak mozna wiedziec na jakim bd mieszkasz???

witajcie laski ale piękny dzinek byłam z natalką na spacerku choć kaszle !!!! ale zal nie wyjść !!!! natalka taka marudna ze szok przebił jej się nareście ząbek , tera drugi taka marudna ze nie wiem i katar dostała nie myślicie ze to może być tez przyczyną tego kaszlu i katarku???????????:-( agaam to super ze masz to bym wzieła ten chodzik od ciebie a ile chcesz za niego?domi85 to super ze masz parkę !!!!! a my to się chyba znamy???? co ???? oki lece laski bo mała marudzi !!!!!!

Hej laski

Ja juz mozna powiedziec, ze zdrowa ale Lenka ma jeszcze katar straszny i kaszle tez nieciekawie. Tak pieknie na dworze, ale my nie wychodzimy jeszcze. :no: Sluchajcie mam pytanie - nie wiecie gdzie tu mmoge kupic skrzynki na kwiatki balkonowe, takie z takimi hakami, zebym mogla powiesic na tym balkoniku u mnie przy drzwiach? Bo wszedzie sa ale bez hakow, a nie chce kombinowac z jakimis drutami, bo jeszcze spadnie komus na glowe i bede miala problem. A koniecznie chce miec piekne pelargonie w tym roku. :tak::zawstydzona/y:

domi85 - ja mam 10 miesieczna coreczke Lenke. :-)

Agam - chetnie bym przyszla na kawke do ciebie ale nie wiem czy Lenka juz sie bedzie nadawala. Nie chce wszystkich pozarazac

Sylwiam i Agaam - wyjscie do kanjpki super sie udalo. Bylo bardzo milutko i 3 godziny nam zeszlo w samym Ital- swietna ta knajpa i jedzenie boskie (musze tam K wyciagnac niedlugo). Odwiozly nmnie z powrotem do domu wiec mialam luz.

Podglad mi sie skonczyl - nie wiem co pisac. Lece robic powoli jakies kotleciki i zrobie do nich risotto i salate. Nie mam weny ani czasu, bo musze poprasowac troche szmat. A raczej pelno szmat. :-)

Pogoda piekna a my w domu :-(dopadl mnie bol gardla :-(a jeszcze jakby tego bylo malo dzieci chyba zmowily sie ,zeby mnie wykonczyc .Jasmina marudna ponad stan -reszta nie dziwie jej sie ,a Dominik molestuje mnie od samego rana :mamo widzialas ,mamo slyszalas ,mamo co to ? ,mamo co tu pisze ? i perelki dnia :mamo a Jasminaka chce byc ladna ? mamo a Jasmince urosna cycuszki ?:szok::-D
domi -kazda z nas ma suwaczki z wiekiem dzieci :tak:a ja to mam "prawie "blizniaki tez :-D oboje z 10 sytcznia tylko rok inny
emilka -gratulacje pierwszego zabka ,oby teraz z gorki
kasia - a drzwi w toalecie beda juz w sobote ?:-D

reklama
EMILKA13 - znamy sie znamy jestes sieostra Karola prawda? RENUSKA -rzeczywiscie ale ze mnie gapa u kazdej z was widac wiek dziecka :)

Do góry