reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczynki :-)

Rozpisalyscie sie tak, ze szok. Poczytalam sobie nieco i cos tam postaram sie skrobnac, ale nie duzo, bo niedlugo wybywam na ta imprezke z kolezankami z pracy. Fajnie w sumie, bo dawno ich nie widzialam, a juz kilka razy dzwonily i sie dopraszaly, zebym przyszla. :-) To juz ostatni raz z nimi, bo przeciez teraz bede na wieczory pracowac i zmieni mi sie menadzer i w ogole. Troche mi smutno z tego powodu. No, ale trudno. Czego sie nie zrobi dla dziecka. :-) Grunt, ze bede miala weekendy wolne, bo dla mnie praca w weekendy to jakas pomylka totalna i nie wyobrazam sobie tego. :no:

domi85 - kurcze podziwiam Cie za pozytywne podejscie do bliziakow. :-) Ja szczerze mowiac w ciazy to modlilam sie zeby tylko nie blizniaki, bo tu na emigracji samej z dwojka nie dalabym rady. :-) Szczegolnie jak sa malutkie, to masakra jest.Dobrze, ze mialas pomoc od rodziny. ;-)

asiunia221- a co z stopka u malutkiego jest nie tak? Bo nie doczytalam chyba.

Graziul - a ty jeszcze karmisz cycem?

m0205 kochana ja jeszcze nie wiem na 100% czy bede u Kasi bo nie wiem jak z moja mala bedzie. Na razie ma goraczke. :-(

Kasiu - przypomnij kiedy to spotkanie u ciebie i o ktorej bo cos mi sie ulotnilo z glowy.

dobra lece, bo Lenka ma jakis problem. :-) Narka!

reklama
witam coś mam problem z forum bo nie moge wstawiać minek...kasia ja myśle ze w sobote bende jak sie nic nie zmieni !!!!tylko co tu zrobić do jedzenia???? może jakąś sałatke ..doris ja moge wziąść tego robota dla mojego bratanka!!!!domi85 to masz co robić !!!!to masz 2 dziewczynki? m02 możesz z nami jechać w sobote do kasi bo bendziemy jechać a w piątek też możesz sie zabrać na kawusie !!!!!! oki lece mała marudna myśle ze jej się przeżynają zeby bo ma takie dziurki ,ale nie moge dopatrzeć dobrze !!!!!! oki pa

domi -no wyobrazam sobie jak musieliscie skakac kolo dwojki dzieci na raz :tak:dobrze ,ze mogliscie liczyc na pomoc rodzicow
graziul -jezeli to reflux to dobrze ze chociaz wiecie co meczy Eryczka ,dobrze ze Jasmina beka jakby conajmniej wypila butle piwa a nie mleka
zaneta - no teraz to trzeba miec oczy dookola glowy
kasia -godzina chyba w sam raz ,przynajmniej jak dla mnie :tak:
O matko ledwo co siedze ,normalnie zasypiam ,jak tej nocy sie nie wyspie to jutro oczy na zapalki ,i bede musiala znowu uglaskac Dominika zeby sie ladnie bawil w sypialni ;-):-D juz myle literki z tego wszystkiego
ragazza -milej zabawy !

hej,ja tylko z zapytaniem ,gdzie dokladnie jest ten fotograf co robi fotki paszportowe w Shipley i le kasuje???:confused::confused:wybieram sie jutro:tak: dzieki

KASIA-dla mnie godzina oki:tak:
RENUSKA-nie mam pewnosci czy to reflux ale mala miala tez i znajomych dzieci i tak obserwujac mysle ze to problem z zoladeczkiem,bo jak w koncu wymusze na nim bekniecie to ulzy mu i zasypia:tak::tak::tak:

Hej:-)
To i ja się zbiorę do pisania dzisiaj. Zaglądam i zaglądam ale humor do bani to pisać się nie chciało. Kurcze upatrzyłam sobie wczoraj buty ale nie ma rozmiaru w sklepie. Myślałam, że na stronie będą ale też nie ma:angry: Jak pech to pech:-( No ale jeszcze trochę poczekam.

Domi85 nie pamiętam czy już się z Tobą witałam. Jeśli nie to witam;-) Czy Ty przypadkiem nie pisałaś z nami wcześniej? Kojarzę dziewczynę z bd4, która miała bliźniaki w podobnym wieku.

Dobra, ja narazie spadam położyć dzieci spać. Później jeszcze zajrzę:tak:

ja tylko na chwilke spytać gdzie moge kupić chodaczek dla małej ?????????griziul tak fotograf jest kolo wilkisona chyba ze 2 sklepy dalej bierze chyba 5 f tez nie pamietam....oki leca mała placze ..

reklama
Witam laseczki:-).
Mnie dzisiaj potwornie muli.właśnie zapodałam sobie drugą kawke mam nadzieje ze pomoże:tak:.Jestem chwilowo uwięziona bo gościu wyciąga mi drzwi od mieszkania i w sumie nie wiem kiedy mi odda:baffled:.
Emilka a o jaki chodaczek Ci chodzi?Masz na myśli chodzik?Jeśli tak to kupisz w każdym sklepie z zabawkami .Chyba ze chcesz używany to popatrz na ebayu lub Gumntree:tak:.Tam można wychaczyc coś w dobrej cenie:tak:;-).
A czy wy wiecie że w sobotę szykuje się spora imprezka:tak:.Na dzień dzisiejszy jest nas 15 chętnych oby towarzystwo się nie wykruszyło:tak: :-D.Jeśli któraś z nowych kolezanek chętna to oczywiście zapraszam:tak:;-).

Do góry