reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Witam w ten przepiękny dzionek.

My dziś zaliczyłyśmy szczepienie. Całe szczęście, że to już ostatnie, kolejne dopiero jak mała będzie miała rok.
Ogólnie dobrze je zniosła, jak zwykle dużo spała.

Domi - ja mieszkam przy parku, ale na BD5 z chęcią Cię poznam, będziemy mogły razem na spacerki chodzić.

Renuska - no Twój Dominik jest świetny hehe.

Ragazza- takie haki widziałam w funciaku.

Marta - moja Sara też miała kolki więc rozumiem przez co przechodzisz.

Graziul - no Twój Eryczek zaczyna tak wcześnie ząbkować jak moja Sara.

Agaam - dziękuję za adres.

No nic uciekam, bo gwiazda wstała muszę zobaczyć czy gorączki nie ma. Papa

reklama
wpadlam na chwilke zajrzec maz juz w domu to sie troche zajmie maluchami monia 22310 super w takim razie musimy sie kiedsy spotkac na jakims spacerku w parku niech sie tylko slonce pokaze mam nadzieje do zobaczenia .

hej dziewczyny my dzis zaliczylismy spacerek do shipley,tapety i panele mam juz polozone wiec nareszcie bedzie spokoj z remontami.moja mama bedzie juz w piatek i mam nadzieje ze baby poczeka jeszcze do tego czasu bo strasznie sie boje isc sama na porodowke:szok:
emilkaszkoda ze nie wpadliscie na kawke,bylaby okazja chwilke poplotkowac:-)
agaamja dzieki za adres ale ja raczej nie dojade bo moja mama bedzie w piatek,poza tym ja juz troche sloniowata jestem:sorry:
doris
ja niestety nie bede u agaam ale mozliwe ze dojade do kasi
mam pytanko wiecie moze czy moj Ł moglby wybrac te 2 tygodnie wolnego jeszcze przed porodem czy to przysluguje dopiero po urodzeniu dziecka?

cześć dziewczyny!!
Pogoda nam dziś dopisała,spacerek zaliczony,pogaduchy też,sylwia,agaam dzieki!!!!
Dzieciaczki już spią,więc mam chwile dla siebie,zaraz jakiś prysznic itd.
Ragazza-takie haki napewno kupisz w b&q
M02051991-wydaje mi się że to wolne(paternity)można wykorzystać po urodzeniu dziecka,ma się na to 3 miesiące
Dobra uciekam,mam nadzieje że jutro pogada także nam dopisze!!!pozdrawiam

hejka
ja prawie cały dzień w parku,ale to chyba jak cała reszta dzisiaj :-D.Przynajmniej Amela sie wyszalała ,a mamusia bateryjki naładowała:-):-):-)odrazu człowiek jest inny.
Witam (nowe)mamusie:-)domi My sie juz znamy;-),a asiunia221 mam nadzieje ze zostaniesz na dłuzej :tak:Marta Witam:-)
Kasia mi 18 jak najbardziej pasuje:tak:
Agaam Ja tez chętnie zawitam w twoich progach:-D
Doris a nie masz czasem na zbyciu do sprzedania garazu z autkami:-)bo moja laska ma świra :eek:

hej:-)
Faktycznie wczorajszy dzionek byl wspanialy:happy::happy: Odrazu czlowiek naladowany energia sie czuje:tak: Nie ma to jak sloneczko:-) Dlatego tak czesto tesknie za sloneczna Grecja:-:)-:)tak: Ach..gdyby tylko warunki finansowe byly tam lepsze to bysmy pewnie zachaczyli tam na stale:tak::tak::tak: No a tak to niestety upragniemy sloneczka:sorry::sorry:;-)
U nas ostatnio "bizi";-) mamy troche zalatwiania i maly remoncik robimy:tak:
W koncu odnawaimy sypialnie i jesz podloga w kuchni do zrobienia bo panele juz takie sfatygowane ze:szok::szok::szok: A po drodze jesz kilka innych kosmetycznych spraw wyskoczylo no i tak czas leci:tak:;-)
MARTA18...jeju co ja bym dala zeby Eryczek tyle spal choc raz!!!!:tak::-D
DOMI-a mozna wiedziec pod jakim nickiem pisalas:-p;-) No bo po co mam Cie wypytywac o rzeczy ktore juz o Tobie wiem:-p;-):-D Blizniaki sa cudne :tak:ale ja sie zawsze balam je miec:tak:;-):-D
SYLWIA-ja pewnie zbyt dlugo nie zabawiena imprezce z moim menem;-) ale laski beda szalec do bialego..:tak::tak:;-)
Wlasnie ktoras miala ochote na impreze u kASI ale nie ma z kim malej zostawic:tak: MARTA -chyba Ty?? wpadaj z baby:tak: Ja bede z Erykiem ,Zaneta z Maja takze spoko:tak::tak:
No i zmykam do malego..paaaaaaaaaaaa

witajcie kobietki mała śpi to mam troszkę czasu bo przez te zęby to nie mam jak siąść i popisać ....taka wstałam coś obolała ze szok chyba choroba mnie łapie!!!:szok:doris78 no trudno z tym robocikiem to nie bendzie !!!!! a drzwi jak zrobione????:-)agaam ja poprosze adresik !!!!!! ragazza to was te choróbsko dopadło ? super ze impreska sie udała !!!;-) też myślę ze dostaniesz te chaki w B.M.renuska biedulko ty to masz z tymi dzieciakami !!! no sunyś musi wszystko wiedzieć :-):-)domi85 tak tak kochana jestem siostrą karola super ze z nami piszesz!!!!!! dzieciaczki masz cudowne !!!!!m02 sorki za wczoraj ze nie podjechaliśmy ale mała była marudna na te zęby i mój już nie chciał obiecuje ze jeszcze wpadne !!!!! graziul o Grecji to każda chyba marzy !!!!!! no to czeka cię remoncik no nam jak wszystko pójdzie oki to też nas czeka:szok::szok:!!! oki lecę się wziąć za coś !!!!miłego dnia kobietki!!!!!

czesc wszystkim ale dzis smutno na dworze nie ma slonca i troche zimno ale zauwaylam ze juz zaczynaja puszczac listki na krzczkach przed moim domem to znaczy ze wiosna tuz tuz :-) graziul (alfa)krotko z wami bylam tazke duzo pewnie o sobie nie pisalam jakos czasu nie mialam rodzina do mnie z Polski przyjechala do pracy w Anglii troche z nami mieszkali i jakos tak sie to odwleklo emilka nareszcie sie zebralam i mam nadzieje ze popisze z wami na forum twoja Natalia tez juz taka duza i ladna dziewczynka :-)

Hej:-)

No i pogoda nas troszke poszczula i poszla sobie:-( A bylo tak fajnie:tak: Miejmy nadzieje ze teraz juz bedzie coraz wiecej takich dni jak wczoraj od razu czlowiek lepeij sie czuje bo dzis juz znowu jestem zamulona:-D:-D

Jstysiak wiedzialam ze jeszcze Ciebie mi brakuje do kompletu:tak::-D Adresik wyslany:tak:
Emilka Tobie adresik tez wyslalam:tak: Obys sie nie rozlozyla nam, ciepla herbatka z cytrynka i bedzie dobrze:tak:
Graziul ehhh remonty nie ma nic gorszego ale za to pozniej bedzie duzo przyjemniej:tak: warto sie troszke przemeczyc:tak:
Domi teraz to juz na 100% Ciebie pamietam:tak:
Asiunia cala przyjemnosc po naszej stronie:tak: Takie spacerki sa duzo przyjemniesze niz w samotnosci:-D A Ty sie wybierasz do Kasi??
M02.. rozumiem, spoko bedzie jeszcze okazja na kawke:tak: a jesli chodzi o patrenity to ja mysle tak jak Asiunia to dopiero po urodzeniu przysluguje:tak:

Dobra czas na mnie ide jakis obiad szykowac a tak mi sie nie chceeeee:baffled:

reklama
Witam:-).
U nas nic ciekawego.Jakoś leci Oli śpi Krystian zajęty zabawą obiadek się gotuje więc jest chwila spokoju:tak:.
Domi85 a czy ty robiłaś czasami zakupy w Lidlu tym na bd3 jak byłaś w ciąży :baffled:?Pytam bo poznałam tam kiedyś dziewczynę co spodziewała się blizniaków :tak:.
ragazza fajnie że udał Ci się babski wypadzic:tak:.Oj fajnie tak czasem wyrwac się z domu tylko w babskim towarzystwie :tak:.
mo25...mi się wydaje ze można wybrac te wolne jeszcze przed narodzinami dziecka ale pewna nie jestem:no:.Zapytam dzisiaj mojego może on pamięta:tak:.
renuska Pytania młodego strasznie mnie rozbawiły:tak::-D.Szczególnie te cycuszki:-D:-D.
Emilka dużo zdrówka życzę:tak:.
Marta jeśli małej nie będzie przeszkadzał gwar bo pewnie będzie dosc głośno przy takiej ilości bab:tak::-D.To pakuj małą i przyjeżdżaj:tak:;-).
Kto potrzebuje adresik na sobotę????

Do góry