hejka
my po spacerku,mialam isc dzisiaj z moja dzieciarnia na play group,ale jakos nie moglam sie zebrac
teraz spia,wiec chwila spokoju jest.nie wiem co sie dzieje z Pawelkiem bo od jakiegos czasu gryzie wszystkich i wszystko,np.wczoraj nie udalo mu sie ukasic mojej mamy to chcial podloge chapnac
nie wspomne juz o stole,meblach,kanapie,i zabawkach bo non stop obrywaja
renuska-jak masz kompleksy to zobaczysz mnie w sobote o od razu Ci przejdzie
ja to jestem dopiero ze tak powiem 'MASAKRA'
:-
szok:
wspolczuje wizyty u lekarza,ale czeka mnie to sama,wiec i sama sobie tez wspolczuje
o ktorej bedziesz w bradford na interchange w sobote??
graziul-remoncik szybko zleci,a pozniej bedziesz miala jak w palacyku;-)i potwierdzam slowa renuski,ze wygladasz super
az zazdroszcze
gdzie ty masz brzuszek kobieto,ze chcesz cwiczyc??ja tez nie bede dlugo u kasi,bo moja od 9 juz dostaje szalu,sama nie wie czego chce,no i wtedy zaczyna sie jej godz.wyprozniania,ze paniusia lezy z otwartym pampkiem i kupkuje godzine
kasia-to ja przynosze soki i chipsy;-)tylko nie wiem jakie mam kupic,bo nie wiem co bedziecie pily i jakie lubicie
napiszcie prosze to jakos to zbiore do kupy
domi85-ja Ciebie tez pamietam;-)
mo20-jejku ty juz na koncowce ciazy,jak to zlecialo,jeszcze tylko tynia zostala:-)i powinna jakas nowa tura ruszyc
a na ile mama zostaje Twoja???moja 25 juz wraca:-
-(i nie przesadzaj z ta sloniowatoscia bo z tego co pamietam to mowilas ze bardzo malo przytylas,a ja jak taka bebza 18 kg!!a na poczatku bylo tak ladnie,a pozniej sobie pozwolilam i w ostatnim miesiacu chyba z 5 przytylam
i teraz mam za swoje
ale musze wam powiedziec,ze od porodu juz 8 kg mi zlecialo,tylko ten brzuch
i tym sposobem znow nabawilam sie nerwicy,ktora mam srednio 20 razy dziennie jak tylko spojrze na mojego "zwisa"
marta-ja biore moja Maje tak jak pisala graziul,a ma dopiero 2 tygodnie;-)niech zaczyna sie juz uczyc jak wygladaja babskie imprezki,szkoda tylko ze karmie cyckiem,bo nawet sobie drina nie lykne
dobra koniec marudzenia,spadam na jakies jabluszko:-)