reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam sie i ja!!!!
Mam chwile bo mały zasnął!Normalnie cały czas by przy cycku spędzał,nic nie moge zrobić,nawet jak do toalety ide to on juz krzyczy.Mój mąż stwierdził ze przydał by nam sie taki silikonowy cycek przez który można by podawać mleko modyfikowane,coby on mógł zakładać i dawać małemu jeść!!!!hahahaha:-D:-D:-D
Renuśka,Graziul-witam w klubie u nas też nocka nie za ciekawa była,wczoraj mały nie chciał zasnąć,i co chwile sie w nocy budził!!!Chyba go przechwaliłam ostatnio!!!:-D:-D
Kasia1881-Ola cieszy sie że ma brata jak brat śpi(hahaha)i wtedy mama może poswiecic jej czas!!!!:tak::tak::tak:
Agaam-może i ja wpadne na tą kawke do ciebie,bedzie okazja żeby poznać wszystkie mamuski!!!pozdrawiam
My tez mieliśmy w planie iść na nasz nowy plac zabaw,ale niestety pada!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc :-)

A my dalej leniu****my:tak: Bylismy w prawdzie w kosciele i na zakupach ale jakos i tak nudnawo troche, szkoda ze na dworzu jest tak zimno, bo inaczej poszlibysmy na spacer:tak:

Domi85 Witaj:-) Ponawiam pytanie ktore juz ktos zadal:-p w jakim wieku masz dzieciaczki? i z jakiej czesci Bradford jestes jesli mozna wiedziec?:zawstydzona/y:
Asiunia taki cycek to faktycznie dobry pomysl, ciekawe jakby sie sprawdzil w praktyce:tak: A na kawke pewnie ze wpadniej droge znasz:-D:tak:
Natalka a no tak ja zapomnialam ze Ty masz takie godziny pracy:tak: Ale fajnie ze bedziesz u Kasi:tak:
Renuska biedna Jasminka, nie ma chyba nic gorszego niz katar:no: i to jeszcze u takiego maluszka:-(
Graziul ja tez do konca nie wiem od kiedy mozna isc na basen ale kiedys pamietam jak bylismy z nasza Vicky to byla babka z takim maluszkiem podejrzewam w wieku Eryczka:tak: A co do podejrzen o zabki to az nie chce sie wierzyc:szok: ze to juz moga byc zeby:szok:

Dziewczynki uciekam pomoc mezowi robic obiadokolacje:tak: Bo sam juz urzeduje w kuchni:tak: chyba musi byc glodny:-D

Hej dziewczyny... jak dziwny ten dzisiejszy dzien.. Majka cały dzien marudziła i dopiero teraz poszla spać a o 19.00 miałam ją kąpac.:( chyba z kąpieli nici bo najprawdopodobniej wstanie dopiero około 2-3 w nocy. Mój mąz miał dziś w nocy wartę nad małą ale wymiękał. Pierwszy raz od prawie 2 miesięcy poprosiłam go żeby wstał do małej w nocy bo ja się chce w koncu wyspać. Pierwsza pobudka 1.30 spisał sie dobrze a wiem bo podglądałam :) Druga pobudka 4.30 i..... lament że on nie daje rady hahahah musiałam zebrac siły i nakarmic małą.. Ech ci faceci.......
Agamm - dzięki za zaproszenie z miła chęcią was poznam - już sie nie moge doczekac. Proszę o więcej szczegółw.
Graziul - wiesz że ja też pochodzę z Mirowa!! Jaki świat jest mały:)
uciekam na jakiś film :)

AGAAM-no wlasnie ja tez nie moge w to uwierzyc :no: ale wsz oznaki na to wskazuja a sa przeciez dzieci ktore majapierwszy zabek w 3 mies:tak::szok: a corka mojego znajomego urodzila sie z gorna jedynka:tak::szok::szok::szok: Eryk moze dostac zabki dop pozniej kolo 3-4 mies nawet ale juz moze zaczynaja meczyc:shocked2: No sama nie wiem o myslec ale nic innego mi do glowy nie przychodzi patrzac na jego zachowanie:blink:
DOMI-witaj i napisz cos wiecej o sobie:tak::-)
MARTA-och te nocki sa koszmarne -witaj w klubie,jedziemy na tym samym wozku:tak::-D
a karmisz piersia?

WITAJCIE MAMUSIE u nas same nudy posiedzieliśmy w gościach troszkę bo na spacer nie było pogody a zresztą natalka nadal ma ten kaszel!!!!:szok::wściekła/y::wściekła/y:AGAAM widzę ze potrzebujesz coś na wilgoć z tego co wiem co moja bratowa kupywała taki środek w pudełeczku i kładła go gdzie wilgoć jej wychodziła i zbierało się tyle wody ze szok :szok: jak byś chciała to moge ci kupić:tak: bo kupiła to u nas w shipley na bazarki;-):-D:-D ja myślę ze w piątek też dam rade wpaść na kawusie :-):-):-) ragazza kochaniutka to pochorowałaś się a na dodatek jeszcze malutka oj te choróbska :szok::szok::szok: graziul ja też kochana nie wiem kiedy można z takim malutkim wybrać na basen :-D:tak:ja mam zamiar się wybrać z małą jak zrobi sie troszkę cieplej:-):szok: aż nie chce się wieżyć ze to ząbki u malutkiego:szok::-)domi81 witaj w naszym gronie!!!:-)asiunia221ciebie też witam :-)marta1979 no na naszym facetów to można liczyć :no::no::no:oni zaraz zmęczeni!!!!!marudy jedne :-D:-D:-D wszystko musimy same :szok::no::-D super ze bendziesz na kawusi poznasz nasze grono :-D:tak: oki laseczki uciekam coś mnie brzuszek pobolewa!!!! ide się położyć bo moje dwa łobuzy już śpią:-D:-D kasia8118 :tak:m02:tak:co tam u was ?:-)

hej dziewuszki
moj wzial dzis wolne zeby mi posprzatac w domku i przygotowac pokoj dla mojej mamy bo juz w piatek bedzie,ale oczywiscie jeszcze spi. szkoda mi go budzic bo wczoraj sam zrobil snidanie ,obiad i kolacje a nawet dal mi sie przespac w dzien:-)
emilka moze wpadniesz na kawke i przy okazji podrzucilabys mi te butelki?jak chcesz to moglabys wziac ze soba meza bo moj dzis jest w domu

Czesc
Ale dzisiaj zimno na dworzu brrrrrrrr,a juz mialam nadzieje ze zima sobie poszla.

DOMI85-Witaj ,mam nadzieje ze sie zadomowisz u Na i bedziesz pisala.

MARTA79-fajnie ze bedziesz u AGIAM bedzie okazja sie poznac.
A ja chodze czasem do Harold parku,bo tylko ten park na bd 6 znam, A to ja pytalam gdzie mieszkasz na bd 6
Ale nie wiem gdzie jest ten college ,niestety.

GRAZIUL-wspolczuje nocek,tez tego nie lubialam ,ale niestety tak juz jest ze dzieci placza,a my musimy przez to przejsc.
A jak dzisiaj bylo,lepiej?Pytalam ostatnio ,ale mi nie odpisalas,bierzesz jeszcze te tabletki przeciwbolwe po cc?
A co do basenu to ja chodzilam jak David mial ponad pol roku,ale widzialm o wile mniejsze bobaski .
A drzwi ....to wiesz ,raczej socjalna lipa.Jak sobie porzadnych ja sama nie wstawie ,to nikt inny tego nie zrobi.

RENUSKA -zdrowka dla Jasminki

RAGAZZA-no tak w Tkmaxx mozna cos fajnego znalesc,ale ja tak nie lubie tam grzebac wsrod tych wieszakow,masakraaaaaaaa
Ja lubie jak cos wisi na wieszaku ladnie i najczesciej takie rzeczy mi wpadaja w oko.

AGAAM-ja tak i tak bede dopiero o 12 tej ,ale moze dziewczyny beda chcialy wczesniej ,wiec spoko ,ja najwyzej bede spozniona,ale niestey trzeba Davida odebrac ze szkoly.

Hmmm uz nie wiem co mam napisac ,wiec spadam...Pa

Witam:-).
U nas nic ciekawego się nie dzieje więc nie pisałam.Jak co sobotę i niedziele mój R biegał z pędzlem a ja pilnowałam chłopaków:tak:.u nas to teraz normalnie dom wielkiego brata bo nawet nie mogę się zamknąc w łazience jak chce się umyc bo albo drzwi świeżo albo futryny :sorry2:.Krystian i R oczywiście zadowoleni i tylko biegają i mnie podglądają :dry:.
Gaba i jak tam synek po pierwszym dniu w przedszkolu?Zostałaś z nim?
Emilka i jak tam sprawa z mieszkaniem?
agaam ja też planuje zjawic się u Ciebie ale będę po 12 :tak:.
Doris78 a u nas wyciągają wszystkim lokatorą drzwi żeby wymienic skrzynki i takie tam.A ja jestem zła bo mój świeżo pomalował a znając życie to te papruchy całe poobijają i znowu będzie trzeba malowac:wściekła/y:.
domi85 Witaj:-).Napisz coś więcej o sobie:tak:.
Asiunia no to masz teraz wesoło :tak:.
Reniska jak tam Jasminka?
Dziewczyny zostało mi kilka ostatnich voucherów od Renuski do Peacocksa jeśli któraś chce to proszę pisac:tak:;-).

Hej ! .mieszkamy na BD4 moje dzieciaki maja po 19 miesiecy ( nie wiem co mogejeszcze o sobie napisac poprostu pytajacie o co chcecie :) ).Tak sobie siedzimy w 3 w domku i kazdy dzien prawie taki sam..Moja Natalia przez weekend chorowala dzis jest juz lepiej tazke cala sobote i niedziele siedzielismy w domu Pozdrowienia dla wszytskich mamusiek !!!

reklama
Do góry