reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc wieczorowo:-p
Ja tylko na chwilke bo mam do Was pytanie, wlasnie glowkujemy z moim mezem na temat dehumidifiera czy jakos tak to sie pisze:-p bo planujemy kupic:tak:
Wiem ze ktoras z Was ma mozecie cos polecic? bo nie chcemy w ciemno kupic wolimy najpierw zrobic wywiad srodowiskowy:-D
Z gory dzieki za wszelkie opinie:tak::tak:

reklama
Witam wszystkie mamuśki!!!
Mam na imię Asia i jestem tu nowa a jednocześnie stara!!!!Pisałam już na forum ale to było dawno,przestałam pisać ponieważ moja Olcia nie miała rówieśników wśród waszych dzieciaczków!!!A teraz ma braciszka który ma 3 tygodnie i kilku rówieśników!!!!!Z tego miejsca serdecznie gratuluje tobie Graziul,Renuśce oraz Żanecie.Podczytuje was od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam napisać coś od siebie!!!Serdecznie was pozdrawiam a w szczególności Sylwie,Doris,Agaam oraz Kasie8118
Aha Tynia i Wiki nasze córy chodza chyba razem do polskiej szkoły!!!!

Hej ja tak szybciutko i uciekam się myc po padam na twarz:tak:.
agaam ja chętna na spotkanie ale pasuje mi tylko piątek:tak:.Ale spoko umówcie się tak aby pasowało większości :tak:;-).
asiunia221 a ja właśnie dopytywałam się dzisiaj o Ciebie:tak::-D.Fajnie ze napisałaś;-).Gratuluję syneczka:tak:.I jak Ola szczęśliwa że ma braciszka?
monia czyli jest nadzieja ze zobaczymy malutką :tak:;-).
Doris78 mam nadzieje że mi nie planuje Accent zmieniac drzwi bo jakoś nie mam ochoty się denerwowac:cool:.
agaam ja mam ten dehumidifier kupiłam go na ebayu nowy tylko kurcze nie wiem co mam Ci napisac na jego temat:cool:.My w sumie nie mamy wilgoci w mieszkaniu ja go uzywam jak mam dużo prania .Stawiam go wtedy blisko suszarki z bielizną i tyle :cool:.Ogólnie sprawuje się dobrze jeśli chcesz to mogę jutro podac Ci jego nazwę to sobie sprawdzisz czy są jeszcze na ebayu i za ile:tak:.

czesc kobietki
witam nowe forumowiczki
asiunia221 tak nasze dziewczyny chodza razem do szkoły :)
Graziul pełen podziw dla ciebie
doris co za partacze ale juz tacy sa anglicy
natalka super gratki ogromne za pozbycie sie smoka

hej dziewczyny
nareszcie znalazlam chwile zeby cos napisac i podziekowac wam ze dotarlyscie do mnie na kawke,moja nelusia wymiotowala cala noc bo do obiadu dalam wczoraj papryke a ona najwyrazniej nie pogryzla.:wściekła/y:wczoraj wieczorem latalismy jeszcze po BMie bo moj przyszedl z pracy i stwierdzil ze dzis albo kladziemy panele albo tapety.na panele nie mam juz za bardzo sily bo to za duze zamieszanie w moim stanie za to tapetki w jeden dzien polozymy i na korytarzu zawsze bedzie troche inaczej wygladalo:-)
emilka bardzo ci jestem wdzieczna ze odebralas mi paczuszke.moze wpadniecie do nas na kawke z mala i mezem jak juz uporamy sie z tapetami?
graziul dzieki za propozycje odnosnie podgrzewacza,jak cos to bylabym chetna,;-) duzo osob mowi ze to zbedny wydatek a nie chcialabym wydawac kasy na marne.wiec moze sprobowalabym na twoim czy jest on przydatny i potem jak cos to kupie sobie swoj
asiunia221 i marta moja imienniczko witam na forum piszcie czesto
agaam ja tak odnosnie spotkanka to chcialabym wiedziec na jakim bd mieszkasz?

Hej:-)

Zapowiada się nuuuudny dzień. Myslałam, że zabiorę dzieci na nowy plac zabaw który u nas zrobili ale pada:-(
Przydałoby się jakieś porządne sprzątanie w zabawkach Marcela bo pełno jakiś połamanych albo brakujących ale co ja poradzę jak mi się nie chce:-D

Marta witaj. A w jakim mieście mieszkaliście wcześniej? jesli to nie tajemnica;-) czy może prostu z Polski i to Wasze początki w UK?

Asiunia no wreszcie się zmobilizowałaś:-D Filipek wyspał się wreszcie?

Agaam
my mielismy takie coś na wilson road. Tam się super sprawdził bo była wilgoć i przez dobe zbierało się jakies 1,5 pojemnika wody.

Kasia8118 zapomnialam Ci wczoraj powiedzieć, że szyld od tych materacy to nie jest niebieski tylko czerwony:-p wczoraj zobaczyłam:-D no i pełna nazwa to silent sleep beds ltd.

Glowa mnie boli. Idę sobie kawkę trzasnąć. Ktoś chetny żeby do mnie dołączyć??;-)

Hej!!!:-)
My juz też na nogach!
kawka zaliczona,pranie w pralce!!
Sylwia-filip chyba wyspany,bo jak wczoraj usnal(dopiero okolo 20)to pobudka byla dopiero o 4 nad ranem,wiec ja też wyspana dzisiaj!!!!!tylko teraz znowu domaga sie cyca wieczaraz spadam.
Ja też miałam plan żeby na jakis spacerek iść a tu d..a!!Dobra uciekam bo mały sie denerwuje!!!pozdrawiam:-D

Czesc

Ja tez mialam plana zeby isc na nowy plac zabaw,a tutaj d....a.Jeszcze glupia powiedzialam Davidowi ,ze pojdziemy ,a teraz On nie rozumie ze pada deszcz.Mowi mi -no i co ze pada....
Wiec tez sie wzielam za porzadki.....
Oj Sylwia my to jednak faktycznie siostry jestesmy,mamy nawet te same plany......

ASIUNIA-Witaj ponownie,jejku spojrzalam na Philipa suwaczek i On juz ma 3 tygodnie, ale ten czas leci.

AGAAM-ja Ci nie doradze w tej sprawie,bo nigdy czegos takiego nie uzywalam.
No i jakby spotaknie mialo byc w piatek,tak jak napisala Kasia8118 to ja tez wtedy moge.

KASIA8118-ja tez w sumie nie bylam z tego powodu szczesliwa,bo wiem ze trzeba bedzie po nich poprawiac,tzn nie ja ,tylko J ,ale ja nie wiem kiedy On sie za to wezmie.jedna sypialnie juz maluje 4 miesiace.

Graziul-A Ty jeszcze te tabletki przeciwbolowe bierzesz?

RAGAZZA-a Ty jak juz wyzdrowialas?

hejka
dawno mnie tu nie bylo:zawstydzona/y:ja zamulona jakas z rana,pomimo tego ze Maja zasnela o 22 i dopiero obudziła mamusie o 4;20 na jedzonko a pozniej o 8:-)a cycki to myslalam ze mi pekna,no ale zaraz wyssala ze mnie wszystko:-Dpepuszek nadal ropieje,ale nie ma zaczerwienienia wiec narazie nie panikuje,ale jak w poniedzialek polozna nic nie powie to chyba wyjde z siebie i stane obok!!my moze dzisiaj na kulki pojedziemy,bo Pawelka roznosi:szok:
asiunia221,marta-witam;-)
doris-ja tez czasem slysze swoj glos,szczegolnie teraz jak sie krzycze"nie wchodz na wozek" "zostaw lezaczek" "uwazaj na Maje" nie wchodz na stoł" itp itd:-D:szok:
sylwia-jak skonczysz porzadki to u mnie tez by sie przydały:tak::-D
mo20-ale Ci sie chce remontow:-)syndrom uwijania gniazdka:-D
agaam-ja nie posiadam,ale moze teraz poszperam bo u nas jest masakra:szok:ale mysle o zmianie mieszkania,bo z housingu sie nie doczekam,a w mojej sytuacji wychodzenie na dwor teraz bedzie straszne po tych schodach i z wozkiem.wolalabym domek:-D
dobra bo kawka czeka:-)

reklama
Żaneta żeby skończyć porządki to trzeba najpierw zacząć:-D
Doris no chyba jednak pogoda się lituje nad nami. Słoneczko wyszło:tak: Położyłam Olivkę spać i jak wstanie to pójdziemy na spacer.
Asia wow, tyle godzin mały spał:szok:

Do góry