reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam.
U mnie już cisza wszyscy śpią a ja czekam aż pralka skończy wirowac co powieszę pranie:tak:.
Emilka my też będziemy po 12:tak:.Bo wcześniej nie dam rady:no:.
agnieszka uk ja planowałam zrobic sobie spacerek ale trochę wystraszyłam się pogody bo niby ma padac a druga sprawa że bałam się że nie trafię do celu:tak::-D.Także czekam na mojego i on mnie podwiezie :tak:.
Żanetka ja z tych co miało mało i krótko pokar więc się nie wypowiadam:-(.
Nic uciekam jutro się nagadamy :tak::-D.

reklama
Cześć babeczki

U nas jak na razie spokój. Wróciłam do pracy jakże totalna rutyna- praca dom zwariować można ale trudno sama chcałam.
Dzieciaki zdrowe Michał mnie nie wkurza więc jakoś tak nudnawo trochę. Chciałabym Was wszystkie poznać ale jakoś czasu mi brak.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Babeczki to tyle ode mnie idę spać bo rano nie przytomna będę:szok::szok::szok::szok:

witajcie ja natalka już wstała i juz niema spania:dry: to widzimy sie dziś :-):-):-) myślę ze się pomieścimy :tak::-D aguś myśle ze trafisz:-:)-( widzę ze żadna sie nie wybiera na nogach pamiętaj szukaj fryzjera na rogu !!!!! ja w takim dużym domu mieszkam na podaszu :-);-)a i przed światłami :dry: po drugiej stronie jest przestanek naprzeciwko fryzjera;-) oki jak co to piszcie . lecę coś robić bo bałagan :zawstydzona/y::-):tak::tak::happy:

czesc laski
sylwia pewnie by mi powiedzieli ze mam konflikt ale nic nie mowili zobaczymy
natalka wiki urodzila sie bardzo mala i dlatego mam tyle scanow a 16 zobacza pewnie juz jaka mala jest ulozona bo jak narazie lezy w poprzeg

hej laseczki
emilka nie wiem czy dam rade do ciebie dotrzec bo moj Ł rano zabral ze soba do pracy karte od bankomatu wiec nie moge jechac taxi a pieszo troszke za daleko jak dla mnie :/
zaneta ja dwa dni po porodzie mialam jeszcze flaki a na trzeci dzien dostalam takie balony ze odciagalam poltorej szklanki mleka dziennnie.poza tym taka mala pszczolka potrzebuje na raz tylko lyzeczki mleka wiec chyba nie masz czym sie martwic.a ten glucik moja nelka tez miala to normalne bo dzidzia sie oczyszcza po pobycie w brzuszku.
tynia z tego co tlumaczyla mi polozna to tutaj kazda kobieta w ciazy zapobiegawczo dostaje zastrzyk na antyciala.w polsce daja dopiero po przebadaniu grupy krwi ojca a tutaj kadej kobiecie.z reszta powinnas miec taka rozpiske jakie badania i zastrzyki w ktorym tygodniu bedziesz miala
kobitki a moze jedzie ktoras do emilki samochodem przez bradford road i ma wolne miejsce w aucie?

;-):-) Witajcie babki:-)
U nas standard -eryczek obudzil sie po 3 i juz koniec spania:szok::szok::szok:
Smoczek co chwila ,jesc ,kupka ,lulanie w kolysce i tak do po 7 az znow zasnal:crazy::crazy:
Teraz smacznie sobie spi wiec chociaz bylam w stanie oporzadzic siebie i mala i posprzatac:happy: Tyle ze ja ledwo zywa:crazy: Wszystkie miesnie bola:angry::-(
EMILKA-przepraszam ,ja chociaz bardzo chcialam -nie dotre bo mamy dzis gosci.wlasnie zaraz maja przyjsc sasiadki z okolicy obejrzec Eryczka:tak::happy:
M0205-sorry nie odpisalam bio mam puste konto:sorry2::sorry2:Dop po poludniu sie wybiore to naladuje;-)
KASIA-widze ze Ty tez jesz tak pozno pranie robisz:tak::-) U mnie to norma ze pralka huczy do nocy ..ale sasiedzi sie nie skarzyli:no::-)
TYNIA-ciekawa jestem jak "duza" bedzie Twoja maluska:baffled: A imie juz wybraliscie:confused:
RAGAZZA- jak tam Lenka i jej zabulki..bo chyba nie doczytalam:baffled:;-)
No i to tyle ...bo mala do ubikacji chce;-)

Graziul przypuszczam ze przeszlo 3kilo bedzie miała a nad imieniem jeszcze za bardzo sie nie zastanawialismy ale podoba mi sie Olivka i Maja ale zobaczymy co na to P
m0205.....dzieki za info

Hej:-)

Ja już zwarta i gotowa do wyjścia no ale narazie jeszcze siedzę bo po chlopaków dopiero na 11.40.

Tynia profilaktycznie zastrzyk z przeciwciałami dają tylko jeśli matka ma minusową krew. Jeśli Ty nic na ten temat nie wiesz to znaczy, że pewnie dostałas coś innego bo o tym konflikcie powiedzieliby Ci już dawno:tak:

Graziul ja nawet nie umiem sobie wyobrazić Twojej sytuacji:no: Jak moje dzieci wstaną za wcześnie i jestem niewyspana to już chodzę jak burza gradowa a co dopiero funkcjonować jak Ty po prawie nieprzespanej nocce. Medal Ci się należy;-)

Myszka napewno trudno jest pogodzić pracę z zajmowaniem się domem i do tego jeszcze znaleźć chwilę na internet. Gdzie pracujesz, jeśli moge spytać??

W przyszłym tyg dzieci mają ferie to może jakieś kulki byśmy zorganizowaly?? Ja nie mogę tylko w środę, reszta ok więc dostosuje się jakby byli chętni:-)

reklama
Hej:-)

My juz sobie odpoczywamy po wizycie u Emilki:-) Dziekujemy za goscine jeszcze raz:tak::tak:
Moj pojechal sie dziarac!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i my same z niunka urzedujemy wlasnie mamy popludniowa herbatke:tak::tak:

Sylwiam Ty wiesz ze ja zawsze chetna dzien jak dla mnie bez roznicy, dostosuje sie:tak:
Graziul
ja tez Ciebie podziwiam ze tak dobrze sobie radzisz, ja jak poloze sie spac powiedzmy o 22;30 i mam wstac ok 7 to ledwo zywa jestem a co dopiero Ty:szok: Bravo:tak::tak:
Myszka domyslam sie jak trudno jest wszystko pogodzic:tak:
M02... mam nadzieje ze sie nie gnieewasz ze Cie nie zabralam:sorry2:

Dziewczynki mialam sie Was pytac bo mamy problem z Vicky cipuszka ma strasznie czerwona i do tego jakies dziwne chrostki nie wiem co mam jeszcze sprobowac bo maczka ziemnaiczana ani sudocrem nie dziala:-( a ona strasznie cierpi jak ja przewijam bo nie chce dac sie tam dotknac:-( Poprosze o jakas rade;-)
A teraz uciekam bo dziecko krzyczy herbatkaaaa:-D:-D

Do góry