reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

zaneta super ze ci tak fajnie poszlo
a ja dzis caly dzine na nogach padam doslownie rano szpital popoludniu miasto a pozniej kawka u kolezanki i takim oto sposobem przed 18ta trafilam do domu

reklama
Witam:-).
Ja większosc dnia sama dzisiaj z dzieciakami więc trochę brak czasu na pisanie:tak:.
Gaba jak dzisiaj Fabian się czuje?No niestety wszystkim nam tęskno za rodzinką:-(.Fajnie ze chociaż kilka godzinek mogłaś spędzic z bratem:tak:.
Emilka mi godzina pasuje:tak:;-).
Żanetka super ze tak szybko poszło:tak:.Należało Ci się po tych wszystkich stresach :tak::-D.Jak dojdziesz do siebie to wstaw fotkę księżniczki:tak:.
tynia i wiki ty się oszczędzaj kochana :tak:;-).A twoja mała to niezła laseczka się robi.Widziałam zdjęcia na Nk:tak:.
Nic uciekam do moich urwisów:-).

witam:-)
kasia8118 Na szczęscie Fabian dzisiaj już dobrze,ale dalej na wszelki wypadek dietka,biedny chial dzisiaj na śniadanko płatki na mleku ale wolałam nie ryzykować:-(,trudno odmówić dzieciaczkowi ale niestety nieraz trzeba,w piatek idziemy na spotkanko w sprawie przedszkola,zobaczymy co to będzie:-)

hej:-)

ale pogoda dzis super byla od razu człowiek lepiej sie czuje :tak:

zaneta super ze szybko poszło ?? a jak wrazenia po porodzie w wodzie ?? mniej boli ?? czekamy na foteczki Majeczki :tak: aa jak Pawelek mocno zazdrosny ??

dobra do jutro mamuski :-)

Witam:-).
Cisza tu straszna :baffled:.A pogoda za oknem kiepska:-(.Mój Krystian jutro ostatni dzień do przedszkola idzie i pózniej wolne:tak:.Oj będzie go energia rozpierała:tak::-D.
Mam pytanko czy któraś z was zna się na materacach:baffled:?Bo mój zaczyna się sypac i jestem na etapie poszukiwań :tak:.Ale kompletnie się nie znam :zawstydzona/y:.Znacie jakiś sklep gdzie można kupic jakiś dobry w przyzwoitej cenie?
Gaba dobrze że synkowi lepiej:tak:.Powodzenia jutro na spotkaniu:tak:;-).
agaam i co wyszło z tą odprawą twojej mamy?Musiałaś coś dopłacic?

Czesc :-)

Ja dzis mialam plan zeby wybrac sie na pozadny spacer ale chyba nici bo pogoda nie bardzo:-( mam nadzieje ze chociaz nie bedzie padac bo do sklepu tak czy inaczej musze isc:tak: Ale za to wczoraj pogoda byla cuuuudna:tak::tak: Oby wiecej takich slonecznych dni:tak:

Zanetka dobrze ze tak szybko Ci poszlo, nalezala Ci sie po tych wszystkich przezyciach:tak: Napisz jak tam Pawelek reaguje na siostrzyczke?:tak: A jak wrazenia po porodzie w wodzie polecasz??
Kasia moja mama wyleciala bez problemow babka powiedziala ze to malo istotny blad i obeszlo sie bez dodatkowych kosztow:tak:
Gaba zdrowka dla Synka:tak: No i napisz jutro co tam ciekawego mowili na tym spotkaniu:tak:
Emilka ja adres juz dostalam nawet dwa razy:tak: Godzina mi pasuje wiec do zobaczenia jutro:tak:
Tynia Ty to sie oszczedzaj kobietooo:tak:

Dobra dziewczynki ja uciekam kawki sie napic bo ninuka wczoraj miala problem z zasnieciem ( ja nie wiem co jej dolega bo to juz ktorys raz z kolei:wściekła/y:) Niby zasnela o 20 po godzinnym marudzeniu i placzu ale po 21 sie obudzila i takim sposobem nie spala do chyba 24:wściekła/y: I tylko z nia krazylismy miedzy jednym pokojem a drugim raz ja raz P a ona ani myslala spac:wściekła/y: W koncu po wielkich trudach zasnela w lozeczku swoim a ja na podlodze przy jej lozku:szok::szok: i obudzilam sie ok 1 i nie wiedzialam co jest grane:-D:-D I oczywiscie zeby pospac z rana dluzej to skad wstala sobie krolewna przed 8:wściekła/y: Normalnie oczy na zapalki dzis beda chyba:tak:

hejka
ja obolala,ale daje rade:-)powiem Wam,ze sie czuje o wiele lepiej fizycznie,normalnie siedze:-D:-Dw nocy bylo spokojnie,mala zasnela o 20,pozniej mlody ja obudzil o 22,ale nie chciala cycola i spala do 3:-)a pozniej co godzinka jedzonko:szok::szok:ale wydaje mi sie ze nie mam chyba za duzo pokarmu,bo cycki takie luzne ze :szok:moze sie jeszcze nie naprodukowalo,bo pamietam jak z Pawelkiem to nie moglam sie dotknac tak bolaly,a mleko lecialo jak z kranu.suty juz mam w strupach:-:)-(Pawelek chce pomagac bardzo,wozic ja w wozku,bo narazie ja klade do wozka,bo boje sie ze on jej zrobi krzywde na lezaczku.oczywiscie spala z nami,bo jak tylko odkladalam do koszyczka to zaraz wrzeszczala,a ja bylam za bardzo zmeczona i obolala zeby co 5 min wstawac.nie wiem jak to bedzie pozniej,bo przeciez nie moze tak byc,ale jak jedno ryczy to zaraz drugie sie budzi i tak w kolko:szok::szok:nie bede odpisywac kobietki,bo mloda juz wola cycka,a zdjecie wstawilam na nk bo tu jeszcze nie wyczailam sprawy jak:-:)-:)szok::szok::-D:-D

czesc wszystkim mowicie mi o oszczedzaniu staram sie jak moge nie piore juz dywanow choc na nie nie moge patrzec ale sobie odpuszcze wczoraj w szpitalu wysiedzialm sie jak glupia Wiki to nie wiedziala co ze soba zrobic scan mialm o 10 a potem wizyte z lekarzem na ktora czekalam 2 godziny mala jest narazie ulozona w poprzeg i wszystko jest w pozadku pozatym nie jest tez mala ani duza taka w sam raz stwierdzila babeczka ale nie powiedziala mi ile moglaby wazyc no ale moze na nastepnym scanie sie dowiem a mam go za 4tygodnie zaproponowali mi jeszcze szczepionke podobno daja ja przy drugim dziecku czywy mialyscie jakas:confused::confused::confused::confused::confused:
Kasia dziekuje za komplemencik o Wiki :tak::tak::tak::tak:
Zaneta Majeczka jest przesliczna :tak::tak::tak::tak::tak:
Agaam fajnie ze mamusia wyleciała bez problemow:tak::tak::tak:
oki zbieram sie powoli bo zaraz do szkoly a dzis jeszcze wywiadowka

hej hej
zaneta -fajnie ze wszystko jest ok i ze jestes juz po :tak:.Moze sprobuj odciagnac sobie mleko i zobaczysz wtedy ile go masz .Ja spie z moja Jasmina bo nie chce mi sie wstawac w nocy :zawstydzona/y::sorry:,a tak to mam ja pod reka ,wkladam smoka i jest cisza :sorry:.
agaam -dobrze ze mamie udalo sie wrocic bez problemow .
tynia -ja nie mialam zadnej szczepionki ,ja nawet nie mialam badania poziomu cukru .
Dzis znowu boli mnie glowa ,a dzieci jak to dzieci litosci nie znaja :dry:.Dominik cos ostatnio wypadkowy ,nawet obiadu nie potrafi zjesc zeby nie spasc z krzesla .Jasmina jakby lepiej ,nawet chcialam wycalowac jstysiak po rekach za te krople ,do wczorajszego wieczoru :-p. Dobra wypalilam sie ,papa .

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry