reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
witajcie nie pisałam ostatnio bo jakaś taka jestem zabiegana :-D:-D:-D:-D pomagałam bratu w sprzątaniu bo się przeprowadzają :tak::tak::tak: a na dodatek mam księdza w sobote :no::no::no::no: a z czekiem na razie cisza już tracę nadzieje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a zresztą te dni takie ponure :no::-:)-:)-:)-(kasia8118 no jestem kasiu tak jakoś brak czasu :no::no:ta ulica co ci znalazło to nie ta tylko następna po niej przed światłami :tak::tak::tak:sorki ze dopiero wysyłam adresiki ale nie miałam nawet kiedy :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:kto jeszcze chętny to pisać to wyśle !!!! to w piątek na 12 może być :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:nie wiem już co pisać sorki ale nie mam ostatnio głowy do tego przyjdziecie to pogadamy :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

ZANETKA JESZ RAZ OGROMNIASTE GRATKI OD NAS:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:BUZIAKI DLA WAS:happy2::happy2::happy2:

Chcialam cos napisac ..ale nie dam rady ,poprostu padam na twarz:dry::dry:
Dzieciaczki nie byly dzis najgorsze ale za to ja sie za porzadki wzielam i tak mnie to umeczylo ,a jesz kolacje trzeba zjesc i prysznic wziasc:tak:;-)
Wybieram sie do Emilki w piatek wiec mysle ze sobie pogadamy:tak::tak::happy2::happy2:
dobranoc ,milych snow

hej hej
zaneta -jestes juz w domku ? daj znac jak tam porod
rety padam na twarz a dopiero 3 godzina :-(,niby Jasmina spi po 5 godzin w nocy a ja i tak chodze nieprzytomna .I to tyle ode mnie :sorry:nie mam sily .

hej
dzieki wielkie za gratulacje:-)niedawno wrocilam i powoli sie ogarniam,mlody zdziczal:szok:nawet mi buzi za bardzo nie chcial dac:szok::szok::-:)-(porod byl w miare,ale nigdy wiecej dzieci:szok::szok::-D:-D:-Dw wodzie to jakos poszlo,ale i tak masakra byla:-D:-Dw sumie 2 godzinki mialam takich ostrych bardzo skurczy,a jak weszlam do wanny o 11.40 to za godzine mloda juz byla z nami:-)o 12.20 zaczely sie parte a o 12.42 juz ja mialam na cycolach:-):-)
dziekuje jeszcze raz serdecznie,mala sie wydaje,ale jak na dziewczynke 3350 to chyba niezle;-)buziaki:-)aaaaa a mala nienajedzona:szok::szok:jak tylko odloze do lozeczka albo kolyski to zaraz wyje:szok::szok::szok::-(

reklama
Zanetabd7- fajnie ze szybko poszlo:tak:Az milo sie czyta twoj post taki pelny optymizmu i radosci:tak:
Reniuska- wrzuc mi swoj numer prywatnie. Ty jedziesz z huddersfield?

Spadam bo artur juz sie gapi na laptopa ze mu zabralam

Do góry