reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hello!

Wieki już nie pisałam ale jakoś tak wyszło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Witam wszystkie nowe mamuśki:tak:
U nas po staremu. Szykujemy się do remontu i wybieramy płytki, farby, meble i inne bajery;-) Ale jak pomyśle o samym remoncie to aż mnie trzęsie.:baffled: Mam nadzieje, że nasz fachowiec się spisze i pójdzie gładko.:confused2:

Pawełku, Nelko- sto lat dla Was maluszki. Dużo zdrówka, szczęścia, uśmiechu i słodyczy oraz wielu wspaniałych zabaw z młodszym rodzeństwem

Dobra a teraz zmykam bo już nie pamiętam co chciałam napisać:eek: Papa

reklama
U mnie dzis ciezki dzien:tak:
mala nieznosna jest ,juz kilka razy mi malego obudzil:szok::szok:
a Ja wlasnie siedze i zgrywam fotki z Iphona i bede wysylac tesciowej i rodzince:tak:
To i wam tez pokaze mojego Eryczka zaraz po urodzeniu:tak::-):happy:
Oto i on;-)-caly jesz czerwony jak buraczek:tak::-D:-D:-D

ANIA-super ze sie odezwalas!!!!,zycze udanego remontu i jak najmniej komplikacji przy tym i stresu:tak:
Aha i Witam bardzo serdecznie GABE-nasza nowa mamuske:happy::happy::happy:HEJ!!!!!!!!!

Załączniki

• photo.jpg
    photo.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Witam:-)

Dziekuje za miłe powitanie w waszym gronie:-).straszna ta pogoda oszalec mozna z nudów w domu:-(,a i dzieciaki humorków nie maja ,no cóż trzeba to jakoś przetrwać:-)

Hej:-)

Serdeczne życzenia dla Kornelci i Krecika. Dużo zdrówka i uśmiechu każdego dnia:-)

Gaba ja też Cię witam:-)
Graziul mały jest poprostu przesłodki:tak:
Ragazza ja nie dostałam adresu ale spoko, Doris dostała a będzie jechac ze mną:tak:
Ania1812 to dużo cierpliwości przy remoncie Ci życzę, ale warto się troche poświęcić dla efektu końcowego;-)

hello:-)
Ja juz dawno na nozkach,maly mnie zbudzil po 6 bo kupke zrobil i sie krecil caly czas:tak:
Krolewna tez wstala po 7 takze dzionek jak zawsze wczesnie sie zaczal:tak:
Tylko nasz tato jesz sobie chrapie:szok:ten to ma luksus;-):-D
MONIA-ja tez myslalam ze HV przychodza tylko po urodz.bynajmniej z Nati tak mialam z tego co kojarze:tak: A tym razem juz sie zapowiedzialy na przyszlosc na wizyty:szok: Co do magnolii to jasne-mily kolor-ale w calej chatce-zdecydowanie nie:no::no:
GABA-moja mala tez okropnie znudzona,zwlaszcza ze ostatnie miesiace byly ciezkie,bo brzydka pogoda,potem jej choroba,moj porod i tak kwitnie w domu z nami biedna:-( a wczesniej zawsze zapewnialam jej duzo rozrywek:tak: Oby do wiosny-bedzie lepiej:tak: Tez wlasnie jestem na etapie poszukiwan szkoly dla maluchow,interesuje mnie jakas katolicka w mojej okolicy:tak:,znalazlam kilka ,jutro bede dzwonic:-)
NATALKA-co u CIebie:confused::confused:
SYLWIA-dzieki za komplement dla "buraczka";-):-D
Mi bol na szczescie jakos chyba juz odpuszcza,tzn jak sie ruszam caly czas to oki,gorzej jak po nocy wstac trzeba:szok::szok::szok::angry::angry::angry::angry:
EMILKA-jak tam zdrowko u wAs:confused::confused:
MYSZKA-a Wy jak ?? lepiej z Toba:confused: czy dalej "kwitnaca"??
oki ,to by bylo na tyle z mojej weny:cool2::cool2:paaaaaaaaaaaaa

JSTYSIAK-wrocilas kochana juz:confused:

witajcie kochane !!! nareszcie siadłam troszkę bo moja mała śpi i mam czas mój H gotuje obiadek to mam czas dla siebie :-):szok::blink:pogoda coś taka niezbyt i znów zepsuty dzień natalka juz lepiej tylko katarek coś się trzyma :no:wczoraj bysliśmy u mojej koleżanki w restauracji bradford otwarła polska koło polskiego sklepu ,,dobre bo polskie ,, nawet tam fajnie tak przytulnie :tak:posiedzieliśmy troszkę i kolacyjkę mieliśmy z głowy :-D:-D:-Da dziś to sama nie wiem może na kawusie udeżymy do brata:-):tak: . To jak kobietki jutro u RAGAZZ no ja jestem koło 11 bende mam niedaleko :tak: chętnie pójdę nareszcie was poznam :happy2::happy2::happy2: GRAZIUL malutki jest cudowny zdjęcie piękne kiedy moja była taka malutka :happy2: to kochana dziś nie pospałaś no maja natalka to śpi do 9 to nie mam problemy a tatusie to tak mają śpią i nic im nie przeszkadza ....:dry::cool2: MONIA do mnie też tak przychodziły.....:dry:ale już nie przychodzą :-) pewnie bendzie mówić o jedzeniu dla małej:szok: ANIA1812 współczuje remonciku ale szybko zleci !!!!! :no: oki uciekam zajrzeć do obiatku bo mój H pojechał na myjnie!!!!!!:angry:

hej dziewczyny dziekuje za zyczenia dla neluski
chcialam zapytac czy ktoras z was moze miala by czas i chec zeby odebrac mojego mena dzis wieczorem z lotniska?ja oczywiscie zaplace. niestety nie mamy auta a jakos wolalabym nie dzwonic po taxi bo z nimi sie umawiac to przyjada zawsze duzo pozniej

Hej laski:-)

Nie bede wiele pisac, bo jutro sie widzimy :-) Ale musze sie pochwalic, ze moj K kupil nam wczoraj autko w automacie. :-) Honde Civic. Nie jest to jakis mlody wypust, bo 2002r, ale i tak sie ciesze bo moze naucze sie w koncu jezdzic. Autko wydaje sie byc bardzo przyjazne i kobiece, wiec mam nadzieje ze dam rade. Niestety jeszcze nie ubezpieczone, bo szukamy czegos taniego. Masakra z wypelnianiem tych quote'ow na wszystkich mozliwych stronach.;-(

Sylwiam - przepraszam, ze nie dostalas adresu, ale jakos w tym zamieszaniu chyba mi sie popierdzielilo. Mam nadzieje, ze przybedziesz:-)

m0205 - moj K by pojechal, ale tak jak pisalam nie mamy jeszcze ubezpieczenia na nowe autko.

Graziul - sliczny jest ten Twoj maluszek :-) Naprawde cudo. Wiele dzieci nie wyglada zbyt pieknie chwile po porodzie, a twoj jak model :-)

Dobra lece wyciagac obiad z piekarnika. Dzis szybko tylko slodkie ziemniaczki pieczone i kurcze tez pieczone :-) A po 4 znajomi maja wpasc z wizyta wiec musze sie uwijac.

Do jutra!!!! Papatki!

hejka
ja tylko wpadłam podziekowac za zyczenia w imieniu krecika:-)nie bylo imprezki,tylko ciasto i kawka;-)
graziul-maly sliczniutki:tak:kiedy ja swoja przytule:szok::szok:??

reklama
czesc kobietki sto latek dla solenizantow spoznione ale szczere
graziul Eryczek przepiekny
mam pytanko czy ktoras jutro niezmotoryzowana wybiera sie do ragazzy bo sama to nie wiem czy nie zabladze hihihihi
to tyle z mojego pisania glowa troszke mnie dzis bo li ale po kawce amm nadzieje ze przxejdzie

Do góry