reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Cześć dziewczyny:)

Ostatnie kilka dni jakoś nie miałam weny do pisania.Tylko czytałam forum.

Mam dwa pytania.

Po pierwsze to potrzebuję fotografa, który zrobi zdjęcie Sarze do paszportu, może macie namiary na jakiegoś?

Po drugie to w niedługim czasie będę potrzebować ubranek na Sarę tak na 6 - 9 i 9 -12 miesięcy. Może, któraś z Was będzie chciała mi odspżedać?

Ragazza - ja też miałam podobny problem z lapkiem, ale już jest ok.

Żaneta - oby się malutka zdecydowała już na przyjście na świat:)

Agaam - miejmy nadzieję, że z okiem to nic poważnego.

Myszka - dobrze, że już z chłopcami lepiej:)

Nic zmykam. Papa

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Straszna dzisiaj pogoda zmokliśmy jak diabli idąc do przedszkola:crazy:.I ten wiatr brawie mi kłaki z głowy wyrwało :-D.Ja drugi dzień z rzędu czuje się jakaś do kitu :baffled:.Dobrze że mój krótko w piątki pracuje bo przynajmniej odbierze Krystiana z przedszkola:tak:.
monia22310 ja robiłam zdjęcia Olivierowi u fotografa który jest w centrum Shipley i byłam zadowolona:tak:.
Agaam jak tam oko już lepiej?
Ragazza ja też bałam się wczoraj włączyc kompa jak mój Oli wylał mi kawe i wszystko ściekło mi za biurko prosto na kable i drukarkę :baffled::zawstydzona/y:.
Doris78 czy ty też miałaś problemy z zerwaniem tej foli po robotnikach?Bo ja juz walczę drugi dzień :sorry2:.Strasznie ciężko ją zwerwac z podłogi:baffled:.
Myszka najważniejsze że z chłopakami już lepiej:tak:.
Gaba1980 ja mieszkam na Bd2 to nie jest tak daleko od twojej dzielnicy chyba:baffled:.A gdzie mieszkasz dokładnie?Gdzieś blisko Morissona tego na bd3?Co do przedszkola to nie mam pojęcia musisz poszukac czegos w swojej okolicy chyba że jesteś zmotoryzowana i niema dla Ciebie znaczenia odległosc:tak:.

hej kobietki
u nas nuda na calego,mezus pojechal na weekend do swojej siostry do niemiec a my z nelka kisimy sie w domku. nie rozstawalam sie z moim Ł od kilku lat i jakos tak mi smutno bez niego no ale przynajmniej przypomnielismy sobie jak to jest pisac sobie romantyczne smski:-) i nawet kwiatki mi sie oberwaly za to ze go puscilam:-p juz nie moge doczekac sie poniedzialku bo mam kolejny scan i mam nadzieje ze tym razem juz na 100%bede wiedziala co mam w brzuszku bo najwyzsza pora kupowac ubranka. w zeszly weekend nelka miala urodzinki i po zakupach poszlismy do parku,bylismy tylko chwilke a ja juz doszlam do wniosku ze najlepiej jako slonica czuje sie w domu bo po przejsciu kilku krokow juz mam zadyszke i spuchniete nogi.jeju oby jak najszybciej zlecialo do rozwiazania bo ta druga ciaza daje mi niezle popalic:-(
graziul ale masz mala zdolniache w domu,naprawde mozesz byc dumna.
ragazza ja mam lekarza dopiero na 1,40 wiec jednak zdaze do ciebie wpasc w poniedzialek.
gaba witam na forum

Ostatnia edycja:
Witam
kasia8118 tak mieszkam niedaleko Morissona jakies 15 minutek spacerkiem z moimi pociechami:-)szukam własnie przedszkola bo dzieciaki strasznie znudzone teraz taka pogoda nie ma nawet gdzie pójść :-( zresztą nie mam tu znajomych spacerujemy sami i tak smutno troszkę bo dzieciaki nie maja kontaktu z innymi dziećmi,i niestety nie jestem zmotoryzowana:-(

hej kobietki ale pogoda co? wieje jak nie wiem nawet nie chce mi sie wychodzić :wściekła/y::wściekła/y::-( m0205 wiem co to za uczucie kochana mój też ostatnio był w polsce !!!! no wierze ze sie nie możesz doczekać skanu .. super ze bendziesz u ragazza to sie poznamy .....monia 223no ja tez robiłam w shipley w centrum i jestem zadowolona;-):happy:a ubrana to niemam bo sama tera potrzebuje takie jak to było troszkę puzniej to tak;-):-(.... oki uciekam mmalutka taka marudna !!!!:wściekła/y:

m0251991 a Ty o której będziesz u Ragazzy?Pytam bo ja będę chyba trochę wcześniej niż większosc i się zastanawiam czy tylko ja jedna:baffled:.Bo nie chcę jej sama zawracac głowy:sorry2:.
goba1980 a w jakim wieku masz dzieci?Jeśli masz ochotę to możemy się kiedyś spotkac bo moje dzieci też się nudzą :tak::-D.Jednego i drugiego energia rozpiera:tak::-D.

hej
u nas bez zmian,tylko mlody pokazuje rozki coraz bardziej,bo szaleje z babcia a pozniej ciezko do lozka zagonic i ryk jest niesamowity:szok::wściekła/y:
mo20-nie wyobrazam sobie jakby moj mial gdzies na noc wyjechac,czasem jak siedzi dluzej w salonie to ja usnac nie moge bez niego,a co dopiero jakby go w domu nie bylo:szok:
kasia8118-wspolczuje takiego wyjscia z rana,mnie tez to czeka,w przyszlym roku:szok::wściekła/y:wez wyjdz jak wiatr taki ze leb urywa:-D:wściekła/y:
ragazza-super ze poszli ci na reke w pracy,ale ja nie moglabym do tak pozna pracowac,bo ja z tych co o 22 to juz na drugi bok sie przekrecaja:-D:-Dja niestety nie dotre na spotkanie,ale bedzie jeszcze okazja:tak:;-)
monia-ja robilam fotki u nas w aptece,ale srednio bylam zadowolona,zreszta wiecej sie nie moglam spodziewac po takim fotografie:-D
agaam-mam nadzieje ze nie przenosze bo chyba sie wykoncze ,najgorsze noce,beben mam wielki jak slonica i az ciezko wstac,nogi i palce u rak puchna mi jak balony,nawet jak nic ne robie:-:)-(a zadnych nowych oznak porodu nie ma:-D

spadam,bo kuzynka w niedziele juz wyjezdza,nie doczekala sie biedna maluskiej,chyba ze jeszcze wyskoczy jutro:-)moj zara bedzie w domu i na zakupy jada a ja zostaje w domku i delektuje sie cisza:-D
natalka-a co u Ciebie????

czesc kobietki a my z wiki dzis leniu...emy nie poscilam jej do szkoly zrobilam sobie wolne wczoraj by nas wiatr przewrocil jak zesmy wracaly normalnie szok a dzis robie fasolke po bretonsku mialm robis fasolowa ale jakos mi sie odechcialo tylko potem trzeba bedzie domek wietrzyc:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p
musze sie wziasc za porzadki tzn sie odkurzyc tylko nie bede sie przemeczala bo dzis nie moge sie ruszac tak mnie wszystko boli :-:)-(
zaneta druga ciaza podobno jest troszke gorsza od pierwszej dlatego tak zle sie czujemy
monia zdjecia robia zaraz przy konsulacie przynajmniej mi sie tak wydaje :happy2::happy2:a co do ubranek to mozesz zobaczyc na ebayu na aukcje kupisz naprawde bardzo fajne a tanio tutaj masz przyklad Baby girls big clothes bundle - all Next Age 6-9 mths on eBay (end time 04-Feb-11 15:20:31 GMT)
m0202... trzymam kciuki zebys teraz wiedzial co bedzie a jesli nie to kupuj uniwersalne ja tak robie
oki spadam gotowac

czesc ,my juz po badaniach z mala ,wyniki powinnam miec po 2 ,ale chyba jest lepiej .Jasmina byla dzi wazona i jest klocuszkiem wagi 5 kilo :-).Pieknie przybiera po sztucznym mleku ,czego nie moge powiedziec gdy karmilam ja piersia:-(,bo tydzien temu wazyla 4200 czyli niewiele wiecej niz jak sie urodzila .Chcialam sie jutro wybrac na zakupy dla laleczki mojej ,ale na taka pogode to bedziemy siedziec w domu :baffled::wściekła/y:.
zaneta - tynia ma racje co do drugirj ciazy ,a ja nawet dodam ,ze mi polozna w szpitalu powiedziala ,ze po kolejnym dziecu coraz bardziej boli brzuch po porodzie .
m02...-a nie chcesz miec niespodzianki :-D?Pewnie jajko znosisz juz z niepewnosci
oj chyba trzeba mleko robic :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hello:-)
kasia8118 moje dzieciaczki maja:Fabian w lutym 4 latka a Wiki w marcu bedzie miala 3
pewnie ze sie mozemy spotkać bo moje urwisy juz calkiem z tych nudow mi domek rozwalą:-),pogoda straszna wiec dzisiaj im humorki nie dopisują:-) chodzą za mną krok w krok i marudzą :szok: ledwo cokolwiek ugotowałam:-)

Do góry