reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

gaba1980 a to twoje dzieci będą chodzic razem do przedszkola przynajmniej przez kilka miesięcy:tak:.Kurcze kiedyś Doris78 podawała taka stronkę gdzie wbijało się swój kod pocztowy i wyskakiwały najbliższe przedszkola i szkoły tylko nie pamiętam nazwy:baffled:.Chyba UpMyStreet:baffled:.
Chętnie się kiedyś spotkam z tobą tym bardziej że nasze chłopaki są w podobnym wieku:tak::-p.
Renuska to pięknie CI mała przybrała na wadze :tak:.
Zanetba tak to jest z tymi babciami rozpieszczają maluchy a pózniej uciekają do PL:tak::-D.Wiem coś o tym:tak:;-).

reklama
kurcze kobitki az mi wstyd sie teraz wam pokazac u ragazzy bo ostatnio jakos wogole nie chce mi sie pindzic przez co troche sie zaniedbalam:zawstydzona/y:,ale przyda mi sie chwilke pogadac w babskim gronie no i z checia poznam gospodynie i reszte dziewczyn ktorych jeszcze nie widzialam;-)
kasia ja w zasadzie mam do ragazzy trzy kroki wiec moge wyjsc troszke wczesniej jesli chcesz?:tak:
zaneta ja mam tak samo nigdy nigdzie nie chodzilismy osobno ale tym razem musialam go puscic,bo ma byc chrzestnym swojej siostrzenicy,a mojej nelce minela waznosc paszportu wiec nie moglysmy pojechac z nim.:-(
renuska dobrze to ujelas.juz pora ubranka i jakies tam *******ki zbierac a ja nic nie wiem:wściekła/y:ja bardzo chce wiedziec ale im czesciej spotykam sie z midwife tym bardziej mysle ze dowiem sie dopiero jak urodze.

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki sobotnio:happy:
ja sie jakos opuszczam ostatnio ,ale mam nadz ze mi wybaczycie:sorry:
Mam troche roboty z 2 maluszkami:tak:
Natalka ma swoj bunt 2-3 latka czym u niej objawia sie to ze jajo chce byc madrzejsze od kury:eek::eek::szok::szok: jest z nia troche pracy:tak:
Eric tez juz mniej spi w dzien ,domaga sie wiecej uwagi no i glodny stale:tak:
W dodatku ja zaczelam odzyskiwac czucie w jednej partii podbrzusza i z tego powodu czuje straszne szczypanie i bol na miesniach ktore sie jesz goja i pelne sa blizn w srodku,wiec powiem WAm ze sa chwile ze nogami powloczyc nawet nie moge i wyje do ksiezyca przy kazdym ruchu:crazy::crazy:
ale z nati mailam to samo po okolo 2-3 tyg:tak:
Wiec nic mi nie pozostaje tylko byc cierpliwa i przeczekac ten stan:eek::eek:
Koncze bo moze zdarze kawe cieplutka wypic zanim"bestie"wstana:-D:-D:-D
Potem wpadne i poodpisuje,papatki,mielgo dnia

M0205=NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZONKA DLA NELUSKI,ZDROWKA ,RADOSCI ,WSZ NAJ..NAJ...NAJ

MOC BUZIACZKOW:tak::tak::tak:
PRZEPRASZAM ,NIE WIEM JAK TO SIE STALO ZE JA PRZEGAPILAM NA SUWACZKU NELKI URODZINKI:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
TO PEWNIE PRZEZ TEN ZAMET Z DZIECIACZKAMI;-)
TAKZE JESZ RAZ -SPOZNIONE ALE Z SERCA PLYNACE ZYCZENIA DLA NASZEJ 2 LATKI

Witam :-).
Moje dzieci nie mają litości dla mnie nawet w sobotę i obudziły mnie o 6.50 :sorry:.Dobra wiadomosc to taka że chociaż Olinek spał całą noc u siebie :tak:.Szkoda tylko ze Krystian przywędrował w środku nocy:sorry:.
U nas remont prawie się skończył zostało już tylko kilka rzeczy do zrobienia ale ogólnie wszystko co ważniejsze jest juz zrobione :tak:.Ja tez juz wszystko wyszorowałam i ułożyłm na swoje miejsce w łazience i kuchni:tak:.Więc humorek już zdecydowanie lepszy:tak:.Szkoda tylko że teraz my musimy ruszyc z naszym remontem no ale co zrobic :sorry:.
M025...Spóznione ale szczere rzyczenia dla Nelki :tak::-).
Pawełku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Ostatnia edycja:
Pawelku-Kreciku nasz-z okazji Twoich urodzinek ,zdrowka ,spelnienia wsz dzieciecych marzen,duzo usmiechu,no i szybkiego doczekania sie w koncu malej ,slicznej siostrzyczki-towarzyszki twoich przyszlych zabaw;-);-):-d buziaczki

M02... Wszytskiego najlepszego dla Twojej Nelki:-) Spelnienia marzen i samych radosnych dni:tak::tak: (Spozniione ale nie mniej serdecznie:tak:;-))
Zaneta Wszystkiego naj naj dla Krecika:tak: Duzo usmiechu na jego slicznej buzce i samych radosnych chwil:tak::tak: No i szybkiego doczekania sie siostrzyczki:tak:

Przepraszam ze tak krotko ale uciekam do moich robaczkow:-D

reklama
Cześć dziewczynki:)

U nas wszystko ok. W środę przychodzi HV z przychodni. Zastanawiam się w jakim celu, myślałam, że przychodzą tylko po porodzie. No, ale może chcą sprawdzić jak się mała rozwija.

Od kilku dni daję Sarze inne rzeczy do jedzenia, nie tylko moje mleko. Kupiłam jej taki ryżowy pudding i zupkę z ziemniakiem i marchewką. Wszystko jest od 4 miesiąca, więc już mogę jej to podawać. Bardzo ładnie je mi z łyżeczki. Ostatnio nawet złapała za łyżkę i sama chciała jeść:) Ona ogólnie jest małym żarłoczkiem, bo jak tylko widzi, że my coś jemy od razu zaczyna krzyczeć żeby coś jej dać. Myślę, że może nie najada się tak dobrze moim mlekiem.

Żaneta - Najlepsze życzenia dla Pawełka, dużo zdrówka i radości.

M02 - Dużo zdrówka i szczęścia dla Nelki.

Kasia - współczuję remontu, nas też czeka coś na wiosnę. Chcę zmienić kolor ścian, bo lanlord wymalował nam chatę magnolią, a mi się ten kolor nie podoba.

Graziul - oby ból szybko minął.

Renuska -super, że Jaśmnika tak ładnie Ci przybiera.

No nic zmykam do Sary papa.

Do góry