reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Ragazza dzieki wielkie za miłe spotkanie:tak: Czas faktycznie szybciutko zleciał tym bardziej że przyszłam tak późno. Muffinki pierwszoklaśne:tak: szczególnie te z jagodami....

Graziul może niedługo Eryczek przestawi się na dłuższe spanie, butelkowe dzieci podobno szybciej zaczynają przesypiać noc:-)

Renuska super, że pozbyliście się żółtaczki. ja z badaniami krwi kiedys też tak miałam. Najpierw zadzwonili żebym przyszła jak najszybciej powtórzyć a już na miejscu okazało się że to z powodu jakiegoś głupstwa muszą zrobić jeszcze raz, ale ja już też byłam spanikowana:angry:

Dobra, spadam karmić moją trzódkę:-D

reklama
Muffinki-mmmmmmmniammmmm:-p:-p:-p:-pale zaluje ze nie bylam:sorry:
no ale ja i tak na diecie=slodyczy zero:-:)-:)-(;-)
SYLWIA-Natka byla butelkowa i niestety nocek do tej pory jesz calych nie przesypia bardzo czesto:-:)-( no ale moze maly mnie milo zaskoczy

Narazie karmie i tym i tym,zobaczymy na jak dlugo mleka mojego mi jesz starczy:tak:;-)
zmykam kawusie druga pic,bo teraz po ciezkich nocach bez tego ani rusz:no::no:

Dziękuje kochana za miłe spotkanie było super:tak::-) kiedy następne robimy ?:eek:może być u mnie :laugh2::tak:. Miło was było poznać kobietki .:-)szkoda że nie było wszystkich :-:)confused2:ale myślę że was poznam nie długo !!!!:-):-D:-D:-D:-D:-D:-D oki kochaniutkie uciekam ....:tak:jeszcze raz dziękuje :tak::tak::tak::-):-):-):-)

Hej ja wpadłam podziękowac za dzisiejsze spotkanie:-).
Ragazza dziękuje za gościnę.Sorki za bałagan:zawstydzona/y:.Ależ ja się u ciebie dzisiaj wygrzałam tropiki na maksa:tak::szok:.
sylwia.m moje dzieci butelkowe jakoś nie chciały przesypiac nocek :no:.Ale każde dziecko jest inne może te moje do z jakieś innej planety :tak::-D.
emilka milo było poznac :tak:.
Renuska no to fajnie że mała już niema żółtaczki.
A mój Krystian strasznie rozczarowany że pojechałam z Olim na spotkanie bez niego :sorry:.

Emilka mi też miło było poznać chociaż za duzo to nie pogadałyśmy:-D
Kasia8118, Graziul oj tam oj tam, ja tu chcę Graziulkę pocieszyć a Wy mi tutaj wszystko psujecie:rofl2:
Ja wiem, że wszystko zależy od dziecka. Moja mała na piersi a jak się urodziła to w nocy budzila się tylko raz a później już wcale. A Marcel chociaż przestałam mu dawac jeść w nocy jak miał 8 miesięcy, właśnie z nadzieją że zacznie przesypiac nocki to budzi się do teraz:-D

Hej:-)

Ragazza dziekujemy za goscine:tak: i co zlego to nie my:tak:;-) A jesli chodzi o muffiny ktore naprawde byly pycha to moge poprosic o przepis?:happy: Bo ja jak ostatnio robilam to nie byly takie dobre jak Twoje:tak:
Emilka milo bylo poznac Ciebie i Twoja malutka Natalke:tak: Emilka ja tam chetna zawsze na spotkania:-p Chyba jestem jednym z pewnikow na kazdym spotkaniu:-D
Graziul nic sie nie martw na wszystko przyjdzie czas:tak: Moze Eryczek bedzie przeciwienstwem Natalki jesli chodzi o spanie:tak:
Renuska dobrze ze Mala juz zdrowa:tak:
Kasia nie dziwie sie ze Krystian byl zawiedziony bo zawsze Tobie towarzyszyl:tak:
Zaneta jak ja kupowalam stanik to niestety promocji nie bylo zadnej ale i tak nie duzo dalam bo 13Ł wiec cena dobra:tak: Ale najpierw wybralam sobie taki za 22Ł ale nie bylo dla nmie rozmiaru:-(

Dobra dziewczynki ja musze juz uciekac;-) Milego wieczorku zycze:tak:

ragazza dzieki za goscine, mam nadzieje ze jeszcze sie spotkamy
emilka,agnieszka,justyna milo bylo was poznac,
a tak wogole to jestem dzis na maxa wku..zdenerwowana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mialam dzis juz ostatni skan no i dalej nie wiem co mam:no: wiec nie pozostaje mi nic innego niz kupic kilka bialych spioszkow i niezbednych ubranek a dopiero po porodzie ewentualnie dokupic pozostale:crazy: ale potwierdzilo sie ze pomiary dziecka sa praktycznie wszystkie powyzej przecietnej i ze dzidzia bedzie duza.
wogole w szpitalu zeszlo nam dzies prawie 3 godziny,Kornelka plakala bo przyszla jej pora spania wiec odstawiala cyrki
oki koncze bo mezus juy marudzi ze mam do niego przyjsc

hej :)
Widzę, że spotkanie się udało. Ja byłam dzisiaj u położnej, no i raczej wszystko jest w porządku, z resztą Mały taki ruchliwy, że chyba nie może być inaczej :p
W 26tyg podobno mam mieć jakieś badanie na cukrzycę, ale nie wiem o co dokładnie chodzi, gdzie to robią, zapomniałam się wypytać..
M0205 - Będziesz miała niespodziankę:p Ja miałam dopiero jeden skan, no i raczej nie wiem czy będe miała kolejny, położna niczego nie wspominała
Miłego wieczoru

Cześć dziewczynki:)

U nas bez zmian.

Mała śpi więc napisać mogę.

Fajnie, że organizujecie spotkania, a ja jestem trochę uwiązana z małą. Co 3 godziny muszę pokarm ściągać a z nią zanim się wybiorę to już wracać muszę:p

Wredotka - badania są w BRI. Musisz być na czczo, pobiorą Ci krew dadzą coś do wypicia i za 2 godziny znów pobiorą krew.

Mo2 - szkoda, że się nie dowiedziałaś czy to chłopiec, czy dziewczynka:) No, ale będzie niespodzianka.

Eh muszę zmykać, bo królewna wstała.

reklama
Emilka ja też chętna na spotkanie tylko zależy kiedy?
m025...a właśnie miałam pisac czy już w końcu wiesz a tu znowu nic nie wiadomo:baffled:.
Wredotka
ja miałam badanie na cukrzyce ale w Pl jak byłam w pierwszej ciąży ale w drugiej ciąży w Uk oczywiście nikt się nie pofatygował żeby mi wykonac to badanie:baffled:.
A mój Krystian nim zasnął wyznał mi że kolega z przedszkola ma dziewczynę i że ją niby dzisiaj widział:confused:.A ja na to a ty chcesz miec ?A on tak:szok:.Pózniej się zmieszał i stwierdził że jest śpiący:eek:.Ale jaja.

Do góry