reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hejka:-):-):-):-)
Jestem jestem Graziulko ty moja:-)Odzywam sie dopiero teraz bo ledwo w piątek wróciłam, to na wekeend do pracy:tak:Śliczne te Twoje maleństwo:-):-):-)
Żanetka Naj..Najlepszego dla Krecika:-):-):-):-):-)
M0205 oczywiscie Najlepsze zyczonka dla Gwiazdeczki:-):-):-):-)
Ragazza Ja równiez bym chetnie dołączyła:zawstydzona/y:

Sorki dziewczynki ale jutro coś wiecej naskrobie oki buzolki i do juterka

reklama
Czesc Babeczki:-)

My wlasnie odpoczywamy po obiadku i zaraz jakas kawke trzeba wypic no ale najpierw musialam sie odezwac tutaj:-p

Jstysiak Witaj:tak: Nie ma chyba nic gorszego jak zaraz po urlopie wrocic do pracy co?:-p Fajnie ze jutro dolaczysz do Nas:tak:
Graziul ale masz super supermena:-D Slodziutki jest:tak:
Zanetka nie martw sie juz niedlugo przytulisz swoja ksiezniczke:tak: Juz duzo Ci nie zostalo:tak:
Ragazza no to teraz skoro masz juz autko to zmusisz sie do jezdzenia ja tez na poczatku sie balam jak miala wsiasc w auto ale teraz juz smigam sama:tak: (ale w dalekie trasy sie nie wybieram:-D)
Emilka super ze jutro tez bedziesz:tak: dobrze jest wiedziec z kim sie pisze:-D:-D
Ania nie zazdroszcze remontu, fajnie jest miec wszystko pieknie ladnie ale najgorszy jest ten remont ehh:tak:

No i nie wiem juz co pisac:confused:
Aaaa Ragazza ja tez moge byc troszke wczesniej tak ok 11;30:tak:
Sylwiam dzieki za namiary na la senza:tak: Dzis bylismy i w koncu dobrali mi odpowiedni stanik i jestem z tego powodu very happy:tak::tak: Nie wspomne juz ze ja zawsze myslalam ze mam rozmiar 36 ale Pani zmierzyla ze powinnam miec max 34:szok: I odrazu lepiej stanik wyglada na piersiach:tak: a o miseczce nie wspomne bo tyle co my sie z ta babke nasmialysmy i namierzylysmy stanikow to szkoda gadac:szok:
Dobra Spadam juz bo wzywaja mnie :tak:

Hej laseczki ja tylko tak przelotem bo chłopaki strasznie się nudzą bo muszą siedziec w jednym pokoju bo mój mąż tapetuje przedpokój więc nie mogą się kręcic:baffled:.A strasznie ich korci żeby uciec i zobaczyc co tata tam robi:sorry2:.
Ragazza ja już Ci kiedyś pisałam że mi pasuje wcześniejsza godzina:tak:.Więc jeśli to nie problem to my z Olim będziemy przed 11:sorry2:.Jeśli to za wcześnie dla Ciebie to pisz śmiało:zawstydzona/y::tak:.
m02..niestety nie pomogę bo my dzisiaj uziemieni :no:.
Jstysiak witam:tak:;-).
Graziulxxx mały piękny i te ubranko super:tak::-D.
Gaba i co masz już jakieś przedszkole na oku?A tak z ciekawości jak Ci się mieszka na bd3?
Aniu1812 remontu to Ci zdecydowanie nie zazdroszczę :no:.

Ja tylko od siebie dodam - wpadajcie kiedy chcecie :-) Ja juz sobie dla nas caly dzien zarezerwowalam wiec nie stresujecie sie i czy wczesniej czy pozniej to nie ma znaczenia!!!! :-)

Witam:-)
kasia8118 co do przedszkola znalazłam jedno w pobliżu muszę jeszcze się dowiedzieć co i jak:-),a co do mieszkania na Bd3:-)hmm w sumie domek spoko,narazie mam niekończący sie remont już mam tego dość,na szczęscie nie ja remontuje tylko Landlord:-) ale ja muszę sprzątać:-(,przeszkadza mi tylko to ze daleko do centrum,ale jak jest cieplutko to spacerki nam wychodzą na dobre :-)

Czesc

RAGAZZA-mnie niestety nie bedzie,zadzwonili dzisiaj z accenta ze przyjada naprawic nam ten wiatrak w lazience.Wiec cekam na nich .Przepraszam ,mam nadzieje ze nastepnym razem uda nam sie spotakc i poznac

Ja tylko wpadlam zyczyc udanego spotkanka u Ragazzy:tak: no i zaluje ze mnie nie bedzie,ale dla mnie to jesz za wczesnie po cc taka wyprawa z dwojka maluchow,gdzie trzeba pchac wozek pod gore i ciagnac mala za soba:tak:;-) ale juz niedlugo...:tak::-p
Nocka byla fatalna,maly budzil sie standard 2 razy na amam,a potem juz ok 5 wogole nie chcial spac tylko marudzil:szok::szok::szok: Polozna byla go zwazyc i piekinie przybiera prawie 3400 wazy :happy::happy:

dobry:-)
wszystkie sie kaekuje u Ragazzy:-:)-(ja w sumie moglam sie wybrac tez ,ale jakos ciezko mi sie ruszuc,jeszcze pewnie 2 busami bym musiala sie tluc,wiec darowalam sobie ta eskapade:-)po poludniu moze wybierzemy sie po adidasy dla mlodego,ale autem to juz co innego.
jstysiak-witaj kochana po urlopie,czas wrocic do rzeczywistosci:tak:
kasia8118-dobrze ze Twoj maz chociaz nie marudzi jak ma cos zrobic,bo ja mojego juz mecze o nastepne malowanie tym razem w salonie,ale nie wiem kiedy to nastapi:-Don twierdzi ze czysto jest:szok:
agaam-super,ze udalo ci sie dobrac stanik,ja jestem bardzo zadowolona tez z la senzy,kurcze kupilam sobie kiedys w junction 32 chyba z 5 stanikow tam po 5 fuli za sztuke:szok::-) i non stop prawie w nich smigam i wcale sie nie niszcza:tak:
ragazza-super,ze masz juz autko:tak:ale jak mowisz ze twoj 2002 to stary wypust,to nasz jest złomek:-D:-Dteraz tylko musisz sie przelamac,ja tez w koncu musze sie za to zabrac,ale ja musze do nauki jazdy,bo wole zaplacic niz z moim jezdzic:-D
graziul-jeszcze raz napisze ze maluski jest slidziutki jak pączuszek:-)a jak spi w nocy??lepiej??
powiem wam,ze mam tak popuchniete konczyny:-Ddole i gorne ze masakra jakas!!jak kazda nastepna ciaza ma byc gorsza od poprzedniej to ja juz dziekuje,zawsze chcialam miec 3 dzieci,ale chyba sobie odpuszcze.

hej hej mam moja biedroneczka na brzuchu i nie mam okularow ale chyba podolam napisaniu kilku zdan .W pt bylismy z Jasmina w szpitalu i wieczorem dzwoni babka ze niestety trzeba wrocic ,i czy moge to zrobic jeszcze dzis .Niestety nie moglam pojechalismy w sobote i co sie okazalo ,ze w pt pobrali za malo krwi :wściekła/y:,a my juz cali w stresie o co chodzi.No ale nie ma tego zlego... zoltaczkitez juz nie ma .Siedzimy w domu z powodu pogody :-:)wściekła/y:.
zaneta -juz blizej niz dalej ,nawet jak bys miala przenosic :-D.Pewnie masz teraz fajnie z mama -zazdroszcze :tak:.
graziul -Eryczek sliczny ,moja Jasmina to taka opuchnieta byla ,ze nawet jej zdj.nie chcialam robic :zawstydzona/y::-D.
Koncze bo mi niewygodnie i musze wytezac wzrok czy poprawnie pisze

reklama
Hej :-)

Juz po odwiedzinach :-) Fajnie bylo, tylko krotko. Super, ze w koncu bede wiedziala z kim pisze.:-) Szkoda, ze Graziul, Zaneta, Renuska i Doris nie przybyly, ale mam nadzieje, ze nadrobimy. :-) Dobra spadam obiadek robic, bo K z pracy niedlugo przybedzie, a tu oprocz muffinek co zostaly, nic nie ma. :-)

Ostatnia edycja:
Do góry