reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hejka:-):-):-):-)
Jestem jestem Graziulko ty moja:-)Odzywam sie dopiero teraz bo ledwo w piątek wróciłam, to na wekeend do pracy:tak:Śliczne te Twoje maleństwo:-):-):-)
Żanetka Naj..Najlepszego dla Krecika:-):-):-):-):-)
M0205 oczywiscie Najlepsze zyczonka dla Gwiazdeczki:-):-):-):-)
Ragazza Ja równiez bym chetnie dołączyła:zawstydzona/y:

Sorki dziewczynki ale jutro coś wiecej naskrobie oki buzolki i do juterka

reklama
Czesc Babeczki:-)

My wlasnie odpoczywamy po obiadku i zaraz jakas kawke trzeba wypic no ale najpierw musialam sie odezwac tutaj:-p

Jstysiak Witaj:tak: Nie ma chyba nic gorszego jak zaraz po urlopie wrocic do pracy co?:-p Fajnie ze jutro dolaczysz do Nas:tak:
Graziul ale masz super supermena:-D Slodziutki jest:tak:
Zanetka nie martw sie juz niedlugo przytulisz swoja ksiezniczke:tak: Juz duzo Ci nie zostalo:tak:
Ragazza no to teraz skoro masz juz autko to zmusisz sie do jezdzenia ja tez na poczatku sie balam jak miala wsiasc w auto ale teraz juz smigam sama:tak: (ale w dalekie trasy sie nie wybieram:-D)
Emilka super ze jutro tez bedziesz:tak: dobrze jest wiedziec z kim sie pisze:-D:-D
Ania nie zazdroszcze remontu, fajnie jest miec wszystko pieknie ladnie ale najgorszy jest ten remont ehh:tak:

No i nie wiem juz co pisac:confused:
Aaaa Ragazza ja tez moge byc troszke wczesniej tak ok 11;30:tak:
Sylwiam dzieki za namiary na la senza:tak: Dzis bylismy i w koncu dobrali mi odpowiedni stanik i jestem z tego powodu very happy:tak::tak: Nie wspomne juz ze ja zawsze myslalam ze mam rozmiar 36 ale Pani zmierzyla ze powinnam miec max 34:szok: I odrazu lepiej stanik wyglada na piersiach:tak: a o miseczce nie wspomne bo tyle co my sie z ta babke nasmialysmy i namierzylysmy stanikow to szkoda gadac:szok:
Dobra Spadam juz bo wzywaja mnie :tak:

Hej laseczki ja tylko tak przelotem bo chłopaki strasznie się nudzą bo muszą siedziec w jednym pokoju bo mój mąż tapetuje przedpokój więc nie mogą się kręcic:baffled:.A strasznie ich korci żeby uciec i zobaczyc co tata tam robi:sorry2:.
Ragazza ja już Ci kiedyś pisałam że mi pasuje wcześniejsza godzina:tak:.Więc jeśli to nie problem to my z Olim będziemy przed 11:sorry2:.Jeśli to za wcześnie dla Ciebie to pisz śmiało:zawstydzona/y::tak:.
m02..niestety nie pomogę bo my dzisiaj uziemieni :no:.
Jstysiak witam:tak:;-).
Graziulxxx mały piękny i te ubranko super:tak::-D.
Gaba i co masz już jakieś przedszkole na oku?A tak z ciekawości jak Ci się mieszka na bd3?
Aniu1812 remontu to Ci zdecydowanie nie zazdroszczę :no:.

Ja tylko od siebie dodam - wpadajcie kiedy chcecie :-) Ja juz sobie dla nas caly dzien zarezerwowalam wiec nie stresujecie sie i czy wczesniej czy pozniej to nie ma znaczenia!!!! :-)

Witam:-)
kasia8118 co do przedszkola znalazłam jedno w pobliżu muszę jeszcze się dowiedzieć co i jak:-),a co do mieszkania na Bd3:-)hmm w sumie domek spoko,narazie mam niekończący sie remont już mam tego dość,na szczęscie nie ja remontuje tylko Landlord:-) ale ja muszę sprzątać:-(,przeszkadza mi tylko to ze daleko do centrum,ale jak jest cieplutko to spacerki nam wychodzą na dobre :-)

Czesc

RAGAZZA-mnie niestety nie bedzie,zadzwonili dzisiaj z accenta ze przyjada naprawic nam ten wiatrak w lazience.Wiec cekam na nich .Przepraszam ,mam nadzieje ze nastepnym razem uda nam sie spotakc i poznac

Ja tylko wpadlam zyczyc udanego spotkanka u Ragazzy:tak: no i zaluje ze mnie nie bedzie,ale dla mnie to jesz za wczesnie po cc taka wyprawa z dwojka maluchow,gdzie trzeba pchac wozek pod gore i ciagnac mala za soba:tak:;-) ale juz niedlugo...:tak::-p
Nocka byla fatalna,maly budzil sie standard 2 razy na amam,a potem juz ok 5 wogole nie chcial spac tylko marudzil:szok::szok::szok: Polozna byla go zwazyc i piekinie przybiera prawie 3400 wazy :happy::happy:

dobry:-)
wszystkie sie kaekuje u Ragazzy:-:)-(ja w sumie moglam sie wybrac tez ,ale jakos ciezko mi sie ruszuc,jeszcze pewnie 2 busami bym musiala sie tluc,wiec darowalam sobie ta eskapade:-)po poludniu moze wybierzemy sie po adidasy dla mlodego,ale autem to juz co innego.
jstysiak-witaj kochana po urlopie,czas wrocic do rzeczywistosci:tak:
kasia8118-dobrze ze Twoj maz chociaz nie marudzi jak ma cos zrobic,bo ja mojego juz mecze o nastepne malowanie tym razem w salonie,ale nie wiem kiedy to nastapi:-Don twierdzi ze czysto jest:szok:
agaam-super,ze udalo ci sie dobrac stanik,ja jestem bardzo zadowolona tez z la senzy,kurcze kupilam sobie kiedys w junction 32 chyba z 5 stanikow tam po 5 fuli za sztuke:szok::-) i non stop prawie w nich smigam i wcale sie nie niszcza:tak:
ragazza-super,ze masz juz autko:tak:ale jak mowisz ze twoj 2002 to stary wypust,to nasz jest złomek:-D:-Dteraz tylko musisz sie przelamac,ja tez w koncu musze sie za to zabrac,ale ja musze do nauki jazdy,bo wole zaplacic niz z moim jezdzic:-D
graziul-jeszcze raz napisze ze maluski jest slidziutki jak pączuszek:-)a jak spi w nocy??lepiej??
powiem wam,ze mam tak popuchniete konczyny:-Ddole i gorne ze masakra jakas!!jak kazda nastepna ciaza ma byc gorsza od poprzedniej to ja juz dziekuje,zawsze chcialam miec 3 dzieci,ale chyba sobie odpuszcze.

hej hej mam moja biedroneczka na brzuchu i nie mam okularow ale chyba podolam napisaniu kilku zdan .W pt bylismy z Jasmina w szpitalu i wieczorem dzwoni babka ze niestety trzeba wrocic ,i czy moge to zrobic jeszcze dzis .Niestety nie moglam pojechalismy w sobote i co sie okazalo ,ze w pt pobrali za malo krwi :wściekła/y:,a my juz cali w stresie o co chodzi.No ale nie ma tego zlego... zoltaczkitez juz nie ma .Siedzimy w domu z powodu pogody :-:)wściekła/y:.
zaneta -juz blizej niz dalej ,nawet jak bys miala przenosic :-D.Pewnie masz teraz fajnie z mama -zazdroszcze :tak:.
graziul -Eryczek sliczny ,moja Jasmina to taka opuchnieta byla ,ze nawet jej zdj.nie chcialam robic :zawstydzona/y::-D.
Koncze bo mi niewygodnie i musze wytezac wzrok czy poprawnie pisze

reklama
Hej :-)

Juz po odwiedzinach :-) Fajnie bylo, tylko krotko. Super, ze w koncu bede wiedziala z kim pisze.:-) Szkoda, ze Graziul, Zaneta, Renuska i Doris nie przybyly, ale mam nadzieje, ze nadrobimy. :-) Dobra spadam obiadek robic, bo K z pracy niedlugo przybedzie, a tu oprocz muffinek co zostaly, nic nie ma. :-)

Ostatnia edycja:
Do góry