reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czesc:-)
Ale nudyyyy i widze ze nie tylko u mnie:-p
My bylysmy dzis na play grupie i ciesze sie ze w koncu sie ruszylysmy bo tak to pewnie dalej bysmy gnily w lozku:-D tak jak wczoraj calutki dzien w lozeczku:zawstydzona/y::-D

Graziul gratulacje dla Natalki zdolna z niej dziewczynka ale glownie to pewnie Twoja zasluga:tak: Wiec gratulacje dla Was obydwu:tak::tak:
Kasia przerabane z tym remontem bo nawet czlowiek nie moze sobie za bardzo nic zaplanowac, zamiast siedziec od rana do popoludnia to juz dawno by skonczyli a ze oni pracuja jak chca to tak to sie ciagnie:baffled: ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:-p juz niedlugo wszystko bedzie elegancko wykonczone:tak:
Tynia no ja niestety autobusem sie nie wybieram:tak: tzn jak dla mnie to dobrze:-D wsiadam w auto pod domem i zawoze dupke na miejsce:-p:-p
Zanetka a co tam u Ciebie jeszcze 2w1?? :-)
Sylwiam ja popieram moze jak zaczniemy czesciej sie widywac tzn organizowac spotkania to cos sie ruszy albo moze poprostu jak nadejdzie wiosna to kazda z nas naladuje akumulatory bo przez ta pogode to naprawde nic sie nie chce:no:

Laski mam do Was pytanie a w zasadzie to dwa:-p
Pierwsze: Od kilku dni zauwazylam na oku gornej powiece i pod okiem ze mam strasznie sucha skore wrecz z rana moge ja platami sciagac do tego swedzi troszke:baffled:macie moze jakis sposob na to bo do lekarza jeszcze sie nie wybralam wolalam Was najpierw spytac moze tez ktoras z Was tak miala:confused:
Drugie: Znacie moze jakis sklep z biustonoszami gdzie mozna isc i poprosic babke o dobor DOBREGO stanika bo juz mnie szlak trafia z tymi moimi stanikami w Pl robilam sobie na wymiar u gorseciarki ale juz nie jest taki dobry jak byl pol roku temu:baffled: moje balony non stop sie zmieniaja i nigdzie nie moge dobrac odpowiedniego stanika a bardzo mi na tym zalezy:tak:
Z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi:-D

Dobra a teraz uciekam smazyc placuszki z jablkami:tak::tak:

reklama
hejka
nie bede smecic i owiem tyle ze ledwo laze i powłocze kulosami:-D:szok:wszystko mnie boli!!!pachwiny,plecy ,i cale moje wnetrznosci:szok::szok:boze z pawciem ciaza byla poprostu wspaniala a teraz tylko czekam i iczekam i modle sie zeby nie bylo tak jak pisala graziul,ze miesiac tak chodzila:szok::szok:wczoraj wyrbalam sie nawet na zakupy do miasta i dzisiaj do tesco,zeby cos sie moze ruszylo,w domy tance odwalam ostatkiem sil i przysiady,ale dupa blada:-D:-D
kasia8118-wspolczuje ci z tym remontem,czlowiek czeka na nich uwiazany w domu,a oni w kulki leca:wściekła/y:
graziul-matko swieta,to twoj chyba chce ci kino w domu urzadzic jak chce wiekszy tv!!:-D:-Dbedziemy na seanse przychodzic:-D:-Dsuper ze Nati taka bystra,moj od poniedzialku ma terror nocnikowy:-)ale dzisiaj sam zawolal kupe i po pol godzinnym siedzeniu zrobil:szok:
ragazza-a jak tam sprawy z praca??zdradzisz nam w koncu to czego nie chcialas zapeszac??:zawstydzona/y:;-):-)ja bym z checia wpadla,ale moze lepiej sie wstrzymam:tak:
dobra spadam troszke sie poruszac:tak::-D

CZESC

KASIA8118-jakos dlugo u Was robia ten remont,ale przynajmniej bedziesz miala ladnie i czysto

ZANETA-no to ustala akcja u Ciebie....ciekawe na jak dlugo

GRAZIUL-gratki dla Natki,zdolna dziewczynka,super.

AGAAM-ja tez ostatnio mialam sucha skore pod okiem,i u mnie pomoglo zwykly krem,ale duzo go nakladalam i pare razy w ciagu dnia.Tylko ze mnie to nie swedzialo.
A co do stanika ,to wiem ze Sylwia kiedys mowila ze w LA SANZA dobieraja staniki

Hej:-)
Moja gwiazda dzisiaj stranie marudna od rana była a teraz śpi już 3 godziny, ciekawe czy ją cos nie rozkłada.
Na dworzu szaro buro i do tego wieje, masakraaaaa:angry: Mnie chyba przewialo z lewej strony bo mam zapalenie spojówek i ucho mnie boli. Narazie tak raz boli raz nie i mam nadzieję, że nie rozkręci się juz bardziej bo chyba umrę:-(

Graziul masz super zdolną córcię, gratulacje:-) Ja też chetnie posłałabym Olivię wcześniej do przedszkola jakby takie było, przynajmniej szybciej angielskiego się nauczy:tak:
Żaneta oj nie życze Ci żebys musiała termin jeszcze przenosić ale potwierdza się teoria że dzieci sobie wychodzą kiedy chcą a nam nic do tego:-D Może tak jak u Renuski siostrzyczka wyskoczy w dniu urodzin brata:confused:
Agaam no ja kupowałam w la sanza. babka zmierzyła mi obwód i potem donosiła różne staniki i dobierała. Gorseciarka to może nie jest ale zawsze jest łatwiej dobrać bo przynajmniej nie musisz co chwile się ubierać i wybierac kolejne. No i one to chyba się znają jakie biustonosze na jakie cycki;-)
Tak sobie jeszcze myślałam z tym Waszym fotografem żebyś może pośpieszyla się z decyzją bo może się okazać że nie będzie wolnych terminów.

Witam
Wszystkie mamy z Bradford,jestem nowa:-) może któraś z mam odpowiedziała by mi na parę pytań.Może ktoś z okolicy BD3:-) to mój numer gg 3874595

Hej dziewczynki :-)

Wczoraj nic nie pisalam bo cos mi sie z lapkiem dziewnego dzialo. Siedzialam z rana na necie i w pewnym moimencie zaczely jakies paski na ekranie latac i do tego ten dzwiek - jakby kilka roznych piskow na raz. Nie moglam go wylaczyc. Masakra. Myslalam ze wybuchnie czy cos. Szybko ucieklam z pokoju z Lenka i zadzwoanilam po sasiada, ten przylecial i tez sie wystrachal niezle,ale wyjal baterie i wylaczyl go jakos. Po jakims czasie go wlaczyl znowu i wszystko normalnie niby, ale i tak boje sie juz tego lapotopa. Kiedys lasce u mnie w pracy wybuchl na kolanach. :szok::angry: No i dlatego do Was nie pisalam, bo sie balam go uzywac. Dopiero K jak przyszedl z pracy to go poogladal i niby ok.

Co do spotkanka u mnie - juz sie pogubilam i nie wiem czy wszystkie macie adres, jak cos to piszcie na priva i podesle. Mam nadzieje, ze przybedziecie licznie :-):-D Acha, a ta godzina 11 to tak mniej wiecej, wpadajcie ciut pozniej czy wczesniej - jak wam pasuje. :-)

Zaneta - wczoraj dopiero sie dowiedzialam co i jak z praca. Nie mowilam wczesniej bo nie chcialam zapeszac, nie wiedzialam czy u mnie w pracy sie zgodza na tak duze zmiany. Ale teraz juz moge powiedziec. A wiec to bylo tak::-D Moja menadzerka wymyslila, ze jesli nie chce dawac Lenki do childminderki to moze sprobowalabym zmienic zmiane calkowicie, zeby pracowac dopiero wtedy jak K wraca do domu. Pomyslalam ze to dobry pomysl bo i Lenka bedzie z mama caly dzien , i my nie bedziemy musieli placic za opiekunke. Zlozylam podanie zeby zmienili mi godziny pn-pt od 18.30 do 24.30. I zgodzili sie! :tak: Bardzo sie ciesze - jedyny minus to ze z K bedziemy sie w sumie tylko w weekendy widywac. Ale za to Lenka bedzie pod moja opieka. Ja tez nie bede miala tragedii, bo wyspie sie po pracy do rana, a potem jakis spacerek, obiad ugotuje. Najgorsze jest to, ze musze zaczac jezdzic autem. :szok::angry: 7 lat za kolkiem nie siedzialam,a jak siedzialam to i tak sie od kraweznikow odbijalam. Taki ze mnie kierowca jak.... :dry: K juz szuka auta w automacie i moze pojedzie ze mna pare razy. Musze zaczac jezdzic niestety. Zycie mnie zmusilo.:-(

Gaba - witam serdecznie. Jak masz jakies pytania to pisz na priva albo na forum - wiekszosc z nas juz tu pare ladnych lat mieszka i sie troszke orientujemy, wiec a nuz bedziemy mogly pomoc. :-)

Ostatnia edycja:
Witam,
czy któraś z mam orientuje się gdzie na Bd3 jest przedszkole,chciałabym zapisać moje dzieciaki bo w domu umierają z nudów :-)

Witam kobiety

U nas obecnie nuda rozyczka przeszla mnie i starszemu synkowi a maly dalej w barwach wojennych:-D Starszy za zgoda lekarza poszedl dzisiaj do szkoly. asinka_z dzieki za pomoc w szkole jestem ogromnie wdzieczna.
Maly marudny dzisiaj sie zrobil ze szok. Ale od poniedzialku wracam do pracy z malym posiedzi babysitter babeczka kolo 50 lat. Super referencje miala od poprzednich rodzin. A tak to nic sie kompletnie nie dzieje pogoda ladna a ja z malym w domu siedze. Mezus do pracy pojechal zadowolony a ja znowu sama w domu. Dobra nie bede sie wam wyzalac znikam obiad gotowac papa

kurde dodałam posta i mi nie dodało a tyle pisałam .... i odnowa muszę pisać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no witajcie kochane piękna pogoda dziś a moja natalka znowu chora ma katar i kaszel sama nie wiem co jej podawać:-:)szok: mam calpol to jej daje i kropie nosek ,ragazza witaj kochana super ze w pracy poszli ci na renke na ja juz nie długo bende miała ten sam problem :szok:ale tez bendziemy się chyba wymieniać :-:)tak:a z tą jazda to dobrze bo ja tez bende się musiała wziąć za to :biggrin2:zycie mnie jeszcze ni zmusiło :-D gaba witaj na forum co do przedszkola na bd3 nie pomoge sorki...:zawstydzona/y: kasia8118 Kochana współczuje remontu:szok::wściekła/y:a pogoń tych pracowników :biggrin2::biggrin2:;-) zanetabd7 ty lalunia to uważaj na siebie i sie oszczędzaj :nerd: agaam smaruj to tustym kremem może coś to da :szok:a do stanika to nie pomogę trzeba do polski :no::angry: oki laleczki uciekam bo lalunia marudzi .....:szok:

reklama
Czesc:-)

Ja mam dzisiaj przymusowe wolne od gotowania bo sa robotnicy na naszej ulicy wymieniaja jakies rury czy cos tam innego kombinuja no i powiedzieli ze nie mozna uzywac gazu:tak:
A ja specjalnie rano szlam do slepu po produkty na obiad:confused: ale chociaz spacerek zaliczylysmy z niunka:tak::tak:

Sylwiam a ten slep jest tu gdzies w Bradford? Bo w weekend bede musiala sie wybrac:tak: Aha co do fotografa i kamerzysty to do konca tygodnia musimy ise zdecydowac zeby pozniej faktycznie nie bylo nie milej niespodzianki;-)
myszka dobrze ze juz z wiekszoscia lepiej:tak: Zdrowka dla Malego:tak:
Gaba1980 Witaj:tak: Ja niestety nie orientuje sie w tamtych rejonach:-(
Ragazza dobrze ze nic sie nie stalo jak ten komputer nawalil ja pewnie tez bym uciekla z pokoju jak nie z domu:-D Fajnie ze udao Ci sie zaltwic z praca tak jak chcialas:tak:
Zaneta zycze Ci zebys nie przenosila bo domyslam sie co wtedy kobieta musi czuc:baffled: W zasadzie to malutka moze juz wychodzic:tak:;-)
Doris dzieki za odpowiedz w sprawie oka ale postanowilam sie wybrac do lekarza bo wyglada to co raz gorzej no ale niestety na dzis sie juz nie zalapalam:-( Jutro z rana musze zadzwonic i sie umowic:tak: A krem nakladam tez caly czas:tak:

Ok uciekam do mojej gwiazdeczki no i jakas kawke trzeba zapodac bo dzis sie nie wyspalam i oczy mi sie same zamykaja:tak:
Do spisania Paaaaa

Do góry