reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hejjj:-)
Witam sie po krotkiej przerwie:tak: Mielismy gosci i dlatego tez sie nie odzywalam no ale niestety co dobre szybko sie konczy no i moj pojechal juz na lotnisko odwiezc kuzynki:-( A bylo tak wesolo przez kilka dni:tak:
Ale pocieszam sie ze tak marzec kwiecien znow bedziemy mieli rodzinke bo moj brat z zonka sie zapowiedzieli:tak::tak: Takze juz odliczam dni:tak:
Pozwiedzalismy troche z dziewczynami i ja bardzo odpoczela bo mialam niemal calodobowa opieke nad Vicky:-D

Ragazza ja chetna na spotkanko:tak: Poniedzialek mi odpowiada wiec poprosze o adres:tak:
Zaneta Jejku ale sie denerwowalam jak czytalam Twoje posty (ale emocji dostarczalas:-D) a tu dalej nic:-p Teraz juz moze Malutka wychodzic skoro mamusia dotarla:tak:
myszka no to ladnie sie u Was porobilo:no: Ja tez nigdy nie przechodzilam zadnych tego typu chorob:no: i mam nadzieje ze juz nie podlapie:sorry2:
Kasia wspolczuje balaganu, ale juz chyba b;llizej niz dalej wiec chociaz tyle dobrego:-p Moja Vicky tez wczoraj wyspala sie po 2godz snu:sorry2: poszla spac o 19 a o 21 byla juz wyspana i troche trwalo zanim znow zasnela:tak:
Graziul ja tez nie znam nikogo kto chcialby telewizor:no: Ale Eryczek to maly glodomorek widze:tak: A jak siostrzyczka dba o braciszka??

Kurcze skonczyl mi sie podglad i nie wiem co dalej napisac:sorry2:
Teraz bede na bierzaco wiec nikogo nie bede pomijac:-p
Milego dnia zycze kolezanki drogie:tak:

hej babeczki:-)
Ja dzisiaj zaliczylam spacerek z dzieciaczkami do B&M,mrozno dosc bylo ale bylismy dobrze zapatuleni-wiec warto bylo sie przewietrzyc i zlapac swiezego powietrza:tak:
Od jutra musze"kwitnac" po przychodza jesz midwife i HV.
AGAAM-fajnie ,ze sie odezwalas ,bo tez sie zastanawialam co u WAs:baffled: Myslalam ze moze mala chora znow:tak::-(A Natalke w sumie Eryk jakos specjalnie nie obchodzi:no:;-):-D .Na spacerze pomaga wozek pchac,ale nie chce narazie do niego siadac:no: Smoczki tylko bierze jego i fotelik samochodowy okupuje:tak: Wczoraj zasnela na nim -nawet nie wiedzielismy kiedy:szok:;-):-D Ona ma swoje ulubione zajecia-grzebanie po moim laptopie:crazy::crazy::crazy:
ZANETA-ja nie chce cie wlasnie dolowac ale tak jak RAGAZZA napisala,ja tez rodzilam Nati kilka razy w ciagu ostat miesiaca i wsz ustawalo:tak: a naprawde dop urodz 14 dni po terminie:szok::szok: oby u Ciebie bylo inaczej:tak: A Tv sprzedajemy bo moj A.chce wiekszy i 3D-faceci i te ich gadzety:szok::szok::baffled:
RENUSKA-co z Wami dziewczynki????
KASIA-wspolczuje tego remontu,ale to zawsze tak jest ,kupa balaganu i stresu ,zeby w koncu bylo pieknie,a na efekty napewno warto poczekac:tak::tak:
No i juz musze uciekac,bo maly sie kreci ,bedzie karmienie i jesz Lagune musze usmazyc
milego popoludnia zycze

hej dziewczyny
graziul to ja dzis do ciebie pisalam:-)
ragazza z checia bym cie poznala ale akurat w poniedzilalek mam skan i polozna w shipley wiec ciezko mi bedzie wszystko ogarnac
odezwe sie jutro bo mezus akurat przyszedl z pracy i musze obiadzik podac

Hej Kobietki:-)

Ja długo się nie odzywałam ale jakoś nie chciało mi się w klawiaturę klepać zresztą nawet nie było specjalnie o czym:zawstydzona/y:
Chyba właśnie musimy częściej organizowac spotkania to i forum się rozkręci:tak:

Ragazza ja też chętnie przyjadę z moją trzódką ale byłabym dopiero po 12 bo o 11.40 odbieram Marcela z przedszkola. Poproszę o adresik:-)

Graziul na pewno z czasem się wszystko ułoży i Eryczek ureguluje sobie pory karmienia:-)

Myszka współczuję choroby:-( Ale dobrze, że teraz ją złapaliście a nie jak np.byłaś w ciąży bo podobno to paskudztwo może być bardzo niebezpieczne dla ciężarnej.

No i to było na tyle z mojej weny:(

Czesc:-)

U nas tez wielka nuda:-(
Nie wiem czemu,ale nie moge wstawic buziek .

RAGAZZA-ja tez moge Cie odwiedzic ,ale ja bede tak jak Sylwia,bo moj David tez bedzie w przedszkolu

ZANETA-mama jest,to teraz mozesz spokojnie rodzic

GRAZIUL-szkoda ze tak pozno sprzedajecie tv,jakbys miesiac temu napisala to bym pewnie sie do Ciebie zglosila.

MYSZKA...-ja sie jeszcze z Toba nie przywitalam.Witaj ,widze ze tez masz synka Kubusia i sa w podobnym wieku

hello babeczki:-)
U nas nic w sumie ciekawego sie nie dzieje:no:
Nati w koncu zdrowa,ja jesz troszke pokasluje:tak:
Maluszek rosnie,dzis mi go zbudzily kilka razy "babska" z przychodni:wściekła/y:potem nie mogl biedny usnac:-(
Hv byla zachwycona Natalka ,tym jak pieknie liczy po ang do 10 i spiewa caly alfabet ,zna ksztalty figur geometrycznych i kolory:happy2::happy2: Stwierdzila ze mamy malego geniusza w domu;-):-D I ze powinnismy byc z niej bardzo dumni:tak::-):-p
Dala mi tez namiar na jakies nursery gdzie mozna dac dziecko juz od 2 lat bezplatnie,ponoc sporo dzieciaczkow z Estern Europe tez tam chodzi(angielskojezyczne)bo mowi ze to zal Nati trzymac w domu kolejny rok az pojdzie do normalnego nursery.
Bede dzwonic tam ,od wiosny moglaby pojsc:tak::happy2:
No nic zmykam obiadek grzac,pappapapaaaa

no witajcie kobietki ragazza no ja myślę ze też mogę wpaść tylko podaj adresik i zobaczę czy daleko !!:-):-):-) wredotka nie wiem czy doszła ci wiadomoś ??? ja mieszkam w shipley no jak myśmy sie wprowadzali to troszke musieliśmy po remontować mieszkanie a tamte w bradford to nie mam pojęcia jakie ma;-):-)!!!!!!!graziul ja tez niewiem kto by chciał telewizor ja juz mam starczy!!!!:szok::szok:

czesc wszystkim ale pustki tutaj pogoda do niczego wiec nie ma jaknawet wyrwac sie z domku
graziul to powinnas byc dumna i z pewnoscia jestes ze macie malego geniusza w domku
ktora bedzie sie wybierala autobusem do ragazzy ?????????????
zaneta a co z toba ??????????

reklama
Hej laseczki u nas też nudy.Żaden robotnik się dzisiaj nie pojawił więc mam cisze szkoda że jeszcze robota nieskończona :dry:.
Graziulxxx a gdzie w Bradford są przedszkola od 2 lat?Masz jakieś adresy?
tynia i wiki ja może będę jechała autobusem jeszcze nie wiem nic na 100% bo w sumie to nie wiem czy robotnicy uwiną się z remontem do poniedziałku:sorry2:.
ragzza mam do Ciebie stosunkowo blisko jakieś 15minut samochodem:tak:.Szkoda tylko że nie jestem zmotoryzowana :-D.
myszka a Ty jesteś na zwolnieniu lekarskim?

Do góry