reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasiunia i Asiunia- witam. Ja tez nowa jestem. Ciesze sie ze pomoglam w podjeciu decyzji o zapisaniu sie
Maz mi dzisiaj uspil Szymonka wiec mialam dluzszy wieczor
Jutro rano wyjezdzam i wroce w niedziele wieczorem. Mam nadzieje ze chociaz jeden dzien pogoda mi dopisze
Kasia8118- widze szlaczki i zdjecie- szybka jestes:szok:
Niunka- a ty kiedy jedziesz do Polski??//
Ja tez jestem bardzo chetna na spotkanie. Oby tylko pogoda byla lepsza tzn bylo troche cieplej
Myszavik- hallllllllllooooooooooooo
Do niedzieli

AMPAR3-Ty wyjezdzasz do Blacpoool??Bo cos wspominalas:-)Jak tak to napisz potwm jak tam bylo,chodzi mi o jakis hotele,czy b&b i jak tam wychodzi cenowo.Bo moj Kuba tez strasznie chce jechac nad morze a szczegolnie do Blackpool ta ta karuzele,a tam zeby pojechac i nad morze i na karuzele to wlasnie trzeba jechac na weekend.Ale tam zawsze tak wiejjeeeeeeeeee:baffled:Milej wycieczki:-)
kasia8118-a co sie stalo ,ze ty pierwsza nie piszesz przy porannej kawce:-):-):-p;-);-)ha ha ha przegonilam cie:-)

SYLWIA- ja tak naprawde to tez mam czesto te nudy i w wekendy i w tygodnu.Ale na szczescie mieszkam blisko Niuni i chodzimy na spacery tak czesto jak tylko sie da!!(na bd 10)

Ja na szczęście mam Dorotę, Myszavik i Asiunie blisko więc zawsze z nimi się moż na spotkac. Ale weekendy niestety wszystkie albo wpracay albo do mężów się przytulają i mają mnie gdzieś:-p.
Mój mąż właśnie przed chwilą wyszedł do pracy. Jeszcze tylko jedyne 12 godzin i będzie spowrotem:-p;-)

Sylwie.m co się stało że tyle dzisiaj piszesz:tak:.Chyba pierwszy raz widzę tyle razy dziennie.Fajnie:-D!Idę spac bo facet marudzi.

No właśnie Tobie komp nawalał więc ja chciałam Twoją tradycję podtrzymac, żeby na forum smutno nie było:tak:;-)

Ampar udanego weekendu Ci życzę i oby pogoda Wam dopisała. Jak wrócisz to może jakimś zdjęciem się pochwalisz:blink:

Doris:rolleyes::oo::elvis::errr: co u Ciebie??

Doris 78 nie masz co się matrtwic ja czy cham tu z boczku i lukam co napiszecie z rana.Zaglądałam tu o 7,ale była cisza i nie miałam natchnienia żeby pisac.Kawki dzisiaj nie wypije bo mąż wypił całe mleko z rana przed praca, a bez mleka to nie kawa:wściekła/y:!Amper przyjemnego wypoczynku :tak:nic o pogodzie nie wspominam bo liczę że sie nie sprawdzi.Kurcze mały szaleje już mu się coś nie podoba od rana:no:.

Dorota pod buźkami które masz po prawej stronie jest "więcej":-p Wystarczy kliknąc:tak:;-)

Tak sobie myśle że może na zakupy sobie pojadę:-D:-D:rofl2: Choc pewnie będzie dużo ludzi ale co tam, hmmm.

No nie dziewczyny przesadzacie troszkie z tym pisaniem :-D- nie nadazam za wami.:wściekła/y::-D
Kasiu8118- bardzo lade suwaczki:-).

Kobitki ja na spotkanko bardzo chetnie , zeby tylko bylo cieplo.
Ampar ja do polski jade 16 czerwca na dwa dni.

No i witam nowa kolezankie:-):-), pisz o wszystkim i o niczym wkoncu nalezysz do mamusiek z bradford.

Niedlugo to my chyba zalozymy jakies klub czy co tyle nas juz jest:-).
Moze ktoras nas policzy? Moze mi sie uda jak Szymon pojdzie spac.

Acha dziewczyny z tymi suwaczkami i zdjeciami to tak napoczatku tak jest ja tez nie umialam , a nawet teraz jak mam zmienic tylko fotkie to wszytsko mi sie zamzuje i zas musze od nowa wszystko wklejac.

Zaraz wkleje wam mojego rozrabiaka.

reklama
Niunka19-82 fotki rewelacja:-) pozdrawiam.I czekam na propozycje wspólnego spacerku z bobasami.Ja od wtorku mam czas od 13.15 daj znac czy Ci jakos pasuje żeby sie spotkac.Mój mały próbuje właśnie wsadzic drut od stanika do kontaktu.Pomocy:wściekła/y:!To demon nie dziecko1!

Do góry