reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc Wiola:-) Fajnie że do nas dołączyłaś:tak: Tutaj poznasz nie jedną mamusię:-)

Niunka fajnoskie zdjęcia, szczególnie to "miammmm":-)

Kasia 8118 przyjedź do mnie to ja pójdę z Toba na spacer:tak:;-)

A ja dalej się nuuuuudzę. Czekam aż mój szanowny Synek wstanie to na jakiś spacer wyruszymy:tak:

reklama
Wiaj WIOLA233 na forum!!!!A w jakim wieku jest twoja dzidzia???No i wkoncu kolejna dziewczynka dolaczyla do tego prawie meskigo dzieciecego grona:-):-)

Wiola233 witam serdecznie w naszym gronie :-) Fajnie że napisałaś :blink:Powiedz nam coś o sobie i o swoim maleństwie.Dziewczyny znowu mam ten sam problem co wczoraj chodzi mi o internet jeszcze parę minut i stracę cierpliwosc:wściekła/y:.Kurcze idę dzisiaj do szkoły,a chęci do nauki brak!

witam nowa mamuskie:-)
Kasiu co do spacerku to nie ma problemiku, mozemy sie umowic i pojdziemy na plac zabaw , to przynajmiej Krystian sie wyszaleje.
To co wtorek.?

czesc mamuski ja to nie wyrabiamz wami kurcze tyle stron do nadrobienia hehehe :p

witam nowe kolezanki bo widze ze sporo nas juz teraz heheh no i najwazniejsze kolejna laseczka bo ja to taka samotna no przepraszam jeszcze madzia heheh napisz cos o swojej dzidzi z kad jestes gdzie mieszkasz w bradford no i zagladaj do das czesto pozdrawim

ide gotowac obiadek bo od rana nas nie bylo szlajalismy w Liverpool a teraz az burczy w brzuszku alepowiem wam ze ten caly liverpool to tylko fajne ma lotnisko bo miasto to starsznie opskurne no a moze jak pogoda jutro dopisze to czeka san wycieczka do bolton abbey na grila ale to i ile pogoda dopiesz bo szkoda w domu siedze oki zmykam zjejsc bo mi juz burczy hehe pa

Myszavik- goraco polecam bolton abby, super mieksce na pikniczek , tylko obowiazkowo musi grzac sloneczko.

Cos tu cisza dzis, wiem przed chwila narzekalam ze nie nadarzam z czytaniem , a teraz ze cisza:-D,
Ja pije kawke i nadrabiam zaleglosci w mejlach i innych takich .
Piszcie kobitki co tam u was nowego.
Kasiek 83 - kiedy sie widzimy na kawke???

reklama
Witam wszystkie mamuski!ja wlasnie wrocilam z pracy!ciesze sie ze tak milo zostalam przyjeta!Sylwia M.odrazu mnie poznala!!!! Moj mezus wlasnie rozpala grilla,chociaz pogoda jest nie ladna,ale co tam!Witam kolejna mamuske!mam nadzieje ze niedlugo sie spotkam sie z wami i wreszcie was poznam!Sylwia M.wpadne do ciebie w poniedzialek to pogadamy.pozdrawiam mamuski.pewnie zajrze tutaj jeszcze.:-):happy:

Do góry