reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

o kurcze ale tu sie dzieje :-):-D witam dwie kolezanki KASIUNIE I FABIANA I ASIUNIE221.
Asiunia221 nie krepuj sie im nas wiecej tym lepiej, kazda z nas miala tu swoj "pierwszy raz" a Kasia.j ma synka w podobnym wieku.
ja dzis za duzo wam nie napisze bo glowa mnie boli, mialam fatalny dzien no i noc tez, maly nie spal nawet w dzien a teraz nie obylo sie bez czopka i ibuprofenu :wściekła/y::wściekła/y::-:)-( ale zasnol wreszcie tylko na jak dlugo??:baffled:
Doris widze ze tez sie zmagasz z choroba mi juz rece opadaja ;/ niby tylko katar i kaszel ale ja juz nie mam sil.
ok ide polezec chwile przed tv i ide spac

reklama
Kama Marcel baardzo dziękuje za wpis na bobasach:tak::tak:
Zdaje się że Ty właśnie wracasz:-) trzeba znowu zorganizowac spotkanie żebysmy i z Toba mogły poznac się osobiście:tak:
No i z resztą dziwczyn z Leeds również:tak:
No nie ma za co Sylwuniu:-).Jeszcze nie wracamy,wyjezdzamy w niedziele pod wieczor.
Witam wszystkie nowe kolezanki i dzieciatka.
Wiecie co nie chce zapeszac,ale Maksik od poniedzialku to aniolek. Prawie w ogóle nie placze,caly czas sie smieje i gada cos tam po swojemu.Normalnie wlasnego dziecka nie poznaje. Budzi sie i zasypia z usmiechem na twarzy. Musze sie pomodlic zeby tak juz mu zostalo:-D
U mnie pogoda do bani,nie pada,ale jest zimno i pochmurno.
Pozdrawiam was wszystkie cieplutko!!!:-):-):-)

Oj goraco tu,goraco:-):-)
ASIUNIA-Witamy i zapraszamy na forum i fajnie ze sie zapisalas:-):-):-)
KASIA8118-Ja mam ten sam problem z kompem,cos mi szwankuje i sie zawiesza,a ja nie moge,bo tak i tak mam ograniczone wejscia przez malego,jak tylko widzi mnie przy kompie juz jest ryk,teraz naszczescie juz spi.
KASIEK-No ja to mam juz z tym Kuba taka jazde od urodzenia,dlatego dlugo nie chciallam miec drugiego dziecka ze wzgledu na te jego choroby:crazy::baffled:jakis czas byl spokoj ale znowu sie zaczyna:rofl2:

Dziewczyny ja już dzisiaj nie nadążam bo tyle was jest na forum a mi internet pada co parę minut.:wściekła/y:Pierwszy raz mam taką sytuacje i krew mnie zalewa,bo mam ochotę pisac a tu d...Witam wszystkie nowe dziewczyny:tak:.Nie wiem ile was dzisiaj doszło do naszego grona bo wszystko mi się już kręci.:baffled:Ale bardzo się ciesze:-D.Bo czym więcej tym weselej:-D.Kurcze mały dzisiaj spał do 19 to będzie pewnie buszowac do póznego wieczora.To co będzie to spotkanie w przyszłym tygodniu czy nie??????

Kurcze ja to bym chciala sie z wami spotkac i was poznac.
Ale pewnie bendzie mi ciezko sie zgrac bo wracam do pracy na 16 godzin w tygodniu.Niby nie duzo ale pewnie spotkanie przypadnie jak bende w pracy.
Ale moze sie uda.Jak nie za pierwszym razem to za drugim.
Aha mam pytanie: czemu nie wyswietla mi sie zdjecie na moje stronie?

Kasiunia może my się dostosujemy do Ciebie:-) Na pewno jakoś uda nam się umówic:tak: A jak wklejałaś zdjęcie? Może nie kliknęłaś na "zapisz zmiany"?

Kasia8118 mi pare razy zdarzyło się tak że napisałam posta kliknęłam na "zatwierdz odpowiedz" i wtedy internet zanikał razem z wszystkim co napisałam:wściekła/y::angry: ale byłam wtedy wściekła:wściekła/y::angry:

Kama to i my się pomodlimy żeby Maksiowi tak zostało:-)

Kasiek oj szkoda tego Twojego Michasia. Ucałuj bidulka od nas:-):tak:

A ja obmyślam sobie plan na jutro i nic mi do głowy nie przychodzi. Mąż oczywiście w pracy a my hmmmm znowu będą nuuuudy:crazy::crazy:

sylwia.m - no wlasnie kliknelam na "zapisz zmiany" i nic! bez zmian. Poprosze juto niunie to mi to zmieni.A widze,ze twoj maz tak jak moj pracuje w wekendy!!!Znam te wekendowe nudy!!!

Kasiuna najgorsze jest to że te weekendowe nudy ja mam na codzień:-( Ale niedługo ma się to zmienic więc jestem cała happy. Póki co to w środę planujemy sobie wycieczkę i nie mogę się już doczekac.
A gdzie Ty mieszkasz??

SYLWIA- ja tak naprawde to tez mam czesto te nudy i w wekendy i w tygodnu.Ale na szczescie mieszkam blisko Niuni i chodzimy na spacery tak czesto jak tylko sie da!!(na bd 10)

reklama
Do góry