reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118 widzę że nareszcie Ci sie udało wstawic suwaczek:-) Nie musisz dziękowac;-):-p

Kasiunia i Fabianek miło mi Cię poznac:tak:

reklama
Sylwia.m dzięki za pomoc!Ale nie jestem jeszcze pewna czy wszystko zrobiłam OK.Karolina to nasze dzieci są w sumie w tym samym wieku bo ostatnio to wprowadziłam Cię w błąd.

Dziewczyny dzieki za porady, bez was bym zginela. pojade sama , ale serce to mi chyba peknie z zalu:-(

Doris ty bidulko ty to masz dopiero przeboje z Kubusiem , np ale dobrze ze mu sie polepszylo.

Kasiu i moj chrzesniaku Fabianku - witamy na forum:tak::-)

Spadam bo mamy gosci za 30 min.
pa pa

Kasia8118 w tym samym miejscu na dole masz opcję wklejenia zdjęcia. Możesz dodac zdjęcie z komputera, opcja "przeglądaj". Wybierasz zdjęcie a potem dajesz "zapisz zmiany":-)

Kama Marcel baardzo dziękuje za wpis na bobasach:tak::tak:
Zdaje się że Ty właśnie wracasz:-) trzeba znowu zorganizowac spotkanie żebysmy i z Toba mogły poznac się osobiście:tak:
No i z resztą dziwczyn z Leeds również:tak: Zebyście tylko chciały do nas przyjechac.

Kasia8118 a co Ty tak cichutko dzisiaj??;-):-p

Sylwia.m cichutko bo mi internet szwankuje :wściekła/y: i jestem bardzo zła z tego powodu.To nie na moje nerwy:wściekła/y:!Kurcze mąż mnie denerwuje bo ma jakoś nową grę i ciężko dostac się do kompa.A z tymi suwaczkami to też długo walczyłam,ale dobrze że już mam.Dzięki Sylwi pomocy;-).Kurcze jeszcze muszę zając się tym zdjęciem,ale chęci już brak.To kiedy następne spotkanie???Są chętne czy wszystkie znudzone po ostatnim???:-)

Witam was dziewczyny!Dlugo sie zastanawialam czy zapisac sie na to forum,poniewaz;po pierwsze wy jestescie juz ze soba "zzyte,po drugie mam 3-letnia coreczke a wiekszosc z was ma kilku i kilkunastomiesieczne bobasy!Od jakiegos czasu przegladalam to forum!I wreszcie postanowilam sie zalogowac!Moze pomogla mi w tym AMPAR3 i KASIUNIA I FABIAN!!!Znam 3 dziewczyny zapisane na forum.pozdrowienia dla was!

reklama
Kasia8118 ja zawsze chętna na spotkanie:-):tak: jakby tak tym razem wszystkie przyszły to się na tej łące z kocykami nie zmieściemy:no::-p

Asiunia no wreszcie:-D;-) Fajnie że się zdecydowałaś:tak:

Do góry