reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
czesc laseczki w pierwszym dniu nowego roku:-)

widze, ze wszystkie niezle popilyscie:-) jak do tej pory nikt nie napisal to znaczy ze was jeszcze trzyma:-):-):-)

Ależ dziś nudny dzień. Normalnie mam wrażenie że niedziela jest.
Strasznie ciekawa jestem tych waszych przebrań :) Pewnie gdzieś tam wrzucicie jakieś zdjęcia.
AgnieszkaUK ja tam miałam kaca, i to potwornego, w nocy wstawałam po picie, hmmm w nocy co ja gadam o 7.
Dobrze, że przynajmniej Matylda pospała do 10.

U mnie dziś nudno, nudno i jeszcze raz nudno. Aż nie wiem co pisac ze tego wszystkiego, a chciałam się chociaż przywitać w ten Nowy Rok, lepszy, fajniejszy a na pewno inny!!!

To i ja sie przywitam. :-) Kaca troszke mialam, owszem, ale nie tragedia. Tylko Lenka nas obudzila o 6.20 i zadzumiona caly dzien chodze. Po poludniu pojechalismy do Skipton, polazilismy po miescie, ponarzekalismy dlaczego w takim syfie mieszkamy skoro takie ladne miasta sa w Uk i tyle. Wrocilismy do chaty i nudy. Na jutro tez nie mam pomyslu. :-) Piszcie cos dziolchy! :-) chyba ide spac. papatki!

hej ;)
Na poczatku chcę Wam życzyć Wspaniałego Nowego Roku, oby był lepszy niż poprzedni :)
No i mam pytanie..
Poszukuję informacji na temat pomocy dla Polaków w Bradford, wiem, że istnieje taka osoba, która przyjmuje gdzieś koło Piknika.
Czy któraś Was miała może z nią styczność i ma jakiś numer kontaktowy?
Będe wdzięczna :)

hej:-) Ja tez Witam sie w Nowym Roku:happy2:
Ja choc nic nie pilam wstalam dzis jak na lekkim kacu:szok::szok:;-):-D
Wczoraj pierwszy raz od wielu lat spedzilam Sylwka przy polskiej Tv:tak:;-)
A dzis caly dzien w szlafroku:szok:
A ponoc jaki "nowy Rok"taki caly rok:szok::szok::shocked2::shocked2::shocked2: oj ..lepiej nie:no::no:
Bo zapowiadalby sie rok totalnego lenia:-D:-D
W dodatku awarie wody mielismy ..na szczescie naprawili szybko-bo martwilam sie juz i mialam najgorsze czarne scenariusze..ze zostaniemy bez wody na kilka dni:tak::szok:;-)
DORIS-spoko ,zakonnica jesz nigdy nie bylam:no::-D A mysle ze w tym habicie to nic by widac nie bylo ze jestem ciezarna:no::no:bo brzuszek maly mam i schudlam:tak: Moj A by chyba jednak jakas pielegniarke wolal niz zakonnice:-p:-p;-):-D:-D:-D
Chwalcie sie dziewczyny jak sie zabawa udala,czekamy na relacje:tak:
ROKSANNA-u nas tez nuda nuda nuda przez wielkie N:wściekła/y::-) Tez mi sie zdawalo ze jest niedziela:tak:
Kurcze mam juz takie powzne problemy ze spaniem w nocy ze masakra:angry::angry::angry:
do jutra ,paaaaaaa

Czesc to i ja sie w koncu przywitam sylwek minal szybko jak nie wiem wczoraj bylismy w leeds b oP zakupil sobie samochodzik spalinowy na pilota i chcial go przetrenowac za to dzis idziemy kolo nas na gorki bedzie sie nim lepiej jezdzilo wiki miala nieziemski ubaw i byla zadowolona b otatus dal jej na troszke pilota jak chciala teraz juz wstala i sie pyta o kotrej idziemy jezdzic samochodem :-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:
Graziul tez slyszalam jaki nowy rok taki caly rok wiec wczoraj bylam bardzo mila dla kazdego zeby nie krzyczec na nikogo i zeny ten rok byl lepszy i sie udalo :-D:-D:-D:-p:-p;-);-);-)
oki koncze napisze cos pozniej

reklama
Witam

U nas dzisiaj jak wstalam rano, to pierwsze co zobaczylam, ze w kolo lodowki pelno wody. Z zamrazarki cieknie ciurkiem. :-( Lodowka nalezy do landlorda, ale wiem, ze jakby mial mi kupic nowa to by kupil najwiekszy szajs. A ja chcialam w koncu taka co rozmrazac nie trzeba i jakas w miare ladna. No wiec pojechalismy i w comecie kupilismy. W poniedz za tydz przywioza. A poza tym to nic ciekawego. Nudy. Lenka dzisiaj naa na sekunde nie usnela. Nie wiem co z nia jest. :-(

Do góry