reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

ALFABET NA CAŁY ROK

A... anioła stróża u boku
B... buziaków słodkich miliony
C... czasu wolnego dla siebie
D... drogi usłanej różami
E... ekskluzywnych wakacji
F... fury pieniążków
G... gwiaździstego nieba
H... horoskopu korzystnego
I... i oprócz tego
J... jasności umysłu
K... kolorowych chwil
L... lotów wysokich
M... miłosnych uniesień
N... nieprzemijającej urody
O... oddechu od codzienności
P... pogodnych dni
R... romantycznych wieczorów
S... szalonych nocy
T... tylko spełnionych marzeń
U... uroku osobistego
W... wiary w sukces
Z... ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ BUZI:-):-):-)
...W...KAŻDY...DZIEŃ...

2640755u9ytzqtelo.gif

reklama
Czesc w ostatni dzien w roku:-)

GRAZIUL-Moze to bylo zwykle zatrucie,moze cos stanelo jej na zoladku:sorry2:
A my wybieramy sie z Sylwia na sylwka:-DJa bede przebrana za policjantke-troche kiepski mam stroj:wściekła/y:bo spodnica jej lekko za krotka jak dla mnie,ale jak juz kupilam to ubiore,tak to jest jak sie kupuje na ebayu:sorry2::dry:A J bedzie za wieznia przebrany:tak:

NATALKA-powtorze sie znowu,ale Ty masz z babcia dobrze:tak:nawet dzien przed impreza wezmie dziecko do siebie:tak:skarb prawdziwy:tak:
A co roku J sie przebieral za mikolaja,zawsze mowil ze idzie do pracy i Kuba w to wierzyl,ale w zeszlym roku juz ledwo wchodzil w stroj i potem mu sie poprul:-D:-Dno i troche mu sie przytylo przez ostatnie miesiace:wściekła/y::wściekła/y:i nie moglismy znalezs dla Niego stroju,wiec w tym roku R przejal paleczke:-D:-D:-Dale David z Marcelem byli zadowoleni:tak::tak:

Mi tez sie wydaje ze Renuska juz tuli swoja coreczke:-)

Aha zapomnialam:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU:-)OBY BYL LEPSZY OD TEGO :-)BOGODY DUCHA I MILOSCI:-)
I SZAMPANSKIEJ ZABAWY DZISIAJ WAM ZYCZE:-)
nie spijcie sie za mocno:-D:-D

czesc,kochane jestescie ,ze o mnie choc troche myslicie ,ale jeszcze nie urodzilam .Za to mecze sie bardzo ,w tyg.dopiero odstawilam antybiotyk i staje pomalu na nogi .Brat G przyjechal do nas w poniedzialek i wymyslili ze pojedziemy na sylwestra do leeds :eek::-(,srednio mi to pasuje bo juz ledwo co sie turlam ,ale wezme torbe z wyprawka i ruszymy na tego sylwka .
Wszystkiego najlepszego w 2011 ,i spijcie sie mocno ,a co ! Przynajmniej za nas wszystkie ciezarowy wypijcie ,zebysmy sie dlugo nie meczyly :tak:

A ja miałam zamiar wlaśnie napisać, że Renuska jeszcze nie urodziła bo pewnie wpadłaby od razu pochwalić się:-D miałam nosa:-D

Graziul bal to może nie będzie tylko imprezka ale tak, przebieramy się:tak: My będziemy Flinstonami:-D

Doris nie przejmuj się. Ja też będę miała bardzo krótką sukienkę. Kupiłam sobie zapasową parę rajstop i nie zauważyłam, że są z klinem i teraz zastanawiam się czy klin nie bedzie wystawać:szok::-D ale co tam, wszyscy będą pod wpływem i nikt nie zauważy:-D

No i ja też życzę Wam wszystkim szampańskiej zabawy do rana i Szczęśliwego Nowego Roku:-)

Czesc Babeczki
Ja tez jakos bez weny to chyba przez ta pogode bo jest straszna:wściekła/y:

Doris Sylwiam zazdroszcze Wam zabawy:tak: Fajnie sie tak oderwac od rzeczywistosci:tak: a z mikolajem musialo byc wesolo:-D
Graziul Dobrze ze z Mala juz lepiej, ale swoja droga ciekawe co to bylo:confused: moze tak jak Doris napisala zatrucie:dry:
Renuska podziwiam ze chce Ci sie isc na zabawe ja to chyba bym sie nie ruszyla:no: Ale moze jak sie rozruszasz to cos sie zacznie:-p

Ok koniec pisania bo juz nie wiem co gdzie i do czego:dry:
Wiec WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWY ROK DLA WAS I WASZYCH BLISKICH DUZO SZCZESCIA MILOSCI I OBY TEN ROK BYL LEPSZY OD POPRZEDNIEGO
:tak::tak:

A do tych co wybieraja sie na Biala Sale mowie do zobaczenia:-D:-D

reklama
A my bylismy na spacerku i w polskim sklepie kupic chlebus i inne *******y:tak:
A teraz nuda:-( no coz...w Tv nic narazie nie ma:no: a mi to sie wogole spac chce przyznam szczerze:zawstydzona/y: Tak nudnego Sylwka to jesz nie mielismy:no:
RENUSKA -podziwiam Cie bardzo ze sie wybierasz ,ze Ci sie chce:szok: ja to nie mam ochoty wcale juz lazic gdzies:dry: Nawet mojemu nie chce pozwolic sie napic procentow:no: ale ze mnie zolza:zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok::szok: No ale kurcze boje sie ze moze cos sie zacznie wczesniej,a wtedy co:confused::confused::shocked2: Nie dosc ze Sylwester ,wszyscy na gazie ,to co z mala by bylo ,jak nawet nie ma gdzie jej zostawic ,a jesz on na bani:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:;-)Bezsensu to ,bo mozemy liczyc tylko na siebie:tak:
DORIS<SYLWIA-fajnie sie zapowiada imprezka,chetnie bym sobie poszla na taka przebierana:tak:gdyby nie moja pileczka;-):-D:-D
no nic ide sie dalej nudzic:-(
wszystkiego dobrego w nowym roku
pomyslnosci ,spelnienia marzen a dzis szampanskiej zabawy:cool::cool::cool::cool:
A nam wszystkim ciezaroweczkom lekkich porodow i duzo sil:happy2::happy2::happy2::happy2:
do zobaczenia za rok;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D

Do góry