reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hejka;-)
trzeba sie zebac i cos naskrobac:-Dmlodemu juz lepiej,wiec bylismy na kulkach zeby sobie odreagowal,bo przez to wszystko to nawet nie mila checi na zabawe i tylko chodzil i marudzil ,za to od dzisiaj wulkan energii,w domu zrobil sajgon,skakal,biegal i postanowilismy ze lepiej niech robi sajgon na kulkach:-D:-D
graziul-wspolczuje ci bardzo,kurcze moze jej przejdzie szybko.mi juz jest ciezko z bebenkiem chodzic a co dopiero tobie.ale ciesz sie ze juz wkrotce bedziesz miala maluszka w domu:-)a ja musze jeszcze wytrzymac,chociaz mam nadzieje,ze ze 3 tyg po Tobie nastapi ten dzien:-D:-D
asinka-zdrowka zycze:-)
emilka13-ciesz sie ze chlop chce robic wszystko,bo moze to tylko chwilowy stan;-)
ragazza-ja mojego juz 3 tydzien namawiam zeby mnie zawiozl do kei,ale on nie cierpi tego sklepu:-Da ja zawsze cos wypatrze,jakiegos kwiatka,albo *******e,a teraz firanki by mi sie przydaly a wiem ze tam sa takie:-)
dobra spadam sie zabrac za cokolwiek bo normalnie jak A jest w domu to nie moge sie zebraz zeby cokolwiek zrobic,siedzmy jak takie 2 mułki:-)a robota czeka:-)

reklama
hejka laseczki

jeszcze raz dziekuje za zyczonka :-)
graziula- makarony wisza i prezentuja sie swietnie:-):-):-):-) jestem z nich tak zadowolona, ze nie zamienilabym ich na inne:tak: od razu pokoj inaczej wyglada:tak:.
wspolczuje ci strasznie ze mala wymiotuje-ja nienawidze jak nikolka zwraca, zreszta jak mnie zlapia wymioty/na szczescie bardzo rzadko/ to tez umieram i umieram.
co do dziadka to ja tez mysle tak samo jak ty, ale ja widze ze internet go tak pochlonal, ze to przestaje byc smieszne. ja jestem strasznie uczulona na takie zachwanie tzn jak trzeba zabrac sila kompa i namawiac do zjedzenia obiadu czy czegokolwiek, nie wspomne juz o jego kryteriach wzgledem partnerki. ja niewiem, ale ja nie moge tego wszystkiego pojac: uwazam ze czlowiek na starosc glupieje, bo w szystko w granicach rozsadku.i jeszcze on mi oznajmia ze jak znajdzie przyjaciolke to on z nia tu przyjedzie-nie zapytawszy mnie o zdanie, hmm a ja nie mam ochoty aby miec jakas nieznajoma kobiete w domu, moze inaczej bylm o tym myslala jakby zapytal sie mnie czy moze z kims do nas przyjechac, a nie stawiac przed sprawa dokonan.i jeszcze mojego dziadka, az trzesie z samego rana jak widzi ze lapto jest wylaczony. chodzi i chodzi i czeka jak sęp:zawstydzona/y: aby sprawdzic czy dostal wiadomosci i jakie babki ogladaly jego profil. ale co ja moge-dorosly facet i wie co robi. ja mu tylko zycze, aby znalazl sobie odpowiednia babke z ktora spokojnie spedzi starosc. w niedziele po poludniu wylatuje wiec wszystko wroci do normy:-p

narazie siedzi na sofie i co chwile zerka na mnie:-D:-D:-D

zaneta-a jak twoje firanki?? doszly??

Ostatnia edycja:
Czesc:-)
Wiecie co,jak patrze przez okno to jakos dziwnie ten swiat wyglada bez sniegu:-D:-Djakos tak szaro i smutno:-(juz sie przyzwyczailam do tego bialego kolru:-D

GRAZIUL-jejku juz dwa tygodnie Ci zostalo,ale ten czas leci:baffled:
Zdrowka dla Natalki ,mam nadzieje ze juz Jej przeszlo:tak:

AGNIESZKA UK-to masz wesolo z dziadkiem:-D:-D:-D

ANIA1812-stojac w kolejce do nexta wspominalysmy Ciebie:-DAle powiem Ci ze tym razem bylo o wiele wiecej ludzi i kolejka byla dluzsza:szok:jak wychodzilysmy o 7 z nexta to kolejka byla jeszcze az do tkmaxa:szok::szok:No i oczywiscie zadnych spodni dla Kuby nie udalo mi sie wychaczyc:baffled:ani kurki,a glownie po to jechalam:baffled:

RAGAZZA-ja tez uwazam ze swieta z dziecmi sa super:tak:u nas co roku przychodzi mikolaj ,wiec dodatkowo jest kupa smiechu:-Dszczegolnie jak mikolaj nie moze wejsc z prezentami bo sie nie miesci:-Dale jak mikolajowi spodnie sie popruja..........i takie tam smieszne sytuacje sa:-DChociaz w tym roku mikolaj zostal wkoncu zdemaskowany prze Kube:-):-)ale tak i tak dlugo sie nabieral na to:-D

Dobra ide ciasto wyjac z piekarnika ,bo mi sie zaraz spali:-D:-DDawid od 30 minut okupuje piekarnik bo ma chrapke na ciasto:-D:-D

Ostatnia edycja:
To i ja wkońcu cokolwiek napiszę chociaż przyznaję się że strasznie mi się nie chce:-D

Po pierwsze AgnieszkaUK wszystkiego naj naj. W dniu Twoich urodzin zajrzałam akurat jak byłam trochę zajęta i postanowiłam napisać życzenia później no i teraz widzę, że jednak zapomniałam:zawstydzona/y: Wstyd:baffled:
Także zdrówka, szczęścia, miłości, pieniędzy i spełnienia wszytskiech marzeń;-)

U nas czas jakoś tak szybko leci. Dopiero co czekaliśmy na wigilię a tu już jutro sylwester:szok:

Graziul współczuję Wam wymiotów Natalci, oby na Ciebie nie przeszło....Jeszcze tylko troszkę i będziecie we czwórkę, dwa tygodnie szybko zlecą:tak:

AgnieszkaUK niestety ludzie na starość bardzo dziecinnieją i to pewnie dlatego dziadek tak się zchowuje:-D

Ale się cieszę na jutro. Ostatnio moje dzieci są baaaaardzo absorbujące i fajnie będzie tak pójść na imprezkę bez nich, napić się alko i wyluzować:tak:

hej

Ja szybciutko WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWY ROK. Musze to zrobic teraz bo zapewne nie wstane na czas zeby zlozyc zyczenia 1.01
U nas kupa sniegu, mroz siarczysty, maz dojechal na szczescie bez problemow( ania1218;-)), szymon rozrabia jak zwykle a my w pelni szykowan na jutrzejszy bal:tak::-)

Agnieszkauk- 100 lat 100 lat
Ania1218- a ja byc moze bede w stargardzie u artura kuzynki:tak: Tez zaluje ze nie bylam w Nexcie:-D:-D:-D

Spadam bo trzeba pazurki smarowac

BAWCIE SIE DOBRZE I MALEGO KACYKA ZYCZE:tak:;-)

hej:-)

ja tez wpadam złozyc zyczenia na nowy rok bo jutro juz bede zabiegana :tak: to WSZYSTKIEGO DOBREGO KOCHANE NA TEN NOWY ROK :tak: NO I CIEZAROWKA SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA PO NIEDLUGO WSZYSTKIE SIE NAM POSYPIECIE :-D ale szybko zlecialo :szok:

a własnie co z renuska ?? moze juz tuli malenstwo ze sie nie odzywa ;-)

grazul boze 2 tyg :szok: no nie moge to odpoczywaj teraz ile sie da :tak: zdrowka dla Natalki :tak:

sylwia ja tez czekam juz na jutro zeby sobie popic i wyluzowac chociarz juz dzis Claudia pojechala do babci zebysmy jutro sie wyspali i wypoczeci balowali :-) a własnie mialam sie Ciebie pytac gdzie kupujesz kawy do ekspresu tzn gdzie jest najwiekszy wybor bo my pod choinke dostalismy od mojej mamy dolce gusto ale nigdzie nie moge dostac latte vaniliowe ani cappuccino ice :no:

doris a kto sie u was za tego mikołaja przebiera ??:sorry2::-)

agnieszkauk ale masz dziadka "na czasie ':-) co On biedny zrobi jak wroci do Pl czy ma tam neta ?

Natalka jak kupuję w morrisonie ale normalne latte, waniliowego nigdy nie widziałam. Może wystarczy kupić normalne i ewentualnie jakiś aromat. W coście właśnie tak robia waniliową:tak:
A mikołajem w tym roku był mój Rafał. Strój miał bardzo nieudany bo czapka nie zasłaniała gumki od brody, góra od stroju ciągle się rozsuwała no ale maluchy się nie skumały:-D A Kubuś poznał mikołaja po butach a później znalazł strój:-D

DOBRY WIECZOREK!!!!!! mam chwilke to pisze Natalka śpi to moge popisać !!!!! no jutro sylwester a my w domu no niestety nie mogę zostawić Natalki bo jest na piersi ale za rok sobie odbijemy!!!!!:-):-):-) AGNIESZKAUK no dziadka to masz super!!!graziul to masz zmartwienie może jej przejdzie :-( zdrówka dla Natalki ,;-) a ty biedna już niedługo poród :szok::no::no: ale szybko zleci !!!!! odpoczywaj i czekaj na drugie szczęście!:-) KOBIETKI ;-)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :blink:UDANEGO SYLWESTRA!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

HEJ SYLWESTROWO:-):-):-)
U nas juz lepiej..odpukac:-p;-)
Teraz sama juz nie wiem co to bylo:szok::szok:
Wczoraj 3-4 razy wymioty pod rzad ,ale potem sie bidula porzadnie wyspala i wstala jak nowo narodzona:happy2: i wciaz mowila very very hungry:tak::-D:-D Glodna byla jak wilczek,zjadla porzadnie ,pila -noc tez spokojna:eek:ciesze sie bardzo ,jednak zastanawiam, co to bylo,bo na rota wirusy to cos chyba za krotko:confused::dry:
My z A tez jacys oslabieni:eek: ale narazie spokoj:tak:
DZIEKI DZIEWCZYNKI ZA TROSKE:tak::tak::happy2::happy2::happy2:
Kurcze dobrze ze ja jesz jakos tyle sil mam i energi wyjatkowo,bo wczoraj to mialam kupe prania poscieli itp i wogole sprzatania ,roboty -jak to przy chorym baby:tak:;-)
DORIS-masz racje ,faktycznie ze brzydko jest i tak depresyjnie-szaro ,ponuro,jednak snieg upieksza swiat:-):-) A Wy gdzie sie bawicie:confused:
SYLWIA-i co w koncu z Waszymi przebraniami:confused::confused:Bal przebierancow nadal aktualny:confused:Ale sie usmialam z tego mikolaja,a wlasciwie z R w jego roli;-):-D:-DMusialo byc wesolo:happy2: Tez sie wlasnie przymierzalam ,zeby za rok poprosic sasiada aby wystapil u nas jako mikolaj:cool2::cool:
Wlasnie ciekawe co z RENUSKA:confused::confused::confused: czy juz ma coreczke swoja:eek::eek:
EMILKA-ale masz fajnie z mezusiem,docen to kochana ,bo oni raczej czesto nie maja takich oswiecen;-);-):-D:-D:-D
No i sorrki,tyle mojego klikania bo Nati placze ze chce mleko:dry::dry:
do potem.....;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko wpadlam na sec, bo robie salatke i taka rolade serowaz lososiem na impre, no i ciasto musze dokonczyc, a poza tym wlosy zafarbowac. Ehhhh. Tyle mam na glowie dzisiaj. Wiec zycze Wam wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym roku, duzo zdrowka, milosci i radosci, a ciezarowkom szczesliwego rozwiazania i samych pieknych chwil z Waszymi dzidziusiami! Buziaki!!!! Pa!

Do góry