reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hejj laseczki

dziekuje bardzo wszystkim za zyczonka:-):-):-):-):-)

u mnie dzien inal jak kazdy inny, tyle ze zrobilam -nie chwalac sie- pysznego torta9 niestety daleko siega do tortow jstysiak-ale dobry byl)
ania-strasznie mi milo ze moje urodzinki skolnily cie do napiania posta-nawet nie wiesz jak mi milo:-)

graziulka- nie uwierzysz
, ale dziadekma 70lat i siedzi calymi dniami na portalach randkowych i przeszukuje-analizuje oferty-szok:szok: moja babcia zmarla 3lata temu i chce sobie znalezc jakas przyjaciolke do podrozy i wogole spedzania wolnego czas- jak do nas przyjechl to mu pokazalam o co chodzi w tych portalach- i tak sie wciagnal ze najchetniej to by nic nie jadl, nie sikal tylko siedzial przy kompie- , a ja kozystam z iphone, a dla mnie to tragrdia odpisac z iphona

uciekam myju bo jestem padnieta;-)

reklama
Aguśka Wszystkiego Naj...Najjjjjjj;******************
Ja dopiero teraz bo musiałm jedno dziecko wyprawić na 2 nocki,a drugie odmawiło pojscia do łózka.Ale wkońcu ciszaaaaaaa:-)
Ja niestety troche dziwnie spedziłam te świeta ,ale i tak było magicznie:-)
w sobote i niedziele w pracy ale w poniedziałek i dzisiaj sobie odbilismy:-)
misio i mała zadowoleni z podarków :tak:
rany juz padam na twarz .Jutro Wam coś nastukam :-(

Witajcie :-)
Jeju dopiero wstalam ,odslaniam okno -a tu swiata nie widac:szok::szok::szok::szok:Taka mgla..jak w Londynie;-):-D:-D:-D
Kurcze mam nadzieje ze sie moze rozejdzie kolo poludnia bo chcialam jesz do sklepu sie przejsc,dokupic sobie "tetry" bo kupilam za malo jednak:zawstydzona/y::-(
AGNIESZKA-To Twoj dziadzio jesz mlody "chlopak";-):-)Moja babcia ma 87:szok: Popieram go ,ze szuka sobie bratniej duszy -jak najbardziej:tak:bo z opowiadan wielu bliskich mi osob,jesien zycia w samotnosci jest okropielna:tak::tak: A jak tam Twoje makarony:confused::confused:
RAGAZZA-moj misiek byl w nexcie w poniedzialek ,i tez nic juz nie bylo -po poludniu:no:.TZN.Mowil ze byly fajne garnitury w dobrej cenie..no ale oczywiscie rozmiar nie na niego ,tylko na krasnali:tak::-D;-)
DORIS-A.mnie wlasnie namawial na wyprzedaz o 5 rano:szok:;-)ale odmowilam:-D:-D:-D Moze gdyby nie moj stan ,to bym sie skusila..ale ter to mi sie nie chcialo:no:
ANIA-A J juz z Wami sie ostanie:confused:;-)
AGAAM-To widze ze sie spotkamy na bialej sali,bo my tez tam uderzamy w tym roku:-D:-D:-D..no i Ania i jesz ktos:-p:-p:-D
oki,zmykam bo mi sie mala ksiezniczka budzi:happy2:
do spisania:cool:
aaaa ZANETA-zdrowka dla Krecika,biedny maly,sie umeczy:sorry2::sorry2::sorry2:

agnieszka uk spoznione zyczenia wszystkiego najlepszego,zdrowka i spelnienia marzen

u nas swieta skonczyly sie dopiero dzisiaj bo Ł musial isc do pracy co zrobil oczywiscie z wielkim zalem no ale od piatku znowu ma dlugi weekend wiec znowu sie troszke pobyczy. wigilia minela nam spokojnie bo bylismy sami.balam sie ze bedzie jakos smutno bo to pierwsze swieta bez moich rodzicow ale bylo naprawde fajnie.w pierwsze swieto leniuchowalismy na calego a w drugie przyjechal moj brat. za to prawie caly poniedzialek spedzilismy w children play centre,Neluska tak ladnie sie bawila a my mielismy chwilke zeby spokojnie pogadac i zjesc ciacho.

Ostatnia edycja:
I znowu cisza, nikt nic nie pisze.:-(

My wlasnie wrocilismy z IKEI. Jestem happy, bo kupilismy lampe do salonu stojaca, i taki ladny flakonik na mojego bambusa, bo poprzedni sie stlukl na imprezie swiatecznej. :-) I taka super duza salaterke szklana na salate, stozkowy ksztalt ma. Przyda mi sie sylwka. No i zaplacilam az 13f. :-) Ehhh, lubie ikee za te ceny. No i zjedlismy obiad tam, wiec nie musialam nic gotowac. Fajnie tak sie wyrwac gdzies po tym swiatecznym lenistwie. Jutro K do pracy, a ja mam gore prasowania.

Graziul moj K to ma wiecznie problem z rozmiarami, bo on ma 196cm wzrostu i ogolnie jest dobrze zbudowany, wiec cos kupic na niego to masakra. :-(

jstysiak - a gdzie ty dziecko wyprawilas na dwie nocki??? :-)

AgnieszkaUK - nizlego masz dziadka :-) Swoja droga twoj dziadek ma 70lat, a moja mama 62! Mlodego masz dziadzia. :-) Albo ja starszawa mame :-) Moja ostatnio tez na necie buszuje - szczegolnie NK uwielbia bo poznajdywala swoje kolezanki z lat mlodosci. Tylko sobie bidulki zdjec na maila nie potrafia powysylac, bo jeszcze tego babcie nie opanowaly. :-)

Hello babeczki

Ale mnie tu nie było mnóstwo czasu. Ale już się tłumacze niestety jako ostatnią dopadło mnie choróbsko i ledwo żywa byłam. Od wtorku jak zombie chodziłam i niestety prawostronne zapalenie płuc.Nawet nie wiem kiedy się tak dorobiłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i siedzę w domu antybiotyki łykam i już mi lepiej.W pt na kontrole mam iść:no::no:.także te święta takie trochę nijakie dla mnie :no:Ale od wczoraj lepiej ze mną to za to wyprałam dywany a dzisiaj umyłam lodówkę. Dzieciaki zadowolone z prezentów.

Agnieszka uk - spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe

To tyle wena mi przeszła odezwe sie jutro papatki

Ragazza- kwestia czasu jak babcie opanują odpisywanie na maila. Moja teściowa jest po 60 jeszcze do niedawna szwagier wszystko musiał jej podłączyć a teraz babcia pisze do wnuków maile i na nk non stop siedzi. W dodatku cały czas czegoś w google.pl szuka. Także mówię ci kwestia czasu jak opanuje świat internetu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czesc pisac kobeitki co tam u was mi sie wydaje ze moze jestescie prazentami tak zawalone i ciezko az sie do kompa dostac;-);-):-p:-p:-p:-p
no i koniec zimy jak narazie ja 25 na glukoze zmykam boze jak ja tam wysiedze to nie mam pojecia
ragazza na takie zakupy to i ja lubie chodzisz okupisz sie a wydasz grosze :tak::tak::tak:
agnieszka pomoz dziadkowi w poszukiwaniach to ci nie bedzie kompa tak okupywał:tak::tak:;-);-);-):-D:-D:-D:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:
oki napisze cos pozniej bo wena odeszla w bok

witajcie!!!!!! co tam u was kochane niema co pisać bo jakoś nie idzie się pozbierać:-( po tych świętach a jeszcze ta pogoda to szok:szok: a ja dziś mam troszkę luzu bo mój H w domciu i gotuje obiadek normalnie coś go ugryzło mówi żebym sobie odpoczywała a on zrobi wszystko :szok::szok::szok::szok::szok::-D siedzimy sobie z natalką i odpoczywamy juz mu sie nudzi bo dopiero w poniedziałek do pracy, myślała ze z nim nie wytrzymam tyle bo ma tyle wolnego ale super!!!!!:-) niech wie ile pracy jest w domu!!!!!! no oki starczy tego !!!!! a wy jak !!!! widze ze też tu pustki:-( mam zamiar wybraćsie z mała na spacerek!!!kobietki jakie wy macie nowoczesne babcie :-Dpozdrowionka.....

reklama
hej
a ja podlamana dzis:-:)-( bo mala wstala i od rana wymiotuje:crazy::szok:
bladziutka ,smutna,co wypije troche picia to zaraz zwraca:wściekła/y:
pewnie ta cholerna jelitowka:crazy:
Rok temu dokladnie w sylwestra mielismy to samo,u znajomych po polnocy zaczela tak zwracac i przez prawie 3 dni zadnych plynow zoladek nie przyjmowal:-:)-(
Teraz sie martwie podwojnie,bo jak ja sie zaraze to klapa na calego:-(a juz nie chce myslec jakby A jesz zlapalo:-:)-(jak my damy rade:baffled::baffled:
Kurcze za 2 tyg do szpitala juz ide i wroce z dzidziusiem:happy2::happy2:
No nic koncze,bo nawet nie wiem co pisac,okropne to jak dziecko chore:-:)-(
Pozdrawiam:happy2:

Do góry