reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc:-)
faktycznie milczace jestescie mamuski:szok::szok::tak:;-);-)
to ja tez krociutko ,bo nie ma z kim pisac:dry:
U nas nuda,pogoda nie sprzyja wiec dzis nawet na spacer pewnie sie nie uda wyjsc:-(
troche posprzatamy ,jakis obiadek no i trzeba sobie znalezc zajecie:tak:
Jakie plany sylwestrowe macie:confused::confused:
pozdrowionka dla Was:cool:
AGNIESZKA UK-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK:happy2::happy2::happy2:
A swoja droga to z dziadzia niezly "aparat" skoro tak na kompie smiga;-);-):tak::-D ile ma lat:confused:

agnieszka uk-wszystkiego najlepszego.duzo zdrowka i szczescia:-)
u nas choroba nie odpuszczamlody kaszle tragicznie,oddychac juz nie może prawie,bo nos zawalony,a krople tylko podczas s nu mozna mu wpuscic...chyba pojedziemy do lekarza.:-(dobra spadam na kawke,meza mam caly tydzien w domu to chociaz jest sie z kim kawy napic:-D

Cześć dziewczynki.

U nas święta minęły spokojnie. Malutka pomagała w ubieraniu choinki:p Zaczęła bawić się łańcuchami na choinkę a potem nie chciała ich oddać.

Agnieszka - najlepsze życzenia z okazji urodzin.

Żaneta - zdrówka dla Was.

Graziul - my sylwestra w domku spędzamy, nie mamy wyboru, bo nie ma z kim małej zostawić.

Ok uciekam już papa

hej:-)

nam swieta fajnie mineły wigilia u mojej mamy wrocilismy w sobote i przyszli znajomi w niedziele tez mielismy gosci i szybko zlecialo :tak: Claudia jeszcze zafascynowana prezentami wiec mam spokuj :-D D ma caly tydzen wolny wiec w komplecie siedzimy w domku dzis zaliczylismy spacerek i teraz chwilke mam dla siebie:-)

agnieszkauk wszystkiego najlepszego :-)

zaneta Claudii na zatkany nosek najlepiej pomagaja te kropelki co dajesz do goracej wody i dziecko sie inhaluje :tak:

grazul my robimy imprezke w domu przychodzi paru znajomych i bedziemy balowac oczywiscie Claudia u babci bedzie szalec:-)

Witam po swietach :-)

Agnieszka - Wszystkiego naj naj naj z okazji Twojego swieta!!!

Nie pisalam bo jakos weny nie mialam. :-D Swieta minely nam super. Myslalam, ze bedzie tragedia bo to byly moje pierwsze swieta w UK - zawsze do PL jezdzilismy. Myslalam ze bede miala dola, ale nie - bylo super, malutka nam tak umilila te swieta, ze szok. :tak: Jednak z dzieckiem swieta sa wspaniale!!! W Boze Narodzenie mieslismy cala chate gosci - przyszli jedni sasiedzi i drudzy, troche sie wodeczki polalo i bylo wesolo! A w Boxing Day siedzielismy w chacie i odpoczywalismy. Wczoraj pojechalam na wyprzedaze - w Nexcie kolejka stala az pod argosem, zeby wejsc, a w srodku puste wieszaki. Na gorze to juz w ogole nic nie bylo. Ogolnie to nic nie kupilam i wrocilam do chaty. Jutro K idzie do pracy. :wściekła/y: I znowu wszystko na mojej glowie. Sylwka spedzamy z sasiadami. :-)

Nie wiem co jeszcze pisac. Ide wywalac z lodowki poswiateczne zarlo. :-) Pa

Czesc:-)
Mam nadzieje ze uda mi sie tym razem posta napisac,bo probowlam juz pare razy ,ale z naszym laptopem cos sie dzieje i nie mogalmnapisac posta:no:

AGNIESZKA UK-Wszystkiego najlepszego :-):-):-)Ale duzo dziewczyn jest z grudnia:-D

RAGAZZA-trzeba bylo isc do nexta o 4 rano,tak jak z Sylwia:-D:-Di my kupilysmy cosik tam i jak weszlysmy to wieszaki byly pelne:-Dale za 15 min juz puste niektore byly:sorry:szczegolnie wziecie mialy kurtki i spodnie :sorry:
Istna wariacja byla w nexcie najpierw pod sklepem ,a potem w srodku:sorry:
A te pakistanskie rodziny to juz wodole masakra,przyjzdzaja z dziecmi malutkimi,te dzieci biedne placza.....koszmar

U nas swieta minely tez spokojnie:tak:w wigilie z najblizsza rodzinka,a w pierwszy dzien swiat tez z rodzinka ale z dalsza:-D
A w drugi dzien swiat,tak jak angielskie rodziny,wybralismy sie na wyprzedaze:tak:

A

Czesc Wszystkim:-)
No to na mnie tez pora zeby napisac pare zdan:tak:
Wiec tak swieta minely bardzo szybko i bardzo przyjemnie:-) Wszyscy zadowoleni a to najwazniejsze:tak:
Na boxing day nie bylismy bo stwierdzilismy ze nam sie nie chce:zawstydzona/y: bylismy w zeszlym roku i bylo bez szalu wiec w tym sobie odpuscilismy a do tego z Mala to nie mialoby sensu:no:
Za to bylismy wczoraj i tez jeszcze byl szal i nic szczegolnego nie kupilismy:no:
Moj P mial wczoraj i dzis wolne wiec lacznie 4dni:szok: jak na jegoo prace to bardzo duzo no ale niestety jutro juz czas wracac do rzeczywistosci:-(

Agnieszkauk Wszystkiego naj naj spelnienia marzen:tak::tak:
Zaneta Zdrowka dla Pawelka:tak:
Graziul my z moim mezem wybieramy sie na "Biala Sale":-D
Natalka po raz kolejny zazdroszcze ze masz tutaj mamcie:tak:Fajnie ze bedziecie mogli sie spokojnie pobawic:tak: My to dopiero chyba za kilka dobrych lat:-(No chyba ze sciagniemy ktoras mamcie tutaj:-D
Doris podziwiam ze chcialo Wam sie stac:szok: Mnie chyba nikt o tej porze nie wyciagnalby na zakupy:no:

Ok Laski ide jeszcze pocieszyc sie mezulkiem:tak:;-)
Papa

reklama
Hej babeczki!

Urodziny Agnieszki skłoniły mnie do napisania bo ostatnio mam strasznego lenia. Normalnie nic mi się nie chce. Tak więc- Agnieszko- z okazji urodzin szczęścia, zdrowia, miłości i wszystkiego naj:-)

U nas święta mineły baardzo szybko. Nawet się nie obejrzałam a już było po. Wigilie spędziliśmy troszkę u rodzinki J i troszke u nas. W pierwszy dzień byli u nas goście a w drugi dzień my się gościliśmy.

Doris, Sylwia- jak mogłyście? Wyprzedaż w Next beze mnie:no::szok:;-)Nie może być:-D:-D:-D A tak serio to nigdy nie byłam na zimowej bo zawsze święta spędzaliśmy w Pl. Mam czego żałować?
Żaneta- zdrówka dla krecika
Graziul- my też prawdopodobnie na białej sali. Ale u nas to normalka. Nigdy specjalnie nie obchodziliśmy Sylwestra. Ja często gęsto chodze spać przed północą:eek::-D
Ampar- i jak A doleciał bez problemów?

Zmykam już bo wena mi się skończyła. Pozdrawiam:-)

Do góry