reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

rodzinaqi3.png

W trzasku opłatka życzeń gromadka
Na miłość, na zdrowie, na pełny trzos
W gwiazdy jasności stół w obfitości
I srebrny na drzewku anielski włos.

Z karpiem i śledziem, w bogactwie , w biedzie
Bielutka wieczerza, rodzi się Król,
Z wiarą nam daną , gdy pachnie siano
To ginie w rodzinie zawiść i ból.

Miłość z nadzieją z kąta się śmieją.
Betlejem to dzisiaj najmilsze z miast -
"Anieli grają, Króle witają",
Pachnący makowcem świąteczny czas.

Bądźcie weseli jako anieli
Przyjmijcie ode mnie w tę piękną noc
Dużo miłości i serdeczności
Wigilia ma w sobie przedziwną moc.

reklama
ŚWIĘTA ...ŚWIĘTA... ŚWIĘTA ...

.........._________/\__
____________< ♥♥♥ >
_____________¯¯\/¯¯
_____________•(▒)•
____________•(▒)(▒)•
__________ •(▒)(█)(▒)•
_________•(▒)(▒)(▒)(▒)•
____ ___•(▒)(▒)(▒)(▒)•(▒)•
______•(▒)•(█)(▒)(▒)(█)•(▒)•
____•(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)•
________ _•(▒)(▒)(▒)(▒)•
_______ •(▒)(▒)(█)(▒)(▒)•
______•(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)•(▒)•
____•(▒)•(█)(▒)(▒)(▒)(█)•(▒)•
__•(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)•
_____ ____•(▒)(▒)(▒)(▒)•
________•(▒)(▒)(█)(▒)•(▒)•
______•(▒)•(▒)(▒)(▒)(▒)•(▒)•
____•(▒)•(▒)(▒)•(▒)(▒)(▒)•(▒)•
__•(▒)•(█)(▒)•(▒)•(▒)(▒)(█)•(▒)•
•(▒)(▒)(▒)•(▒)(▒)(▒)(▒)•(▒)(▒)(▒)•
_____________(█)(█)
_____________(█)(█)
________(█)(█)(█)(█)(█)(█)

♥ஜ♥ ♥ஜ♥ ♥ஜ♥ ♥ஜ♥ ♥ஜ♥ ♥ஜ♥ ♥ஜ♥

Świąt białych, pachnących choinką,
skrzypiących śniegiem pod butami,
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,
pełnych niespodziewanych prezentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija

♥ஜ♥ ♥ஜ♥ ♥ஜ♥ ♥ஜ♥ ♥ஜ♥ ♥ஜ♥ ♥ஜ♥ WESOŁYCH ŚWIĄT MAMUSIE!!!!!!!!!!!!

Cześć święta święta i po świętach unas zleciały szybko i spokojnie w pierwszy dzien swiat mielismy gosci:tak::tak::tak::tak: a wdrugi dzien P lezal w lozku bo sie rozchorowal i niestety dzis do pracy musial isc :-:)-(dzis sobie troszke pospalam za wiki jeszcze sobie spi co za pogoda chcialam dzis z nia gdzies wyjsc a tu deszcz no trudno wymysli sie cos innego:tak::tak::tak::tak:

Witam po przerwie:-)
jak tam dziewczyny:confused: pekacie z przejedzenia:confused::-p:-p:-p;-)
Bo ja -tak jak nie mialam apetytu-to akurat w swieta sobie niezle podjadlam;-):tak::-)
U nas tez spokojnie,wigilie zaczelismy wczesnie ,bo mialam wsz.gotowe a moje glodomory nie dawaly mi spokoju;-):-D
Pierwszy dzien domowe lenistwo,a wczoraj wyb ralismy sie z rana na boxing day..i brak slow -tak to najkrocej skomentuje:szok::tak: Beznadzieja..co to mialo wspolnego ze swiateczna wyprzedaza nie mam pojecia...:no:
Udalo nam sie w koncu kupic tylko duza lodowke,ale to nie ze wzgledu na sale swiateczny..tylko tak poprostu ,dawno zamierzalismy
ja tam zadnych przecen nie widzialam..moze slepa jestem:-D:-D:-D
TYNIA I WIKI-zdrowia dla P:tak: U Was dzeszcz pada:confused::shocked2::dry: Bo u mnie snow sypie:szok::tak:
Dzis od nowa -szara rzeczywistosc:dry:
ja juz pranko robie i porzadki w kosmetykach porobilam:cool:
No nic,sniadanko ide szamac;-):-)
pozdrawiam..i piszcie cos:tak::happy2:papa

hejka
no to ja powiem jak było u nas :-)w sobote bylismy u znajomych,a wczoraj tez pojechalismy na zakupy,ale niestety kolejki mnie przerazily i nic nie kupilam:-Dmlody od nowa chory,goraczka,kaszel i katar:szok:dopiero tydzien temu mu przeszlo i od nowa to samo.masakra jakas!!tylko chodzi i marudzi,ale co sie dziwic,dzisiaj A wyslalalam do Nexta,dobrze ze chociaz na kupnie ciuchow mozna na nim polegac:-D:-Da zaraz jedzie po lozko,bo wygralam na ebayu dla malego,bo w lozeczku sie nie miesci juz,tak sie rozpycha ze nawet bym nie pomyslala wze w takich pozycjach mozna spac:-D:-D
graziul-ja za to odwrotnie,chyba juz tak sie najadlam przed swietami,ze w swieta to ledwo,ledwo...wszystkiego peelno nam zostalo i ciekawe kto to pozjada:-)
tynia-zdrowka dla P;-)
spadam troszke ogarnac chate bo zapuscila sie sama przez swieta:-D:-D

WITAJCIE MAMUSIE JAK TAM PO ŚWIĘTACH?????????????:dry: BO UMNIE TO PORASZAK TAK MINEŁY ZE SZOK NIC ICH NIE ODCZUŁAM NIEMA JAK W POLSCE W PIERWSZY DZIEŃ MIAŁAM GOŚCI A W DRUGI BYLIŚMY NA BOXING DAY NO JA TEŻ GRAZIUL TAK MYŚLE BEZNADZIEJA ZE NIE WIEM :no::szok: ŻADNYCH PRZECEN ALE MY TEZ KUPILIŚMY LODÓWKĘ W COMECIE NAWET FAJNA KUPILIŚMY JUZ NA PRZYSZŁOŚĆ A TAK TO BEZNADZIEJA I TYLE LUDZI ZE NIE WIEM A KOLEJKI DO KAS :szok::szok::szok:

hejka laseczki
u nas nareszcie sie uspokoilo :-) tzn koniec szalenczych przygotowan do swiat. to byly moje samodzielne pierwsze swieta od podstaw i tak sie stresowalam, ze w wigilie ze stresu to mnie strasznie brzuch rozbolal. przed swiatami mielismy problem z internetwm i ze skype-nawet w iphonie nie moglam sie zalogowac/nawet fachowca zamowilam zeby sprawdzil co sie dzialo ze skype-bo jak to sie ie zobaczyc z bliskimi w wigiliie/. na szczescie internet wrocil, ale skype musialam zainstalowac nowy i zalozyc nowy profil. teraz nie uwiezycie moj dziadek okupuje kompa/przyjechal do nas zeszla niedziele/ nawet zdjec na fb czy nk nie moge spokojnie dodac:wściekła/y: troche mnie to zloaci bo dopiero teraz spojonie usiadlam, ale on siedzi obok i czeka az skoncze:dry:.

reklama
Do góry