Graziul xxx
mamula 2 "kociakow":))
- Dołączył(a)
- 11 Styczeń 2010
- Postów
- 757
WREDOTKA-ja niestety nie pomoge bo co do rynku pracy wogole sie nie orientuje od kilku dobrych lat ale napewno warto szukac przez job centre(tam sa oferty w takich maszynach specjalnych,ale pewnie wiesz;-)) lub tak jak RAGAZZA napisala na stronkach inter.z pracazalezy jesz jakiej szukaszpowodzenia
RAGAZZA-dobrze ze mala zdrowieje Ja kupuje zawsze filety z lososia,takie grube i przecinam je na polowe(aby byly cieniutkie warstwy) i potem pieke wlasnie w folii z maslem-a dlatego w foli z tluszczem bo jak sa cieniutkie to by sie za bardzo spiekly.Serek Philadel.lub Almette mieszam z odrobina jogurtu i majinezu+przyprawy i potem nakladam lyzka na upieczonego fileta,zawijam jak devolaje i spinam wykalaczka,z gory polewam roztopionym maslem z ziolamijak dla nas wysmienite!;-)w podobny sposob robie tez filety z tunczyka,gdyz smaczna to rybka,ale jednak dosc sucha;-)
RAGAZZA-dobrze ze mala zdrowieje Ja kupuje zawsze filety z lososia,takie grube i przecinam je na polowe(aby byly cieniutkie warstwy) i potem pieke wlasnie w folii z maslem-a dlatego w foli z tluszczem bo jak sa cieniutkie to by sie za bardzo spiekly.Serek Philadel.lub Almette mieszam z odrobina jogurtu i majinezu+przyprawy i potem nakladam lyzka na upieczonego fileta,zawijam jak devolaje i spinam wykalaczka,z gory polewam roztopionym maslem z ziolamijak dla nas wysmienite!;-)w podobny sposob robie tez filety z tunczyka,gdyz smaczna to rybka,ale jednak dosc sucha;-)