reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hejka laseczki
ja dzis caly dzien na wysokich obrotach:-D:-D:-D
sylwia-ja tak wlasnie myslalam czy marcel bedzie zadowolony z prezentow:-) co do pyskowek to moja niunia juz tez zaczyna

renuska-mi sie bardzo podobaja wozki z pompowanymi kolami, ale narazie kupna takiego wozka nie planuje:-p ja mialam travel system z gracko i bylam bardzo zadowolona:-)
zaneta-znieczulenie zewnaterzoponowe mialam:-) w trakcie porodu bylam zadowolona-bo nie bolalo/po 2 godz od porodu wstalam z lozka/ ale teraz czesto mnie plecy w tej okolicy bola-i niewiem czy to jest wlasnie wina tego znieczulenia:baffled: co do rodzenia w wodzie to za chiny bym nie wytrzymala:laugh2: bo rodzac nikole 30min siedzialam w wannie i zamiast sie rozulznic to sie jeszcze bardziej ... zdrnerwowalam:laugh2::laugh2::laugh2:. fakt ani dmuchana pilka nie pomogla, ani fotel bujany -tylko wlasnie epidural:-) aaa i bylam po wrazeniem gazu-jakbym mogla to bym go ze soba zabrala- nawet moj R sobie niuchnal:-D:-D:-D
kasia8118- dziekuje za informacje:-)juz wszystko wiem co i jak:-)

to co laski w srode sie bawimy:-):-):-) ktoras z was przebiera sie za pania mikolajowa??:-D:-D

reklama
Czesc wszystkim ale slizgawica dzisiaj zaliczylam dzis z wiki upadek ale nic nam nie jest tylko mnie troche plecy bola tak slisko ze sie nie dalo isc chyba i ja musze zmienic obuwie bo mam za sliskie wiec zaraz cos wylukam :tak::tak::tak::tak::tak:
ja na temat znieczulenia sie nie wypowiadam bo rodzilam bez :tak::tak::tak:
dodatkowe informacje na temat znieczulenia napewno sie przydadza :tak::tak::tak:
graziul zdrowka kochana :tak::tak::tak::tak:
oki juz nie wysiedze ide sobie ciepla kapiel zrobic

hej:-)

ale przymroziło :szok: a mnie jakies przeziebienie wzieło i dzis nie wychodze nigdzie tylko leze pod kocykiem z herbatka Claudia zajeta mikołajkowymi prezentami jeszcze to mam luz :-D

zaneta co do znieczulenia to ja bym nie brała ja rodziłam bez i dałam rade chociarz porod byl ciezki a po porodzie przed operacja dali mi epidural bo juz musieli i tez nogi zaczelam czuc na drugi dzien :wściekła/y:

grazul najlepiej wez new born i 0-3 :tak: ja pamietam ze wziełam same malutkie i byly za male moja mama leciala do domu po wieksze :-D

ragazzia dobrze ze malej pomogli na pogotowiu zdrówka dla Lenki:tak:

ampar jeszcze dam znac co do spotkania chciala bym dotrzec ale nie wiem bo na sobote zaplanowalismy juz z D zakupy w Leeds bez Claudii na szczescie i nie wiem ile nam tam zejdzie i czy bede miala jeszcze sile pozniej piwkowac:sorry2:

czesc wszystkim:-)
U nas nuda...bo znow dzis w domku siedzimy:-:)-:)-(
NATALKA-zdrowka:tak: a pracujesz jesz w tej szkole:confused:
AGNIESZKA UK-a kto Cie tak wyobracal:confused::shocked2:;-);-):-D
AGAAM-bo zapomnialam-co do windowsa,to spoko,nic sie nie stalo:no::happy2:
RAGAZZA-jak Lenka:confused:zdrowieje:confused: a pierniczki -udaly sie:confused:
M0205...jak tam po wylocie mamy:confused: smutno pewnie ..co:confused::sorry:
RENUSKA-i jak z Toba:confused:faktycznie to tylko zatrucie poobiednie..czy myslisz ze porod sie zbliza:eek::confused:wozek wreszcie wybralas:confused:
ANIA-Twoj J kiedy do Was dolaczy:confused:juz zostanie:confused:
Kurcze ale Was dzis wszystkie zasypalam pytaniami:shocked2::-D:-D:-D;-)
Ale to dlatego ze sama nie mam o czym napisac;-):-D:-D
milego dnia i zdrowka wszystkim:cool:

witam z samego rana:-)

graziula- tobie to zawsze kosmate mysli chodza po glowie:-D:-D:-D:-D:-D
ampar-zapomnialam napisac ale ja sie szykuje i szykuje na rozne dania z tym serkiem- echhh jak mam wene to zawsze cos zrobie, ale ostatnio jakos gotowanie mnie nie cieszy. przymierzam sie do zrobieia lososia z serkiem philadelfia w pierwszy dzien swiat. mam nadzieje ze bedzie przepysznie:-D
ja to bym poprobowala sobie dan kuchni swiata. mam na mysli tydzien kuchni wietnamskiej, pozniej tydzien japonskiej itd:-Dmarzenia:-p

a ja odpadam z sobotniego wypadu na piwo, bo wlasnie w sobote zaczyna sie u mnie remont-z czego sie bardzo ciesze-bo juz stracilam nadzieje ze uda nam sie znalezc fachowc do pomocy, a tu niespodzinaka:-):-):-):-) zaczynamy tapetowanie, malowanie i zmine dywanu.:-):-) takze jak moj dziadek przyjedzie to bedzie living zrobiony prfect:-) wczoraj moj dziadek odebral dla mnie firanki-makarony-zamowilam przez neta. jestem taka podekscytowana ze moglabym zaklaskac uszami hahahahahh

uciekam piec ciacho:-)

Kurcze dopadło i nas. Mati kaszle, szczególne w nocy, w dodatku tak nieładnie. Jutro ma wizytę u lekarza. Kobita mnie zaskoczyła , bo o 7 rano.
AgnieszkaUK boże łosoś z serkiem brzmi apetycznie, aż zrobiłam się głodna.

I co dalej. nie mam weny.
Zdrówka wszystkim życzę.

Acha mam pytanie. Mam nadzieję że Kasia8118 i Zaneta sie wybieracie na Mikołajki i nic wam nie krzyżuje planów?????

acha miałam wam pisać ze byłam wczoraj u lekarza i z moim cisnieniem jest juz ok podobno bylo wysokie bo zle mialam dopasowane tabletki anty zmienili mi ale powiedzieli ze cierpie na klasyczne migreny jak mnie zbadali i dostalam tabletki na migrene beda mi ja leczyc wiec po raz kolejny jestem zadowolone z wizyty jakos nie moge narzekac na moja przychodnie na szczescie:tak:

grazul pracuje pracuje ja mam tam umowe na stale wiec pewnie jeszcze dlugoo bede tam pracowala bo bardzo mi sie tam podoba i stawke mam dobra bo 6,5 f na godz :tak: ale dzis nie wiem czy nie zadzwonie i nie powiem ze nie przyjde :zawstydzona/y:

agnieszkauk ojj Ty to masz wene i pomysly na gotowanie tez bym tak chciala daj moze jakies przepisy fajne na swieta ;-) moze na makowca dobrego masz przepis co ?? :sorry2:

ROKSANNA-zdrowka:happy2: moze tak wczesnie ta wizyta ze wzgledu na przepelnienie o tej porze roku wielu chorowitkow:tak:
AGNIESZKA-ja dosc czesto robie lososia z philadelphia:tak::-p A w tamtym roku na wigilie tez mielismy:tak:.zawijam w folie srebrna ,dodaje maslo i nacieram przyprawami i do piekarnika..pychotka:tak: a jakie to sa firany -makaron:eek::confused:z takimi fredzlami dlugimi:eek::confused::dry: super ze znalazlas kogos kto Ci zrobi wsz jesz przed swietami:happy2::happy2:
NATALKA-to cale szczescie ze tylko to bylo przyczyna nadcisnienia u Ciebie..bo to jest powazna dolegliwosc:-:)tak: Ja mialam poczatki migreny na tle hormonalnym po pierwszym porodzie:eek::shocked2:masakra,takie bole:wściekła/y: ale ustalo wsz jak mi sie gospodarka hormonalna unormowala:happy2:ciekawe czy sie powtorzy tym razem:eek:

hej :)
Przepraszam, ze nie pisałam, ale byłam zaganiana ostatnio..
szukaniem pracy, do której chcę wrócić i jakoś nie miałam siły nawet komputera włączyć.
Może wy wiecie, albo znacie kogoś, miejsce, gdzie szukają ludzi do pracy na teraz?
praca mi jest obojętna, po prostu muszę trochę dorobić, a dopóki brzucha nie ma, jest łatwiej :)

A może orientujecie się, czy mogę zapisać się w jobcenterze, jako szukająca pracy? nie chodzi mi o bezrobotną..

Miłego dnia ;)

reklama
:-DWitam serdecznie

Dziekuje bardzo za zainteresowanie stanem mojej Lenuski - juz z nia lepiej, ale ma jeszcze katarek i kaszel. Mam nadzieje, ze jej wkrotce przejdzie.

Wczoraj bylam na przedswiatecznej kolacji zorganizowanej przez moja menadzerke z pracy i byl caly moj dzial. Bylo super! Tylko knajpa taka sobie, bo chinska, a ja chinszczyzny nie lubie. :-( Ale i tak bylo git!

A tak poza tym to nie wiem co mam pisac. Jakas taka rozbita jestem.

Wredotka - niestety nie wiem gdzie szukaja do pracy. Ja swoja prace znalazlam przez strone jobcentreplus, tylko, ze to bylo pare lat temu, ale mysle ze sprobowac mozesz.

Graziul - ja tez uwielbiam lososia i w ogole wszystkie ryby. Z tym ze ja zawsze pieke bez folii, tylko papier do pieczenia, smaruje, oliwa, na to ryba, polewam oliwa i robi sie taka pysznie chrupiaca. Szczegolnie cale ryby ze skora super sie w ten sposob pieka. A ty jak robisz z ta philadelphia?

Natalka1990 - ja mialam cale zycie migreny masakryczne, a jak zaszlam w ciaze to jakby reka odjal i juz poki co nie wrocily, odpukac.... Wspolczuje Ci, bo wiem co to za bol, i jak potrafi spieprzyc zycie.:wściekła/y:

A w ogole, to tak popatrzylam na wasze suwaczki i w szoku jestem - przeciez wy wszystkie praktycznie w jednym terminie rodzic bedziecie!:-D Szok! Co wy umowilyscie sie, ze dzieci razem robicie czy co:-D? Haha!

Dobra, bo powtorke m jak milosc ogladam. pa

Do góry