reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hejka ,wczoraj mialam odwolac to co napisalam o pogodzie ,bo faktycznie cieplo bylo az przyjemnie wyjsc z domu .A dzis to nie wiem jak bedzie ze spacerem :-((moja wina) bo po wczorajszym kurtka ,czapa ,spodnie do prania a buty do szorowania .
ragazza -100 lat! Na mnie tez czeka gora prasowania ,wiec mozemy sie polaczyc w bolu ,tyle ,ze ja lubie prasowac ,jednakze ostatnio plecy zmuszaja mnie do przysiadywania .
ogolnie -ja na listonosza nie narzekam ;-):-D,a w pl to przeraza mnie to noszenie tych wszystkich rent i emerytur ludziom :baffled:
agaam -no to mialas wybicie stulecia ,aczkolwiek calkiem pozytywne :tak:
ania1812 -tak-jestesmy wegetarianami :tak:mamy taki swoj swiat ,ekologia i te sprawy :sorry2:make love not war :-D:-D:-D

reklama
Ja na razie jestem uziemniona w domu,facet do uszczelniania okiem przyszedl i mi sie tu kreci w pokoju:sorry2::dry:

GRAZIUL-czy ta szkola tanca to jest w sanbrige cos tam dalej....?w sobote?Chcialam tez tam Kube zapisac ,ale jest w tym samym czasie co Polska szkola:-(
A co do tutejszych listonoszy to pewnie jest tak jak piszesz:tak:mi chodzilo o polskich;-):tak:

AGAAM-Kuba chodzi do Richard dunn:tak:

RAGAZZA-Wszystkiego Najlepszego:tak:Napisz potem jaka maz Ci niespodzinake zrobil:tak:No i niezla jestes w kuchni,ja skonczylam szkole gastronomiczna i nie jestem taka pomyslowa :-D:-D

ZANETA-napewno ta wygrawerowana buzka Pawelka slodko bedzie wygladala:-)prezent fajny:tak:

Ragazza- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo pociechy z córeczki i męża:-)
Zgadzam się z tym co napisałaś o Bradford. Nawet się przyzwyczaiłam do tego miasta ale do czasu... Jak tylko wyjeżdżaliśmy gdzieś poza to zaraz żałowałam, że tam mieszkam bo dookoła jest tyle fajnych miejsc
Graziul- powodzenia na badaniu:sorry2: A miałaś już robione badanie na cukier? To dopiero jest okropne:szok: nie dość, że trzeba iść na głodniaka to potem trzeba tyle czasu jeszcze czekać:baffled: No i 2 razy się wkłuwają:shocked2:
Doris- zdrówka. Ładnie to tak synka straszyć;-) Ale teraz jak będzie niegrzeczny to go postrasz, że jak się nie uspokoi to zaczniesz mu czytać:-D
Filip czasem narzeka na zadania domowe ale to tak bardziej z przekory bo naprawdę tych lekcji ma bardzo mało. Ok. 3 razy w tygodniu ale najdłużej odrabianie zajeło mu może 15 minut:dry:Poza tym jest troszke do przodu z nauką bo ja myślałam, że dzieci w pierwszej klasie już czytają i piszą. Także umie już czytać i pisze całkiem nieźle (tylko, że takim angielskim pismem) a dzieciaki dopiero tego się uczą. Co do staranności w pisaniu to jest identycznie- jak go przypilnuje to potrafi naprawde ładnie pisać a w szkole:szok: mam wrażenie, że pisze na wyścigi. Co by szybciej skończyć. Jednym słowem byle jak:dry: Fajnie, że Kuba ma tak zajęty tydzień. U nas na razie jest tylko angielski i kółko przyrodnicze w szkole. Jest kilka rzeczy na które chciałabym go zapisać ale na razie nie bardzo mam jak.
Agaam- co za pyszności będziesz pichciła? Ja całkiem niedawno robiłam sałatkę z zupek "chińskich" Knorra i była pyszna:-p
Żaneta- bardzo fajny pomysł na prezent. Gdzie coś takiego można wygrawerować to nie mam pojęcia. Łandy zasób słownictwa ma Pawełek:-D;-)
Renuska- a Dominik też nie jada mięsa?

Zmykam już. Adam śpi to mam chwilkę na poczytanie książki. Pa

Hej Kobiety:-)

Ragazza wszystkiego naj naj:-)

Ja dzisiaj już zakupy zaliczyłam. Marcel znów mnie olał i został u cioci, Olivia śpi więc mam chwilę spokoju. Obiad gotowy, tzn zostalo mi trochę makaronu z rosołu więc rozmroziłam porcję gulaszu i obiad dla dzieci mam gotowy:tak: My z Rafalem zjemy sobie te kebaby knorroskie

Żaneta fajny prezent:tak: Ja zawsze mam problem z prezentami bo ten mój mąż wszystko ma i nigdy nic nie potrzebuje:wściekła/y:

Wiecie co, tyle napisałyście a ja jakoś nie mogę nic mądrego sklecić, więc lepiej jak zamilczę:-D

hej babeczki
ja dzis od rana za sprzatanie sie wzielam i juz mam w sumie ogarniete,jeszcze tylko dokonczyc barszczyk,wyjac ciacho z piekarnika powiesic pranie i mam luzik. dzieki za adresy na usg ale niestety nie mamy samochodu wiec musze poszukac czegos w bradford.
ania1812ja mam niedlugo badanie na cukier i juz mi midwife zapowiedziala ile to trwa ale z tego co wiem to nie jest to obowiazkowe.ja akurat ide bo moj tata ma cukrzyce wiec jestem w grupie ryzyka.ja uwielbiam ta salatke podziel sie troszeczke:)
renuska pelen podziw ze utrzymujecie taka diete,ja kiedys probowalam nie jesc miesa tzn jadłam tylko rybki i w sumie mi to nie przeszkadzalo ale teraz moj chlop to by mnie chyba z kopytami zjadl jakby miesa do obiadu nie bylo,no i Nela tez az sie trzesie za schabowym wiec ja automatycznie przy nich tez jem.
ragazza100lat zdrowka szczescia i pociechy z rodzinki i milego wieczorka z mezusiem.napisz potem co za niespodzianke ci przygotowal

Doris wlasnie doczytalam ,ze w przyszlym tyg u Ciebie kawka. To ja sie wstrzymam do nastepnego. A gdzie mieszkasz tak mniej wiecej? Bo jak niedaleko to moze bym sie wybrala do Ciebie.

Dziekuje jeszcze raz Wam wszystkim za zyczonka!

RAGAZZA-ojjjj...kochana...chyba byly juz jakies babelki z okazji urodzinek;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-Dbo to u mnie spotkanko!!:-p;-);-):tak::tak:a mieszkam blisko,wysle Ci adresik na Pw.:happy2::happy2::happy2:milego popoludnia

ma moze ktoras z was dobry i w miare szybki przepis na zeberka:confused: chcialam jutro zrobic ale dla odmiany jakos inaczej bo zazwyczaj robie w kapuscie
sylwia.m dzwonilam na numer podany na tej stronce i niestety nie przyjmuja juz w bradford :-(najblizej w leeds wiec jeszcze czegos poszukam sama moze midwife mi cos podpowie

reklama
Witam jeśli to kogoś zainteresuje to mam do sprzedania mnóstwo ubranek dla niemowlaka(w tym kombinezonek na zime zielony) mam również waniennke karuzelke i mate edukacyjną. Wszystko prawie jak nowe bo po moim jednym dziecku które konczy wlasnie roczek. W razie pytań proszę o kontakt 07960003689 Kinga

Do góry