Renuska
mama dwóch żuczków
hejka ,wczoraj mialam odwolac to co napisalam o pogodzie ,bo faktycznie cieplo bylo az przyjemnie wyjsc z domu .A dzis to nie wiem jak bedzie ze spacerem :-((moja wina) bo po wczorajszym kurtka ,czapa ,spodnie do prania a buty do szorowania .
ragazza -100 lat! Na mnie tez czeka gora prasowania ,wiec mozemy sie polaczyc w bolu ,tyle ,ze ja lubie prasowac ,jednakze ostatnio plecy zmuszaja mnie do przysiadywania .
ogolnie -ja na listonosza nie narzekam ;-),a w pl to przeraza mnie to noszenie tych wszystkich rent i emerytur ludziom
agaam -no to mialas wybicie stulecia ,aczkolwiek calkiem pozytywne
ania1812 -tak-jestesmy wegetarianami mamy taki swoj swiat ,ekologia i te sprawy make love not war
ragazza -100 lat! Na mnie tez czeka gora prasowania ,wiec mozemy sie polaczyc w bolu ,tyle ,ze ja lubie prasowac ,jednakze ostatnio plecy zmuszaja mnie do przysiadywania .
ogolnie -ja na listonosza nie narzekam ;-),a w pl to przeraza mnie to noszenie tych wszystkich rent i emerytur ludziom
agaam -no to mialas wybicie stulecia ,aczkolwiek calkiem pozytywne
ania1812 -tak-jestesmy wegetarianami mamy taki swoj swiat ,ekologia i te sprawy make love not war