reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hejka
Witam w słoneczny dzionek;)
Oliwerku Wszystkiego Najlepszego z okazji pierwszych urodzinek:-):-):-)
Graziulka A dla Was z okazji kolejnej rocznicy;-)
Witam nową mamusie :-)
U mnie amelia coraz bardziej wymagająca zaczynam tesknić za czasmi gdzie nie mówiła.Im wiecej mówi tym wiecej wymaga. Ciagle coś.posta to do Was pisze od tyg i za kazym razem coś:wściekła/y::wściekła/y:A u Mnie znowu jakies chorubsko sie przypałetało,tak mnie skóra swedzi ze oszaleje.Byłam dzisiaj u lekarza i dostałm wiadro kremu i garsc tabletek .Jak po 3 dniach nie pomoze to chyba sobie z tego zupe ugotuje.A juz nie wspomne ze jeszce mam kubeł wazeliny:confused:amelka dostała na egzeme:sorry2:
a Tak z innej beczki macie jakieś spotkanko na ten tydz:confused:bo chetnie bym sie z Wami zobaczyła:tak:A jak nie to moze na jakieś kulki:confused:

reklama
Czesc Babeczki:-)

Ja tez tylko na chwilke bo dzis byl totalny bezplan:-D:-D i niestety jestem zamulona jak paczka drazy:-D:-D:-D

Kasia Wszystkiego najlepszego dla Olinka duzo zdrowka szczescie i usmiechu na buzce:tak::tak: A swoja droga przeciez on niedawno przyszedl na swiat:confused::confused: Jeju jak ten czas leciiiii.... Dobrzer ze malemu juz przeszlo:tak::tak:
Ragazza my na szczescie mamy central heating ale i tak dzis siedzialam caly dzien w bluzie i pod kocykiem ale to moze dlatego ze mialam strasznego lenia i wcale nie chcialo mi sie wynurzac:-p:-p:-D
Graziul Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy oby wiecej takich:tak::tak: Zlotych godow zycze:tak::tak::-)
Zaneta ja mimo wszystko nadal chetna na spotkanie:tak:Mam tylko ndzieje ze nie bede sama bo wtedy nie bede Ci gitary zawracac:-D Ale pamietam ze kilka dziewczyn sie zglosilo wiec miejmy nadzieje ze sie nie rozmysla:tak:
Renuska z wozkami tak to juz jest:tak:A jak juz kupisz jakis to pewnie zaraz Ci sie znudzi:-D

Dobra uciekam pod kocyk:-D
Zajrze jeszcze pozniej:tak:Paa

hej

Mlody pod prysznicem wiec mam chwilke:-)
Kasia8118- wszystkiego naj naj naj dla mlodszego szkraba. Rzeczywiscie czas minal bardzo szybko. A ja wciaz pamietam jak rodzilas w 1 skarpetce:-D:-D:-D
jstysiak- a co cie swedzi????????/:-p:-p:-p;-) Bo czasem nie trzeba masci stosowac;-)
Agaam- jak ja dawno tak po prostu pod kocykiem nie zaleglam. Chyba dzisiaj to zrobie- herbatka, jakis filmik i nozki pod pledzik:tak:
Ragazza- ja tez mialam to ogrzewanie i bywalo ze w domu bylo 16 stopni:-:)-(
graziulxxx- przylaczam sie- Nati pieknieje:tak:

Jezeli ktoras ma problem z dentysta moze ten numer pomoze: 08002985787. Mnie gosciu po prostu zapytal o postkod i od razu mi przydzielil. Calosc wlacznie z listem przyslanym od niego trwala 3 dni a jakiego ma najblizszego dla mnie dentyste dowiedzialam sie po 2 min.

A i dzieki za namiary co do fachowcow. Mam nadzieje na jakis remont ale w nowej chacie. Zrobilam straszna afere w incommunities i skacza nade mna jak nad jajem:-D:-D:-D:tak::cool2::cool2::cool2:

hejka ponownie;-)
JUSTYSIAK I AGAAM-serdeczne dzieki za zyczonka:happy2:No mam nadzieje ze dotrawmy do 20 lecia;-):-D:-D
Moja mala dzis tak zadymia ze glowa mala:szok::szok::szok:przeniosla cala zawartosc swego pokoju do livingu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::-:)-:)-:)-(
AMPAR-pledzikowe wieczorki...hmm.uwielbiam to:happy2::-p U nas to teraz czesty repertuar:tak: Zimno ,mokro no i w moim stanie -to najlepsze rozwiazanie:-D:-D:tak:;-)
Wow!Zaimponowalas mi kolezanko swa waleczna postawa:tak::tak::happy2: Bravo,oby szybko poszlo z chatka!trzymam&&&&&&:tak: Co do fachowcow remontowych..to ja myslalam ze chodzi komus o jakas porade budowlano remontowa:zawstydzona/y: Moj A sie bawi ale troche inny kaliber:blink::blink:,ma swoje zlecenia...ale laski widzialam chetnie sluza pomoca i fachowa reka;-):tak::tak::tak::-D
dobra ide ta moja "zolze" zmusic do spania ,bo mam juz dosyc na dzis,pappa

P.S dzieki wielkie za komplemenciki dla Natalki:happy2::happy2::happy2:

Helloł!

Ja tak tylko na chwileczkę bo jestem po pracy i strasznie jestem styrana.

Olivierku- w dniu pierwszych urodzin życzę Ci dużo dużo zdrówka, szczęścia, zabawy, słodyczy i samych słonecznych dni

Kasia8118- ale ten czas szybko minął:szok: Jejku też pamiętam Twój opis porodu w jednej skarpetce:-D:-D:-D

Graziul- wszytskiego naj z okazji rocznicy. Dużo dużo miłości

Dobrej nocy. Papa

Czesc :-)
KASIA8118-Wszystkiego dla Olivierka:-)sto latek:tak:
Jjeku ale to zlecialo:szok:
Ja z tej przychodni jestem zadowolona:-)jest nowa,sprzet nowy,wszystko czyste :tak:i z wizytami nie ma problemu.tzn.jak zadzwonisz i chcesz sie umowic ,to nie czekasz dlugo :tak:

ZANETA-ja sie wybieram do Ciebie:tak:ale bede troche po 12 tej:tak:
RAGAZZA-rozmiem Cie bo tez mialam takie ogrzewanie:tak:ale nie dawno nam wymienili na gazowe i jest super,tylko jak jest nam zimno ,wlaczam i zaraz sie cieplutko robi:-)
Dzieki za ta 16 stke:-D

GRAZIUL-WSzystkiego Najlepszego z Okazjii rocznicy,10-ta wow:tak:oby wiecej takich 10 tek wam strzelalo:-)

MOJADZIDZIA-ale te zdjecie na nk jest slodkie:-)jaka milosc siostrzana juz sie zawiazuje:-)

Bozeeeeeeee zaraz udusze tego Kubusia:wściekła/y:On jeszcze nie spi:sorry2:

Olivier wszystkiego naj naj z okazji Twoich pierwszych urodzinek. Dużo zdrówka, usmiechu, słoneczka i mnóstwa prezentów;-)

Jstysiak koniecznie musisz zjawić się na jakims spotkaniu bo mam z Tobą do pogadania;-)

Sorki dziewczyny, że nic więcej nie napiszę ale jestem padnięta. Wpadłam tylko solenizantowi życzenia złożyć. Pogadamy jutro u Żanety bo ja oczywiście też się wybieram:tak:

DORIS<ANIA-wielkie dzieki za zyczonka:happy2: A rocznica byla juz 11!! tylko musze zmienic napis na suwaczku bo jest stary:tak:;-);-)
KASIA-ja tez bym chciala wiedziec o tej jednej skarpetce;-):-p:-p:tak:

reklama
spoznione zyczonka dla Olivierka,duzo zdrowka,usmiechu i mnostwa zabawek!dopiero teraz zauwazylam

dziewczyny ciazoweczki czy wy tez bylyscie wzywane do szpitala na badania do lekarza na ktorym nikt was nie badal???

wczoraj bylam w szpitalu bo wyslali mi list ze bodaj bede miala badania bardzo wazne dla mnie i mojego dziecka,a wiec pojechalam jak sie okazalo te wazne badania polegaly na zmierzeniu cisnienia i sprawdzeniu moczu.w dodatku lekarka pytala sie mnie czy mam infekcje!!!! bo przy pierwszej ciazy przez infekcje mialam troche komplikacji.to chyba ona powinna to sprawdzic czy wszystko jest ok??troche sie martwie bo to juz polowa ciazy a oni wogole mnie nie badali nie wspomne juz o tym ze mowilam ze czasem mam silne bole w podbrzuszu a oni nic z tym nie robia,jedyne co udalo mi sie wyklucic to dwa dodatkowe scany(w sumie bede miala5) i to ze przy kolejnym sprawdza jak wygladaja moje nerki.w srode bede miala 3 scan wiec moze tam przynajmniej sie czegos dowiem bo poki co nawet nie zmierzyli dobrze dziecka(powinny byc 4pomiary a ja mam2)ale sie wyzalilam... powiedzcie czy u was tez tak wyglada prowadzenie ciazy?i w jakim szpitalu sie badacie?

zauwazylam wczoraj,kolo listerparku nowe playcentre,moze ktoras bylaby chetna na spotkanie w tym tygodniu?

Ostatnia edycja:
Do góry