reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

agnieszkauk niestety nie mamy jeszcze autka wiec musze poszukac czegos w bradford ale dzieki za rade
agaam,graziul to ja sie raczej martwie czy chcecie gadac z taka gowniara :) a tak powaznie to ja jestem zaskoczona bo dziewczyny ktore widzialam wygladaja naprawde bardzo mlodo myslalam ze gora ze 3-4 latka ode mnie starsze jestescie:) no ale to zawsze dla was na plus:) polki to jednak polki :)
kasia8118 ,sylwia.m wam tez dziekuje za zaproszenia na nk:)

reklama
Czesc:-)

A ja dzisiaj tez zdechla bylam pol dnia:baffled:pare dni temu Kuba wymiotowal i mial biegunke i wczoraj mnie dopadlo:sorry:
No ale teraz jest juz lepiej:tak:

M02....-ja Ci tez z dentysta nie doradze:no:bo mam swoja przychodnie:tak:

ANIA1812-oj teraz Ty kobieta pracujaca jestes i zalatana:-D:-DAle nie mozesz Nas zamedbywac:no:nie ,nie,nie:-D
a David w przedszkolu dobrze,ale jeszcze placze jak wychodze:-(no i wczoraj jak po Niego poszlam ,weszlam do sali jako osttni rodzic i On juz plakal bo mnie nie bylo:baffled:

KASIA8118-to dobrze ze Olivierowi lepiej,ale szkoda ze tak reaguje na lekasrtwo:-(

ZANETA-mi tez wtorek pasuje:-)

Jak tak sobie wysyslacie zaproszenia na Nk to ja tez zaraz was znajde:-D:-D

Cześć babeczki!
A co tu tak cichutko??? :szok: Pisać co tam u Was:-p U nas po staremu. Wczoraj byłam w pracy a dziś mam znowu labę. Z nowości- to Filip ma dziewczynę:szok::-D Jeszcze parę dni temu mówił, że dzieczyny są fuj i blee;-) a tu taka niespodzianka.
Adasiek dziś wstał znowu przed 6. Wykończy mnie w końcu z tymi pobudkami. Teraz marudzi i stęka. Zaraz idziemy się przejśc na spacer i mam nadzieję, że uśnie w wózku.

Doris- zdrówka dla Was. Tak jak pisałam wcześniej to pewnie jak Marcelek zacznie chodzic do przedszkola to będzie o niebo lepiej:tak:
Kasia8118- jak dzisiaj Oli? Mam nadzieje, że już mu przeszło
Graziul- Ty antyk:confused: No bez przesady:-D Ja wczoraj się uśmiałam bo kierowniczka nie chciała mi uwierzyć, że mam prawie 30-tkę i dwoje dzieci. Myślała, że mam koło 20-tki. Od razu mi humor poprawiła od rana:-D

Dobra zmykam się umalować i idziemy na spacerek.
Na razie

Cześć dziewczyny.

Jej, ale tu pusto!!!! Chyba nikt nie ma weny do pisania. Cóż ja byłam dziś z małą i C na spacerku w Bowling Parku.Słonko tak fajnie świeciło, że do domu się nie chciało wracać. Taka pogoda to tu rzadkość więc trzeba korzystać.

Mała dziś obudziła się o 2 w nocy i postanowiła, że to świetny czas na zabawę..... Walczyłam z nią do 5, na szczęście potem spała do 9 obudziła się na jedzenie i dalej poszła spać. Eh maluchy to mają pomysły.

Ania - hmm mały romeo z tego twojego Filipka.

Doris - dużo zdrówka.

Kasia - jak tam Oli? Mam nadzieję, że już lepiej.

Uciekam na obiadek. Papa

Czesc kobietki,Witam w niedzielne popoludnie:happy2:
Cichutko faktycznie,ale ja tez jakos nie mam glowy do pisania:no:
My od wczoraj swietujemy nasza rocznice-stuknelo 11 latek wspolnego pozycia:szok::tak::happy2:.Nic szczegolnego nie robimy,ale maz sie postaral(bo normalnie to sklerotyk do dat!!) i juz w piatek zakupil bukiet moich ulubionych kwiatuszkow-bialo czerwone roze i gerberki miniaturki..uwielbiam je:happy2::tak: A kwiaty dostaje 2-3 razy do roku wiec tym bardziej ciesza:happy2: .No i dorzucil pierscionek z bialymi cyrkoniami;-);-) skromniutki,ale wlasnie typowo w moim guscie:tak: Oczywiscie coreczka juz nagabuje mowiac-I try- i wystawia swoj paluszek:tak::-D:-D:-D:-D:-D
dzis szykuje kolacyjke we dwoje:tak:
Kolo poludnia bylismy na rodzinnym spacerku i MONIA-faktycz slonko cudnie grzalo,ale potem jak zaszlo to zmarzlismy bo mrozno bylo:tak:
Ale super takie powietrze:-)
Moj A ma od niedawna nowe hobby,zakupil profesjonalna kamere do filmowania,mikrofon i inne rekwizyty,no i teraz nas "wykorzystuje"do swoich celow;-):szok::-D Tzn ,nauka filmowania metoda prob i bledow:szok::tak: Ale powqiem WAm ze jesien jest cudna pora na filmowanie..krajobraz jest boski:happy2::tak::tak:
M0205..i jak tam mezus...dalej cierpi??
ANIA-dziekuje za komplement i vice versa:tak::tak: No ja moze jesz nie taki antyk ,ale do naszej 19 sto latki..to juz chyba tak:tak::szok::szok::szok::szok::-D;-);-) To co niebawem staniesz sie slynna kawalowa tesciowa:tak:;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Milego popoludnia babki,do uslyszenia,paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ania1812 i monika22310 dzięki za troskę u nas niby lepiej Oli od wczoraj juź nie gorączkuje i zachowuje się całkiem normalnie tylko wczoraj po obiedzie wymiotował jak tylko skończył jesc:sorry2:.Ale już dwie noce z rzędu płacze i to dosyc mocno ale ja nie mam pojęcia co mu jest:no:.Daje mu wtedy czopek i bujam w wózku :sorry2:.
ja ja dzisiaj mam strasznego nerwa sama siebie mam już dosyc:-(.To chyba przez tą chorobe Olinka i zbliżający się@:dry:.Nic mnie nie cieszy i chodzę i tylko rozkazuje:zawstydzona/y:.Wczoraj namówiłam R na remont Krystiana sypialni żebyśmy mogli się tam przeprowadzic a chłopakom oddac naszą sypialnie bo jest dużo większa.On zgodził się od ręki i już godzine pózniej jechaliśmy kupic tapety siedział do nocy i tapetował ale ja oczywiście tylko marudziłam i nazekałam że mi się nie podoba :zawstydzona/y:.Teraz kręcę się po pokoju i co chwila coś poprawiam.Skąd ten gościu ma tyle cierpliwości do mnie to ja nie mam zielonego pojęcia:no::-D.Ja bym z taką wariatką nie wytrzymała:no::-D.Nic wyżaliłam się i uciekam pa:tak:.

hej:-)

znalazłam chwilke bo mała juz spi a D poszedl do pracy na nadgodziny:-( no ale musi troszke porobic bo znelezlimy domek wkoncu :tak: i w piatek juz sie przeprowadzamy :-) juz koniec z flatem bo klaustrofobi dostane :-D a wczoraj Claudia pojechala do babci a my z D zabalowalismy mielismy isc tylko na imprezke do znajomych ale sie skonczylo baletami w Skipton super tam jest polecam :tak: wrocilismy do domu o 5 bo po imprezie w Skiptin jeszcze bylo nam malo i do znajomych na flaszke jeszcze poszlismy dzis umieram a D nie wiem jak wytrzyma w pracy ale co tam na kaca najlepsza praca :-D

kasia8118 biedny Oli:-( wspolczuje samopoczycia pewnie to przez @ hormony robia nie raz swoje :sorry2:

Graziul xxx wszystkiego najlepszego:-) duzo miłosci :tak: a co do wieku to wogole po Tobie nie widac ze masz tyle lat jestes mloda duchem i cialem :tak: mi tak super sie gada z Toba a tez mam tylko 20 lat dopiero co skonczone ;-)

zaneta fajnie bylo Cie spotkac:tak: super wygladasz zgrabniutki masz brzusio :tak: i jak tam malowanie zadowolana jestes ??

dobra uciekam sie polozyc :sorry2:

hej dziewczyny
u nas weekend jak zawsze zlecial bardzo szybko w sobote mezus mnie zaskoczyl i jak wstalam o 8 rano to w domku bylo juz malo wiele ogarniete i zakupy na caly tydzien zrobione podobno wstal o 6 rano i naprawde nie wiem jak mu sie udalo wszystko zrobic tak szybko,nawet niczego ze sklepu nie zapomnial i swieczki zapachowe kupil zeby klimat w domu zrobic jak to sam powiedzial :)potem pojechalismy z mala do pleycentre do shipley wiec sie wyszalala i momentalnie zasnela. teraz siedzi z mala w kuchni i robia salatke z feta .naprawde nie wiem co mu sie dzieje w ten weekend dawno juz tak wokol mnie nie skakal a teraz prosze :)
graziul gratuluje rocznicy i podziw dla meza ze pamieta jakie kwiatki lubisz moj by chyba nie zapamietal.
zab chwilowo go przestal bolec a on strasznie panikuje przed wizyta wiec umowie go na nastepny tydzien bo mojego zaciagnac do dentysty to jest koszmar jakby mogl najlepiej by uciekl z fotela:)
uciekam bo nelka uslyszala petarde i cala roztrzesiona na kolana mi sie gramoli

reklama
Hej dziewczyny:-):-):-):-)
U nas weekend spokojny w piatek postrzelalismy w sobote na odwiedzinkach a dzis w domciu bo moj poszedl do pracy na nocke wiec same z Aga zostalysmy:tak::tak::tak:
m02051991-fajnie masz z mezem ciekawe co on chce wzamian od Ciebie:-D:-D:-D:-D:-D(żarcik)
graziul-
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak::tak::tak::tak:
kasia8118-zdrowka dla Oliego:tak::tak::tak:

trans.png

AfrykanerskiAlbańskiArabskiBiałoruskiBułgarskiKatalońskiChińskiChorwackiCzeskiDuńskiWykryj językHolenderskiAngielskiEstońskiFilipińskiFińskiFrancuskiGalicyjskiNiemieckiGreckiHaitański kreolski ALFAHebrajskiHindiWęgierskiIslandzkiIndonezyjskiIrlandzkiWłoskiJapońskiKoreańskiŁotewskiLitewskiMacedońskiMalajskiMaltańskiNorweskiPerskiPolskiPortugalskiRumuńskiRosyjskiSerbskiSłowackiSłoweńskiHiszpańskiSwahiliSzwedzkiTajskiTureckiUkraińskiWietnamskiWalijskiJidiszAfrykanerskiAlbańskiArabskiBiałoruskiBułgarskiKatalońskiChińskiChorwackiCzeskiDuńskiHolenderskiAngielskiEstońskiFilipińskiFińskiFrancuskiGalicyjskiNiemieckiGreckiHaitański kreolski ALFAHebrajskiHindiWęgierskiIslandzkiIndonezyjskiIrlandzkiWłoskiJapońskiKoreańskiŁotewskiLitewskiMacedońskiMalajskiMaltańskiNorweskiPerskiPolskiPortugalskiRumuńskiRosyjskiSerbskiSłowackiSłoweńskiHiszpańskiSwahiliSzwedzkiTajskiTureckiUkraińskiWietnamskiWalijskiJidisz
Wykryj język » Węgierski​

AfrykanerskiAlbańskiArabskiBiałoruskiBułgarskiKatalońskiChińskiChorwackiCzeskiDuńskiWykryj językHolenderskiAngielskiEstońskiFilipińskiFińskiFrancuskiGalicyjskiNiemieckiGreckiHaitański kreolski ALFAHebrajskiHindiWęgierskiIslandzkiIndonezyjskiIrlandzkiWłoskiJapońskiKoreańskiŁotewskiLitewskiMacedońskiMalajskiMaltańskiNorweskiPerskiPolskiPortugalskiRumuńskiRosyjskiSerbskiSłowackiSłoweńskiHiszpańskiSwahiliSzwedzkiTajskiTureckiUkraińskiWietnamskiWalijskiJidiszAfrykanerskiAlbańskiArabskiBiałoruskiBułgarskiKatalońskiChińskiChorwackiCzeskiDuńskiHolenderskiAngielskiEstońskiFilipińskiFińskiFrancuskiGalicyjskiNiemieckiGreckiHaitański kreolski ALFAHebrajskiHindiWęgierskiIslandzkiIndonezyjskiIrlandzkiWłoskiJapońskiKoreańskiŁotewskiLitewskiMacedońskiMalajskiMaltańskiNorweskiPerskiPolskiPortugalskiRumuńskiRosyjskiSerbskiSłowackiSłoweńskiHiszpańskiSwahiliSzwedzkiTajskiTureckiUkraińskiWietnamskiWalijskiJidisz
Wykryj język » Węgierski​

Ostatnia edycja:
Do góry