reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczynki:-)
Ja na chwilke tylko bo obiadek mi sie gotuje i musze pilnowac:-) Rybke w potrawce dzis pichce z ryzem:happy: Pogoda wspaniala,dopiero niedawno wrocilysmy:happy:
Natka dzi zawolala kupe i zrobila do kibelka:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Kupilam jej podest ,zeby jej latwiej bylo sie wspinac na sedes:tak:
ZANETA-Wybralismy juz niedawno-jak bedzie boy to napewno Eryk,a dla dziewuszki sa 3 propozycje-Virginia,Vanessa lub Gabrielle.:happy:;-)
Przepraszam ,nie odpisze wszystkim bo obiad mi sie skopci:szok:
do potem ,papappapapa

reklama
czesc ja juz senna jestem wiec klade sie spac dzis juz nie mam sily wiki mnie zrownowagi wyprowadzal caly dzien :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Graziul ja tez dzis mialam rybe tylko ja robilam zapiekana mniam mniam:tak::tak::tak::tak:
sylwia wozeczek super nie bedzie wodac ze jest brudny i nie bedziesz go musiala szorowac tak jak poprzedni :tak::tak:
doris łóżeczko swietne
roksanna a ty co tak zamilklas??????????
mojadzidzia ty rowniez

dziendobry:happy:
Znow dziewczynki umilkly...:szok:;-):tak:
Ja juz kawusie sobie pije i zaraz sie za sprzatanie bierzemy:tak:
No i kolejny dzien odpieluszania..mam nadz ze pojdzie lepiej,bo kupke wcz zrobila na kibelek ale siku wciaz nie wola:szok:
pozdrawiam,milego dnia:happy:

ooo to ja pierwsza dzisiaj napisze coś od siebie

U nas masakra - ostatnie dwa miesiące MIlenka spała ze mną do 9 a tu już duugi dzień budzi się o 6!!!:szok::szok: Taka niewyspana jestem że szok.:no::angry: Ale trudno jak mus to mus. Umówiłam się w końcu do lekarza bo sama nie wiem co się dzieje ze mną śpie normalnie 8 godzin a rano wstaje tak zmęczona ze szok w dodatku krew z nosa codziennie mi się leje a włosów trace tyle że peruke bede mogła zmontować. WItaminy biore i nic. Mam nadzieje ze mi zrobia badanie krwi.

Nie pisałam wam wcześniej ale moja Ola jest alergikiem na ochidee- oczy jej łzawią i robią jej się pęcherze na gałce ocznej jak to pierwszy raz zobaczyłam o mało zawału nie dostałam. Poszłam do przychodni nas nie przyjeli to emergency w ciągu tzech tyg ola była trzy razy i nikt nie wiedział od czego to jest. Tak z bratem się domyśliliśmy orchidea poszła do niego do sypialni i z Olą problem się skończył. Tylko brat też alergik na to paskudztwo i ostatecznie orchidee wylądowały u naszej tyni:-D:-D:-D:-D:-D
To tyle z rana kawke musze dopić i ruszam do sprzątania:tak::tak:

czesc ja dopiero wstalam jeszcze wiki mnie budzila i mowi mama wstawaj ja juz nie spie wiec juz sie ubralam i pije kawke i zaraz biore sie za sprzatanko
Graziul beznerwowego odpieluszkowania

Czesc dziewczynki!
wczoraj wybralysmy sie do Bradford w odwiedzinki-bez wozka bo oczywiscie znowu zostal w aucie :wściekła/y::wściekła/y: dzisiaj bola mnie plecy od noszenia Dusi mimo ze az tak bardzo jej nie nosilam Dzisiaj wybieralam sie na play group i nawet pamietalam zeby wyciagnac wozek ale...S chyba wzial moje klucze i jestesmy uwiezione w domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czekam az bedzie mial przerwe ale nerwa mam na maxa!!!
graziul xxx golabki sie udaly :tak: pyyyycha,jeszcze wczoraj sie zajadalam Jak tam odpieluszanie?
asinka z o jejciu,ja to bym chyba zawalu dostala jakbym zobaczyla takie objawy :tak:u Duski,dobrze ze udalo wam sie znalezc przyczyne :blink:
sylwia.m dokladnie taka sama roznica miedzy naszymi dzieciaczkami :-D:-D niezle Ten jabluszkowy wozeczek bombowy a pozbylas sie juz loli?
zanetabd7 ja juz pisalam wczesniej ze ja mam termin 1dzien po tobie,ale kto wie :sorry2::-D a kiedy dokladnie masz scan?
monia22310 oj,nie zazdroszcze przeprowadzki ja do tej pory nie moge znalezc miejsca na pewne rzeczy :baffled: bardzo ladne imie dla coreczki Ja dla dziewczynki mam kilka imion ale jezeli bedzie chlopczyk to troche problem bo jakos ciezko mi znalezc jakiekolwiek ciekawe imie :baffled:
sylwia,aga,natalka jak dlugo wasze dziewczyny spia w dzien? i ile drzemek?

Hej:-)

Dzieci bawią się na górze więc mam chwilę na napisanie posta bo jak Olivia jest na dole to zawsze chce wtrącić swoje dwa zdania i puka mi w klawiaturę:-D

Mojadzidzia moja śpi 1 - 1,5 godzinki raz dziennie i 12 godzin w nocy, na szczęście już znów śpi jak dawniej:tak:
loolę ciągle mam w garażu, przydałoby się go wyczyścić i na sprzedaż wystawić ale mam lenia na maxa:-p

Ania ten wozek nie jest czarny tylko fioletowy:tak: wiem, że na zdjęciu wygląda jak czarny ale w rzeczywistości jest to ciemny fiolet.

Żaneta ja nie mam już tego podwójnego. Kiedyś pisalaś że wolisz bardziej szeroki niż długi więc ja polecam Ci ten first wheel:tak: zmieścilam się nim nawet w ciasne drzwi na poczcie:-D no i możesz mieć gondolę dla maluszka i normalne siedzisko dla Pawcia. Tylko składa się głupio bo najpierw trzeba te siedzenia rozmontować a potem składa się stelaż:baffled:

Graziul jakieś postępy dzisiaj???

Natalka fajnie by było wybrać się wieczorem:tak: musze zagadać z moim szefem:-D

hej:-)

ale dzis ładnia pogoda bylysmy na placu zabaw i caly czas na dworku teraz mała spi i moze jeszcze pozniej sie z nia przejde trzeba kozystac z pogody bo juz niedlugo zimno bedzie :baffled:

mojadzidzia Claudia spi 2 razy w dzien teraz o 10 chodzi na 30 min i ok 15;30 teraz na pol godz na noc chodzi o 22 i wstaje ok5-6 teraz wczesniej nie spala w dzien albo raz spala i na noc chodzila o 18-19 i wstawala tak samo :tak:

sylwia to daj Olivce popisac moze ma cos ciekawego nam do powiedzenia :-D gadaj z szefem gadaj ja to teraz juz powiedzialam ze nie wroce do keighley ze spotknia wieczornego tylko zostane do konca i sobie taksowka do matki spac pojade :tak:

asinka dobrze ze domysliliscie sie od czego to uczulenie :tak:

grazul jak wam idzie ? jakis sukces dzisiaj ? powodzenia;-)

reklama
Czesc :-)
Ale mamy ladne lato za oknem:tak::-)
U Nas nic sie nie dzieje :no:wiec nie ma o czym pisac:sorry2:
Ja na spotkanie wieczorne teraz sie nie pisze,bo J pracuje:baffled:Ale mam nadzieje nastepnym razem sie uda:tak:

ANIA1812-jak tam po rozpoczeciu roku ?jakie wrazenia Filipa byly?Podoba mu sie klasa?
U nas teraz w sobote zaczyna sie Polska szkola,a w czwartek angielska:tak:

ASINKA-to mieliscie nosa do tego kwiatka:tak:Teraz czekac tylko jak Tynia napisze ze ma jakas alergie:-D:-D

GRAZIUL-chyba masz rece pelne roboty przy nocnikowaniu,bo malo piszesz:-D:-D

Do góry