reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hejo kobitki:-)
Ja przepraszam,ze tak tylko ogolnikowo...ale mam totalny brak weny:-(
MOJADZIDZIA-bardzo serdecznie gratuluje bobaska:happy:i witaj kochana w gronie;-):tak:
To sie dziewczynki "wysypiemy" po nowym roku!!!;-) Ja chyba zaczne ,bo mam na 14 styczen cesarke ,zaraz po mnie jest Renuska wg planu ,bo w zyciu to przeciez roznie moze byc..no ale odleglosci sa oczywiscie niewielkie,ale bedzie bobaskow na bb!!!! Co do ubranek to ja tak jak Ty Dorotka ,trzymam i czekam na scan,ktory rozstrzygnie!;-)

RENUSKA-no to bedzie parka!!GRATULUJE!!!!!!!!!!:tak:
AGAMM~ja bardzo przepraszam ale z jutra odpadam:-:)sorry2::sorry2::sorry2:obiecalam Katarinie herbatke i ploty...dlugo jej nie widzialam:tak::tak:
SYLWIA-fajnie ze wracacie,milej podrozy:happy:
Ja dzis bigosik gotowalam i musze sie pochwalic ze wyszla pychotka,wiec sie objadac bedziemy przez kolejne 2 dni!!!:tak::-D:-D
A na koniec...jeju widzialyscie w dzienniku Sun tego szczura???????Chryste uchron nas!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
pappapapapa,milego wieczorku ,ciao

reklama
Witam kobietki :tak:.
Dzień jakoś zleciał dzisiaj dosc przyjemnie chyba dzięki tej ładnej pogodzie:tak:.
roksanna i jak tam było na wycieczce integracyjnej?Mam nadzieje że wiesz o jaką mi chodzi:sorry2:.
agaam ja bym była chętna ale widzę że spotkanie się nie odbędzie:baffled:.A szkoda bo dawno was nie widziałam:-(.
mamatrojeczki wszystkiego naj naj dla Marka:tak:.
sylwia.m bezpiecznej podroży:tak:;-).Odezwij się jak już zawitacie w słonecznej Anglii :tak::-D.
jstysiak jak tam Amelka ?

Witajcie mamuski!
Dusia zarzadzila dzisiaj pobudke o 6.30 :szok::baffled: teraz siedzi na sofie,wcina owoce i oglada cbeebies a ja przysypiam na siedzaco Moze zdrzemne sie razem z nia pozniej :dry:
Agam sorki ze nie napisalam ci wczoraj,ale my mamy dzisiaj wizyte u dentysty-udalo nam sie zarejestrowac na NHS wiec my nie dalybysmy rady przyjechac,ale jakby co to znalazlam dojazd do ciebie wiec nastepnym razem sie wybierzemy :tak:

hej:-)

Claudia usneła to mam chwilke :tak: byłam gdzis u ginekologa w sprawie tego torbiela no i dostane wezwanie na usg i wycinac go beda chyba :sorry2: jutro idziemy do dentysty :tak: 2 dni temu dopiero dzwoniłam ze nie mam tu dentysty i udalo sie ze od razu kazali nam przyjsc byly miejsca akurat :tak::-)

mojadzidzia a jak Ty wogole sie czujesz ? tzn jak ciaze znosisz :-p masz juz brzuszek ?

sylwia no nareszcie dziwnie tu bez Ciebie i Doris :-) spokojnej podrozy :tak:

Dziendobry mamusie:-)
My juz na nozkach od 6.30-mala zrobila mi pobudke i juz oglada peppa pig:tak: a ja sobie kawusie pije i mam chwile zanim bede sniadanko szykowac,wiec pisze do Was:tak:
U nas oki,brzusio mi ostatnio mocno juz wysadzilo:happy:ale czuje sie bardzo dobrze,tylko mam problem jak siedze bo boli wtedy krzyz:-(
Wczoraj bylam w miescie z Katarina ,na herbatce i malych zakupkach i tak dzionek zlecial,dzis pewnie sprzatac bedziemy ,potem jakis maly spacer:tak:
MAMATROJECZKI-SPOZNIONE ALE BARDZO SZCZERE ZYCZENIA DLA MARKA-ZDROWIA,SAMYCH SUKCESOW I RADOSNYCH TYLKO DNI:happy::happy::happy:A jak tam z roweru zadowolony??napewno:tak:
NATALKA-to dobrze ze zrobia Ci usg i zdecyduja co dalej i moze lepiej ze bedzie zabieg ,bo odrazu bedziesz miala spokoj:tak::tak::happy:
a gdzie to tak szybko dostalas sie do dentysty??ja z mojego w shipley rezygnuje ,bo beznadziejny ,nawet zeba w calosci wyrwac nie umie!!!!:angry:
MOJADZIDZIA-no wlasnie jak Ty znosic ta ciaze??
ciezaroweczki-chwalic sie tu brzuszkami!!!!!!:tak:;-);-);-);-);-)
A te nowe dziewczyny co z nami zaczely pisac chyba wsz daly sobie spokoj ,bo umilkly juz dawno(pidi,alfa,ewelina):tak::baffled:
dobra babeczki ide sniadanko robic
mielgo dnia
do potem

czesc wszystkim ja juz na nogach od 8mej wiki tez wstala niedawno i oglada bajeczki zaraz jej musze sniadanko zrobic musze sie pochwalic ze moja ksiezniczka chce pisac i uczyc sie takze jestem zadowolona ma ksiazeczke z polski i tam ma slowa do pisania po kropkah i robi to z checia jeszc troszke i biore sie z nia za czytanie w elementarzu zobaczymy jak pojdzie
a propo dziewczyn ktore nie pisza nie bedziemmy nikogo zmuszac jak nie chce
ciezaroweczki pokazywac brzuszki
graziul a ty dopiero co mowilas ze w ciazy jestes a tylko 4 misiace zostaly ale czas leci
mamatrojeczki gorace zyczonka dla Marka

Hej dziewczynki!
natalka1990 ciaze znosze calkiem dobrze,chociaz pierwszych kilka tygodni mialam mdlosci z rana,czasami wymiotowalam i bylam mega zmeczona-przysypialam popoludniami z Dusia,teraz jest zdecdowanie lepiej,brzuch juz mi sie zaokraglil,chociaz moj brat uwaza ze wygladam jakbym zjadla wiekszy obiad,wiec chyba nie jest jeszcze taki duzy :dry:
tynia i wiki fajnie ze Z Wikorii taka madra dziewczynka,ja zaczelam czytac jak skonczylam 4lata,ale najpierw nauczylam sie wszystkich literek-w zasadzie to moj dziadzius mnie uczyl podczas czytania gazety :-D takze powodzonka zycze ;-)
Graziul xxx ja pamietam ze z Dusia mialam okropne problemy z krzyzem,codziennie musialam byc masowana-ciekawe jak bedzie tym razem :sorry2:
odnosnie zdjecia brzuszka to poki co nie mam ani jednego :szok: wiec jak S sie wyspi i bedzie mial czas to go zmolestuje zeby pstryknal kilka fotek i wstawie ;-);-)

Czesc:-):-):-)
Cisza tu taka,ale nie ma się co dziwić przepiękna pogode dziś miałyśmy:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Ja dzisiejszy dzien spedziłam aktywnie na sprzataniu i praniu:tak::tak::tak:Teraz Aga kapiel bierze,a ja zatem mam chwilke by zajrzec co u Was;-);-)Co do brzucha to u mnie za wczesnie aby cos pokazac :-D:-D:-D:-DAle jak coś napewno wkleje zdjecie z brzuszkiem:-):-):-)
Nic laseczki uciekam do córci i sama ide sie połozyc i może jakiś filmik obejrze :-):-)
Do juterka:-):-):-)

reklama
ROKSANNA-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OK URODZINEK,DUZO ZROWKA ,SPELNIENIA MARZEN,POCIECHY Z CORCI:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Czesc kobitki-dzis chyba tez bedzie ladny dzionek,wiec szkoda przy kompie siedziec:tak:;-)
Pozdrawiam serdecznie i milego weekendu zycze:happy::happy::happy::happy::happy:
do spisania......

Do góry