reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej kobietki:tak:.
Widzę że nudy ciąg dalszy :tak:.Ale jeszcze może z tydzień i wszystko wróci do normy.Mam taką nadzieje :tak::baffled:.Pewnie lada chwila wszystkie zaczną wracac z Pl to zacznie się ruch na forum:tak:;-).
U nas nic ciekawego się nie dzieje Oli śpi a Krystian z R w kulkolandzie :tak:.A ja się ciesze że mam chwile spokoju:tak::-D.
agnieszkaUk wszystko zależy od tego ile chcesz przeznacyc na prezent:tak:.Ja myślę że wszystkie samochodziki odpychane i nie tylko są super dla rocznego dziecka:tak:.
A ja muszę miec oczy szeroko otwarte bo Krystian sobie wymyślił ze nauczy chodzic Oliviera i co chwile go podnosi albo co gorsze wsadza go na swoje łóżko:sorry2::crazy:.A Oli oczywiście szczęśliwy że może sobie stac na nóżkach :tak:.ale ja nie bardzo :crazy:.
Nic uciekam robic obiad bo sam się niestety nie zrobi:baffled:.

reklama
Czesc:-)
Ja tylko przelotem zajrzalam co by sprawdzic co tu sie dzieje bo pomimo pogody jestem dzis zabiegana troszeczke.
Chociaz odpukac wyszlo przed chwila sloneczko i troche przegonilo chmurki wiec jest szansa na maly spacerek dzisiaj jak tata wroci z pracy:tak:

Wiec dziewczynki Wy za bardzo sie nie wypowiadacie co do terminu to ja zapraszam na czwartek na godz 10-11 jak wolicie:tak: Mam nadzieje ze znajada sie chetne:tak:
Nie wiem tylko co z Graziul i Natalka bo one tez byly chetne a nie wiem czy zagladaja na forum:sorry2:
A teraz uciekam konczyc obiadek bo zaraz maz z pracy wraca. Zajrze jeszcze pozniej to napisze cos wiecej. Papatki
Aha i jak ktoras potrzebuje adres to pisac:)

witajcie z wieczorka
u nas nudy do potegi tak jak i moje lenistwo:-(. w weekend R zlozyl nam komode tak wiec dzis zrobilam generalna selekcje w łaszkach.
jutro mamy wizyte u dentysty uuuu troche sie stresuje:-(. wogole to czuje sie mega depresyjne:szok::-( jej jak ja biedna jestem:-(powaznie takie lenistwo mnie ogarnia i glupie myslenia ze sama w szoku jestem:baffled: nawet czekolada nie pomaga. dlatego w piatek wyruszam na zakupy, a zaczynam od ebay'a:-D i poczty kwiatowej:tak: uwazam ze w wydawaniu pieniedzy o jestem rewelacyjna:-D
kasia8118/ justysiak/mojadzidzia-dzieki za podpowiedzi w sprawie prezentu. nie nawidze kupowac prazentow dla mezczyzn/normalnie nie znosze,moj R za 3 tygodnie ma urodziny-jejjj jego prezent to dla mnie wyzwanie, ale juz podjelam ostateczna decyzje:-D

Hej dziewczynki!
U mnie rowniez nudy,S poszedl na noc do pracy wiec zostalysmy same Mam powazne plany na wieczor zeby zabrac sie za prasowanie ale nie wiem co z tego wyniknie bo musze Dusi kapiel przyszykowac:dry:
AgnieszkaUk zdradz rabek tajemnicy co wymyslilas na prezent dla R bo S tez niedlugo ma urodziny :baffled:

Ostatnia edycja:
hejka ,u mnie nuuudy ,i jeszcze ta pogoda wiec nic sie nie dzieje :crazy: ,ale zeby nie bylo -bylismy dzis na usg i ....jest DZIEWCZYNKA !!:-)
Mojadzidzia -gratulacje ,grono ciezarowek powieksza sie :-)

mojadzidzia-/KRZYK RADOSCI/ gratulacje kochana:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

a R kupuje nowy bluetooth.myslalam nad dvd do auta ale to by byl prezent dla mnie i nikoli:-) wiec to zakupimy pozniej
renuska-tobie rowniez gratulacje/dziewczyna:-)

Mojadzidzia ,Renuska Wowwwwwwwwwwwwww Gratulacje:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Cóz za emocje fundnełyscie na wieczór:szok::szok::szok:strasznie sie z wami ciesze.
A ja o swoich nudach to lepiej nie wspomne ,totalna klapa.A nie przepraszam dzisiaj oprasowałm chyba wojsko .Tyle sie tego nazbierało przez tydz:-D:-D:-D
Nic zmykam do asdy:-p

No nie normalnie jestem w szoku super wiadomosc :tak::tak::tak::-):-):-).mojadzidzia wielkie gratulacje:tak:;-);-);-);-):-):-):-)!
Renuska
a tobie kochana gratuluje córeczki i domyślam się że jesteś bardzo szczęsliwa z tego powodu:tak::tak::tak::-):-).

reklama
Co za wiesci na wieczor!!!!!!!!!!

MOJADZIDZIA SERDECZNE GRATULACJE KOCHANA!!!!!
RENUSKA TOBIE ROWNIEZ GRATULACJE Z OKAZJI DZIEWCZYNKI!! no to bedziesz miala parke super:tak::tak:

Do góry