reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Aniu dziękuję ale ja na facebooku wpisałam złą datę urodzin. Ale nic nie szkodzi mam urodzinki za 9 dni. Jesteś już zwolniona z życzeń :-p:-p:-p

Ej bo chciałam być pierwsza:-D:-D:-D Za 9 dni najwyżej zrobię kopiuj- wklej;-)
Coś ostatnio ucichłaś i mojadzidzia też. Nie ma jeszcze podłączonego internetu?

reklama
Padac musi-bo przeciez okna dzis pomylam:eek::eek::eek::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ANIA-no ja juz tez chcialam Roks.wysylac zyczenia po przeczytaniu dzis Twego posta:-D:-D:-D:-p
NATALKA-malutka bardzo ladna :tak::tak:;-)a Ty lubisz takie gady??
AGNIESZKA UK-noooo pomyslowe to szybkie ciacho,warto sprobowac:tak::tak:
My dzis bylysmy na spacerku,potem okna umylam,obiadu nie robilam bo mialam dla siebie pierogi ,dla malej zupe a A.zjadl na miescie;-)
Potem zabawilam sie w kamerzyste i uwiecznialam moja zlosnice-bo dzis to fochy ma wyjatkowe:wściekła/y::wściekła/y::-( Niech juz spac idzie bo mam dosc!!!:wściekła/y::wściekła/y:
ide sobie herbatke zaparzyc..milego wieczorku:happy:

hej laski
humor mam dzis podly:-( nerwy jakies mam, az sie gotuje we mnie:wściekła/y: z jakiego powodu nie mam pojecia. nawet R staral sie mnie omijac wielkim lukiem.
wlasnie odebralam tel. ze zostalam przyjeta jako pacjentka dentystyczna-czyli mam swojego dentyste. ponad rok kwitlam na liscie oczekujacych:wściekła/y: w srode mam isc do nich i wypelnic formularze na 9:15 + wplacic Ł16,5:szok: ale czego sie nie robi zeby miec swojego dentyste. a moje wysokie cisnienie podniosl mi moj malzonek/czyt. glupek/ -na liste oczekujacych wpisalam tez R i nikole, a zeby sie do nich zapisc trzeba przyjsc i osobiscie wypelnic forme/R pracuje teraz od9-17/ wiec mu nie pasuje godzina i stwierdzl ze on dentysty nie potrzebuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rece mi normalnie opadaja. ale mu sie nie przegada. jak zwykle najmadrzejszy:wściekła/y:
w tylku go mam-bedzie jezdzil do wakefield i tam zostawial po Ł150, albo niech wyje z bolu:tak:

A u mnie nudy.A im mniej mam obowiązków tym bardziej oklapnęłam. Niech już zacznie się ta szkoła, college i wszystko inne, bo umrę z nudów. A nie umiem tak jak Tynia z nudów sprzątać. :-p;-);-);-)

Oj tam Agnieszka olej to. Facet jest dorosły. Przecież to nie Ciebie będzie bolał ząb tylko jego. :rofl2::rofl2::rofl2:
Graziul no pogoda lubi takie psikusy robić. Jak się okna umyje, albo auto to wtedy pada. :tak::tak::tak:
Ania ucichłam, bo mi się nic nie chce. Poza tym wszystkie były bardzo leniwe przez jakiś czas. A Dzidzi faktycznie nie ma jeszcze internetu.
Natalka no co jedni mają koty, inni psy, a Ty masz jaszczurkę :-p:-p. Moi znajomi mieli taką dużą w domu. Kiedyś im zwiała, ale nie pamiętam jak się sprawa zakończyła. Czy się znalazła czy nie.
Paradosia witaj po przerwie.
No i nie wiem co dalej komu. Pamiętam tylko Ampar pytanie że my chyba tylko dwie zostaniemy z jedynakami. Tak potwierdzam, chyba że jakoś spontanicznie zadziałam :-D:-D:-D.

czesc kobiety:-)
myslalam ze tylko ja mam takiego lenia,ale jak widze wiekszosc z nas ma trudny okres:-)ja nawet nie wchodzilam zeby poczytac,teraz na szybciutko tylko przelecialam i moral taki ze i tak nie pamietam co i jak:-Du nas jakos leci,kuzynka jeszcze tydzien bedzie,wiec spoko luzik bede miala,od poniedzialku juz wyprowadza sie od nas ten chlopak,wiec musze namowic moje duze dziecko na malowanie w tamtym roomie i wreszcie pozbede sie zabawek z salonu:-)i sypialni:-)a nam przybylo akwarium:-):-)a ktoregos dnia przywiozl ze wszystkimi dekoracjami i filtrem.wiec od razu pojechalismy po rybki na foster squere i zapytali sie jak dlugo je mamy,wiec ja ze 1 dzien a on na to ze nam nie sprzeda bo 3 dni musi conajmniej stac:-D:-Di dopiero dzisiaj pojedziemy.mlody ma juz wszystkie czworki i na dole i na gore,ostatnio byl taki marudny ze szok,normalnie myslama ze wykituje:-):wściekła/y:na szczescie jest lepiej.
roksanna1-ja zycze ci zebys jednak zadzialala pod wplywem jakiegos impulsu:-)
graziul-ja mam usg na 1 pazdziernika ,no i bylam u poloznej ostatnio i nawet wiem na kiedy mam termin:-)na 19 lutego,takze miesiac po tobie ,mam nadzieje ze ze 2 tygodnie wczesniej sie wykluje.ja juz jestem ptrzerazona porodem,jak se o tym mysle to dreszcze mam.kiedy do polski lecicie??czy jednak nie lecicie??ja mysle zeby sie wybrac w pazdzierniku,ale sama sie boje i moze jak kuzynka bedzie leciala to z nia sie zgadam.choc nie wiem czy to dobry pomysl.ja jednak chyba kupie podwojny wozek,bo pomomotego zepawcio juz sam chodzi to 2 latka bedzie mial i czasem jeszcze kimie w wozku na spacerku.a na lato mu dokupie ta podstawke.
natalka-ty to jak nie rybki to jakies jaszczurki czy jak to sie zwie:-)
alexnow-ja jeszcze nie skladalam ci gratulacji:-)
ide wypic kawe i sie szykuje bo na 14 do jobcentre a wczesniej moze jeszcze do jakiegos sklepu zawitamy.

Witam:-):-)

Pogoda zmienna jest raz pada raz słonce i wez gdzies idz:angry::angry::angry::angry:
Ja dostalam list ide na usg 27 wrzesnia a termin mam na 11 kwietnia wiec bedzie pokolei zobaczymy co jesszcze wyjdzie z usg :-D:-D:-D
Nie mam dzis pomyslu na obiad a tak wszczegolnosci nie mam ochoty na nic ;-);-);-)
agnieszkauk-super przepis az trzeba sprobowac,a facetem sie nie przejmuj jak ja powiem mojemu ze do dentysty to szok ,tylko moj sie boi i ja to wiem:szok::szok:Ide kawcie wypic i ogarnac chatke:-):-):-)

Czesc Wszystkim:-)

Ja jak zwykle zaczne ze moja Vicky spi wiec ja mam chwilke zeby zajrzec. Wczoraj caly dzien poza domem bylysmy bo byla supre pogoda jak na angielski klimat:-p Potem braciszek do mnie przyjechal ze swoja kobita:-pi maluszkiem:tak: No a pod wieczor pojechalismy na zakupy lodowkowe:sorry2: I tak jakos dzionek zlecial...
No a dzis hmmm sama nie wiem co napisac na temat pogody bo przez 5min jest ok a potem tragedia wiec chyba przesiedzimy caly dzien w domu:baffled:

alexnow ja tez czesto nie mam pomyslu na obiad wtedy dzwonie do mojego i pytam sie co zrobic na obiad a on na to; co zrobisz to zjem wiesz ze ja wszystko lubie to co robisz, no to ja mu na to dzieki za pomysl:rofl2::rofl2: ehhh wcale mi w tym nie pomaga:-p
zaneta no w koncu sie odezwalas, juz tesknilysmy za Toba:tak: Ale Ci dobrze ze masz kuzynke pewnie nie jest tak nudnooo. Ja tez chyba musze kogos sprowadzic na jakis maly urlop:-D:-D No i widze ze panuje moda na jakies stworzonka moze i ja bym nad czyms pomyslala:dry: zobaczymy co do sie zrobic ale wole rybki niz jaszczurki hehe
roksanna dzialaj dzialaj impulsem:tak: Mati napewno chcialaby siostrzyczke albo braciszka:-p:tak: I niech wraca Ci chec do pisania bo nudno tu...
Graziul ale mieliscie ubaw z Natalki hehe sama sie smialam jak to czytalam:tak: Trzeba przyznac ma pomysly:tak: Super ze u lekarza wszystko oki:tak: i faktycznie wszystko zbliza sie mega wielkimi krokami jak juz masz termin wyznaczony to zobaczysz jak zleci;-)
agnieszkauk Ty sie kobito nie przemuj facetami nie ma sensu:no: jak to sie mowi to ona bedzie cierpial a nie Ty;-) glowa do gory:tak:

Ok to chyba na tyle a teraz uciekam zjesc arbuza bo az mi slinka leci:-D:-D
A co do spotkania to skoro drogie kolezanki jestescie nie zdecydowane to zapraszm do siebie proponuje wtorek czwartek albo piatek dzien zostawiam do wyboru, uzgodnijcie co by wiekszosci pasowalo a ja sie dostosuje:tak:
A teraz paaaa

hej dziewczyny!
witam po dluuugasnej przerwie-wreszcie mam internet HURRRAA!!
U nas wszystko ok,zadomowilismy sie na dobre
pewnie nie uda mi sie nadrobic zaleglosci... nie mniej jednak nie przegapilam suwaczka :tak:
alexnow gratuluje!!!!! zdroweczka dla ciebie i dzidzi!!!! ;-)
troszke poczytam i jeszcze pozniej napisze,buziaczki dla wszystkich mamusiek :*

hej:-)

u nas norma czyli pobutka po 5 juz byla :wściekła/y: no ale dzis moja krolewna idzie do babci na noc to mam labe :-D tzn nie calkiem bo kupilismy nowe meble i czeka mnie dzis ukladanie no ale do wieczora sie ogarne i wieczor wolny bez dziecko to bedzie trzeba to wykorzystac:-D

mojadzidzia fajnie ze juz masz neta :tak: a jak sie mieszka a tej okolicy ??

zaneta oni na foster sq sa nie normalni :sorry2: pytaja sie 1000 rzeczy jak sie ryby kupuje a sprzedaja chore i zdychaja przyjamiej tak bylo od bardzo duzo ludzi slyszlam ze co ryby na foster kupili to zdechly i moje tak samo:sorry2:

roksanna dzialaj dzialaj :tak:

grazul lubie bardzo od dawna chcialam mniec gada ale balam sie ze nie bede chciala go dotykac ze jest nie przyjemny i krotko przed naszym wyjazdem do pl u nas kolo zoologicznego byl taki duzy waz i wielka jaszczurka no i poglaskam je sobie i byly takie milutkie ze trulam mojemu D ze chce to powiedzial ze po powrocie mi kupi i dotrzymal slowa:tak:

dobra lece mala spakowac :sorry2: milej soboty :-)

reklama
czesc laski ja sie nie odzywalam bo weny nie mialam wiki caly czas boli brzuch od tygodnia jak rzesmy przyjechaly chyba wybiore sie z nia w poniedzialek do lekarza niech mi powie co to moze byc wczoraj popralam i ubrania o dywany i na wieczor nie chcialo mi sie naczyn umyc alke zaaz to sie zrobi
mojadzidzia a gdzie sie przeprowadziliscie i jak wam sie mieszka???
roksana popieram dziewczyny do dziela Mati juz duza
oki kobietki zmykam trzeba troszke chatke ogarnac

Do góry