reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Rowniez witam ponownie;-):-)
z ta pogoda to chyba jednak zle widzialam przez okno:eek:bo przeciez co chwila chmury i pada..jak w marcu:szok:
AGNIESZKA UK-kochana z tymi zyczeniami to trafilas w sedno ,bynajmniej u mnie:tak:oby sie spelnily:tak:AAAA..bo stale zapominam Ci napisac..wiesz ze Twoj tesciu(tak mysle ,ze to tesciu)zna moja tesciowa:-D-do budy razem chodzili:tak:;-)
Obiadek mam z wczoraj,zrobilam tylko surowke i ziemniaki sie gotuja.
Wczoraj znow eksperymentowalam z Winiarami;-)tym razem golabki inaczej,pycha:-:)tak:tylko kurcze nie wiem czemu i wtedy przy jezykach(czyt.prze z z kropka)i ter uformowane kotlety sie rozwalaja:szok:ktoras z was moze robila???czy zly przepis ,czy mieso??:confused2::confused2::eek:
A mala daje dzis popalic..o jeju:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
Jutro do szpitala jade rano na konsultacje ginekologiczna,oby nie padalo;-)
PARADOSIA-witaj po dluugiej przerwie,wyrazy wspolczucia z powodu smierci bliskiej osoby:-:)sorry:I jak Wam sie mieszka na nowym miejscu??
AGAAM-mi w sumie Twoj szwagier nie przeszkadza:-D:-D;-)ale poczekajmy i zobaczymy co reszta dziewczyn ;-);-):-D:-D a powaznie-zobaczymy jakie one maja propozycje-Dziewczynki????Czekamy..:happy:

reklama
hej babeczki
Witam urlopowiczki spowrotem:-)
paradosia,mamatrojeczki Fajnie ze coś naskrobałyscie
Natalka Wysłany;-)
A tak wskrocie to mam na ten tydzień gosci:-),dlatego nic nie skrobie, bo naprawde mam urwanie główki.
Sciskam Was mocno i do piątku. buziolki:-p:-p:-p

czesc kobietki ja juz po obiadku dawno teraz wiki wcina bo wczesniej nie chciala co do spotkanka to ja chetna bo dawno sie z wami nie widzialam jesli chcecie to moze byc kotregos dnia rowniez u mnie

hej:-)

u nas nic nowego sie nie dzieje tyle z D robi caly czas nad godz teraz i malo jest w domu :-(

agaam ja tez chetna na spotkanie:tak: mi szwagier tez nie przeszkadza ale moze jak bedzie ladnie mozna do lister sie umowic:tak:

jstysiak zaraz wysle Ci ta foteczke :tak:

grazul a dlaczego masz ta konsultacje??:sorry:

paradosia a gdzie dokladnie mieszkasz w keighley ?? fajnie bo juz nie jestem sama z keighley z forum :tak:

dobra uciekam bo gary do mycia na mnie czekaja jeszcze:wściekła/y:

Hej babeczki:-).chyba jednak nie dam rady przeczytac tego co napisałyście podczas mojego urlopu.Totalny brak czasu :sorry:.Krystiana nosi na maksa.strasznie stęsknił się za swoimi zabawkami i robi mi sajgon w całej chałupie:wściekła/y:.Oli raczkuje po całym mieszkaniu w każdy kont zagląda i próbuje się podciągac do pozycji stojącej więc muszę miec wiecznie oczy szeroko otwarte:sorry:.Po powrocie przywitał mnie list z accentu.Także od pazdzierkika rusza remont w moim mieszkaniu i nie wiem gdzie ja się podzieje z dzieciakami:no::baffled:.Nic uciekam dzwonic do brata bo dawno z nim nie rozmawiałam:tak:.Odezwę się jutro:tak:.
Dziękuje za miłe powitanie.Chętnie się z wami spotkam jak skręcicie jakieś spotkanie:tak:;-).

hejka wieczorowo:-)Alez jestem dzis aktywna:szok::-D:-D:-D
Wpadlam tylko na chwile ,bo mala spi juz a A gra sobie-chlopczyk maly:szok:bo kupil Play station 3 ,wiec mam go teraz na jakis czas z glowy:szok::szok::szok:-coz ..faceci:tak:;-)
NATALKA-ide bo mam astme od dziecka i prawdobodobnie bedzie 2 cesarka u mnie z powodu b.ciezkiego porodu pierwszym razem:tak: A Co Ty za gada masz??bo zapom sie spytac:happy:
KASIA-no wcale sie Tobie nie dziwie..przy dwojce lobuzow ,dom na glowie itp,to normalne-brak czasu:tak::tak:
JSTYSIAK-milego gosciowania:tak::-D:-D
no to babki decydujcie gdzie i kiedy sie spotykamy:-)
ide cos wszamac bo dzidzia sie domaga:-D:-D;-)

Witam się ja, pogoda dzisiaj faktycznie była do niczego :wściekła/y: . Ja dzisiaj troszkę pobiegałam po sklepach z koleżanką. Przy okazji mały znowu naciągnął mnie na kilka zabawek. Nie wiem gdzie ja to wszystko mam trzymać :szok:. Później byliśmy u znajomej i odebrać córę od koleżanki, ponieważ byla z naszą znajomą i jej córką kilka dni w Scarborough. Jutro też dzien troszke zabiegany. Ja mam spotkanie w JB, a P. jedzie z Markiem do szpitala na kontrolę. Gówniarz jakiś czas temu złamał rękę i miał wstawianą płytkę. Później w planach mamy basen o 18,00. Tak, że jakoś czas zleci.
Agaam ja na basen chodzę u siebie w Cleckheaton. Nie narzekam. Woda czysta i ciepła. Troszkę zabawek dla dzieci do pływania. Małemu sie podoba :tak: . Najważniejsze.
Graziul też uwielbiam zakupy dla maluszków. A jeżeli chodzi o wózek, to może taki Ciebie zainteresuje T2 Double Pushchair - City Scape - Twins/Tandems - Mamas & Papas . Czy masz już coś upatrzone?
Tynia i wiki mnie też czeka wydatek i to niemały. Natalka zmienia szkołę więc trzeba kupić nowy mundurek. Całość to około 120fuli :szok::-( . Nawet białe koszule muszą mieć z logo szkoły:baffled: . Dobrze, że to na kilka miesięcy.
A ja jeszcze siedzę i czekam jak na szpilkach, bo zamówilam na ebay-u sofę z Polski i czekam . Dzwoniłam i mnie poinformowali, że będzie w przyszły weekend. Mam nadzieję, bo od wtorku będę miała gościa na dwa tygodnie. Jestem ciekawa czy sofa będzie taka jak na zdjęciu. Jeżeli będzie ok, to chcę później kupić dzieciom do sypialni podobne , zamiast łóżek.

reklama
Witam Babeczki:-)

Graziul domyslam sie jak sie wkurzylas bo widac ze zazwyczaj piszesz dlugie posty wiec pewnie i ten byl dlugi:sorry:, ja dlatego zazwyczaj pisze jak Mala spi a jezeli zdarza sie ze nie spi to barykaduje sie z kazdej strony co by nie wcisnela jakiegos tajemniczego przycisku:-D
mamatrojeczki wlasnie slyszalam o tym basenie u Ciebie i tez myslelismy nad nim ale tu na bd4 mamy blizej:-p

Widze ze zbiera sie pare chetnych na spotkanko wiec co proponujecie? bo np jutro ma byc niby ladnie wg. bbcweather 18st i slonko natomiast na metroweather 18st i chance of rain:sorry: i gdzie tu wierzyc komu??:sorry:
No chyba ze wpadniecie do mnie? Wolicie w tym tygodniu czy w przyszlym? bo ja nie wiem jak moj przyszly tydzien bedzie wygladal. tzn nie bedzie mi pasowal albo poniedzialek albo sroda:baffled: Wiec wybierajcie czy park czy kawka u mnie...

Do góry