reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej mamuski :-)

ale pogoda :wściekła/y: a ja musze do sklepu ale jakos sie zebrac nie moge :sorry:

Agaam ja wolała bym wierzyc w ta probnoze ze sloneczkiem :-D a co do spotkania to mi pasuje przyszly tydz kazdy dzien oprucz czwartku bo do lekarza ide :sorry:

grazul mam gekona lamparciego :tak: i jak po wizycie ? ;-)

kasia8118 nie dziwnie sie ze nie masz czasu nadrobic forum chyba kazda tak ma po powrocie trudno sie znowu zorganizowac ze wszystkim :sorry:

dobra ide troche z mala na dwor bo juz wariowac zaczyna :baffled:

reklama
Cześć dziewczynki :-)
Coś pogoda dziś chmurzasta:-D;-) Chć słoneczko próbuje się przebić, może się mu uda;-);-):tak::-D byłoby miło:tak::tak::tak:
Graziul xxx mieszka się całkiem nieźle, choć jest jeszcze trochę do zrobienia (w większości na zewnątrz). Nadal nie mogę przyzwyczaić się do dużej kuchni :-D:-D:-D Biegam i szukam w którą szafkę co włożyłam:-D:-D:-p

Natalka1990 Mieszkam na Braithwaite a dokładnie na Coronation Way

Dziś mam pierwszą wizytę u nowych health visitorek. Chcą Amandzie zobaczyć. W sumie nic dziwnego dopiero się przeprowadziliśmy:tak::tak:

a co do kawci to któraś chętna???

Czesc dziewczyny:-):-)
Ja sie nie odzywalam bo weekend mialam leniwy na maxa:tak::tak::tak:W poniedzialek zabiegany i wtorek takze wiec masakra az cos mi w pod kolanem szczelilo i nie moge chodzic a tak boli jak ktos by mi miesnie chcial wyrwac:-:)-:)-(Dostalam list ide do midwife 9 wrzesnia jzu jakis postep:-D:-D:-D
paradosia-welcome:-D:-D:-Dja na kawcie sie nie pisze bo wole zrobic ci niespodzianke:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kasia8118-witam po urlopie i wiem co przechodzisz ,bo ja mojego W zostawilam na miesiac :szok::szok::szok::szok:reszte zostawie dla siebie:-D:-D:-D

Hejka, ja z małym niedawno wróciliśmy z basenu, tak, że po basenie Chris miał kąpiel pod prysznicem więc już nie będę go w domciu kompać. Wyszalał się i mam nadzieję, że niedługo padnie. Teraz ogląda bajki. A ja chwilkę przy kompie :-D

hej:-)
znow cichutko jak makiem zasial...:-D
My juz po pierwszym sniadanku,nasz tatus pojechal,domek juz posprzatany,pranko sie pierze:happy:klaplam sobie na chwilke kawusi sie napic i zarazpod prysznic hop i pojdziemy na spacerek sobie:happy:
Wczoraj bylo w szpitalu bardzo wesolo-mala jak zwykle dostarczyla wsz atrakcji:-D
Weszla na wage -wazyla sie;-)potem mierzyla panu doktorowi plecy miarka ktora jej dal,pompowala aparat do mierzenia cisnienia,no i nacisnela taki pedal z boku lozka i zjechalam na nim na dol:-D:tak: Ale obsluga byla bardzo mila wiec pielegniarka nawet dala jej przyrzad do sluchania serduszka dzidzi i mala jezdzila mi tym mikrofonikiem po brzuszku:happy::tak:a jak uslyszala pukanie glosne to zrobila oczka jak 5 zl i mowi ooo..o..o:eek::eek::-D a na koniec sie walnela na tej kozetce i przykryla ;przescieradlem i udawala ze spi robiac glosno haaa..psiii:eek::-D
Takze dziewczynki -jaja byly nieziemskie;-):rofl2::rofl2::rofl2:
u nas wsz oki-mam wstepny termin cc na polowe stycznia;-)
teraz czekamy na 2 usg -7 wrzesnia-moze uda sie podejrzec skarby dzidzi:-D:-D:-D
NATALKA-pamietam nazwe twego stworka -ale co to jest??jaszczurka ,czy co?/
:baffled:
MAMATROJECZKI-dzieki kochana za podpowiedz co do wozka ,bardzo fajny owszem ,ale my zdecydoawlismy sie jednak na pojedynczy:tak:mala ma juz 2 lata a do wiosny to jesz troche uplynie,ona b ladnie chodzi,takze jzu teraz spacerowka stoi:tak:
Bedzie tylko stopien dostawiany,a tak to jestesmy zmotoryzowani ,wiec damy rade:happy: a ja narazie mysle o SILVERR CROSS 3D PRAM;-)
ALEX-zdrowka zycze,a temat pozostawiania mezow samych w domu...przemilcze;-):-D:-D
PARADOSIA-noo napewno to jest roznica z malej kuchenki do duzej kuchni:happy:oczywiscie na plus!!:happy:
co do spotkanka to myslcie babki,zdaje sie na Was..bo ja nie mam glowy ostatnio do organizacji:happy: a nie wiem jesz co bede robic w przysz tygodniu:eek:
no nic ide moje pranko rozwiesic i mojego smrodka przebracz bo czuje okropienstwo!!1:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:pappapa

hej laseczki
dzis ladnie sie zapowiada:-) ciesze sie, wlasnie pranie mi sie skonczylo robic, wiec powiesze i wybywam z domu na plac zabaw. wczoraj to nawet z tatusiem pojechalysmy na dostawe:-)-nikola byla zachwycona-tylko by autem jezdzila.
dzis rano po przebudzeniu mialam dosc nietypowa niespodzinke-kot sasiadow spal u mnie w pokoju na krzesle. prawdopodobnie wszedl przez okno w drugim pokoju. nie bylam tym zachwycona, bo kot jest troche agresywny no i nikoli pluszak ucierpial-nabawil sie kocich kudłów.

mam dla was maly przepis-doskonaly jak sie chce szybko cos slodkiego:-) zaledwie 4min
CIASTKO CZEKOLADOWE Z MIKROFALI:-)
4 łyżki platkow owiasnych
2 łyżki cukru
2 łyżki kakao
1 jajko
3 łyżki mleka
1 łyżeczka proszku do pieczenia

odrobina przyprawy do piernika (jeśli ktoś chce)

Mieszamy w dużym kubku i na około 4 minuty wstawiamy do mikrofalówki.
Szok!!! Z kubeczka wyskakuje pulchniutki murzynek. jak dla mnie bomba:-)

Cześć laseczki!
Na szczęście nie mam zbyt wiele do nadrabiania:-) U nas wszystko w porządku. Adasiek poszedł spać. Po południu idziemy znowu się gościć a Filip zostaje tam na kilka dni. Pogoda bardzo ładna aż chce się żyć:-)

Roksanna- wszyskiego naj naj z okazji urodzin. Dużo zdrówka, szczęścia, miłości, pociechy z Matyldy i spełnienia marzeń:-)

Agnieszkauk- super przepis. Na pewno wypróbuje:-p
Graziul- oj dużo pociech masz z Natalki. Zawsze coś ciekawego wymyśli:-D Jejku Twój poród zbliża się dużymi krokami. Ale szybko czas leci. Dopiero co nam się chwaliłaś ciążą a już wyznaczają termin CC:szok:
Paradosia- witaj ponownie na forum
Agaam- ja też chętnie wpadne na spotkanie;-):-D A tak serio to strasznie żałuje, że nie będe już na spotkaniach z Wami:-:)-:)-(

Idę poczytać książkę. Pożyczyłam bardzo fajną od siostry- prequel (czy jak to się pisze:sorry:) Ani z Zielonego Wzgórza. A że Anię uwielbiam od dzieciństwa to ta książka strasznie mnie wciągneła.
Pozdrawiam

hej:-)

my juz po spacerku tylko teraz obiad musze zrobic a mi sie nie chce :-p

aganieszkauk fajny przepis dzieki musze sprubowac:tak:

grazul aaa jaszczurka jaszczurka :tak::sorry: no to był ubaw z małej dobrze ze lekarze wporzatku :tak:

dobra ide brac sie za obiad a to fotki mojej malutkiej :-p

Załączniki

• CIMG5079.jpg
    CIMG5079.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 53
  • CIMG5065.jpg
    CIMG5065.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 53
reklama
czesc wszystkim u nas dzionek minal szybko rano zaliczylam juz miasto bo trzeba bylo rachunki oplacic potem obiadek i spzatanko niedawno biblioteka i tak mi minal dzionek :tak::tak::tak::tak::tak:
natalka jaszczurka swietna wczoraj z ciekawosci to na you tuba weszlam i ogladalam filmiki z nia :tak::tak::tak:;-);-);-):-p:-p
agnieszka uk pomysl swietny napewno wyprubuje :tak::tak::tak:
graziul to mieliscie ubaw z Natalki

Do góry